Mediamarkt Logo

Call of Duty: Modern Warfare 3

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Benieuwd naar Call of Duty: Modern Warfare 3? Op deze pagina lees je meer over de multiplayer en de campaign van deze populaire shootergame. Bestel het spel, pak in-game de wapens op en ga verder waar Modern Warfare 2 ophield.

Op welke consoles is Call of Duty te spelen?

Op welke consoles is Call of Duty te spelen?

Modern Warfare 3 is te spelen op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. Modern Warfare 3 is de opvolger van Modern Warfare 2 uit 2022. De games zijn cross-gen, wat inhoudt dat spelers met een PlayStation met andere spelers kunnen gamen die ook een PlayStation hebben, of het nu om 4 of 5 gaat. Hetzelfde geldt voor Xbox: gamers met een Xbox One kunnen samen spelen met mensen die een Xbox Series X of S hebben.

Multiplayer Modern Warfare 3

Multiplayer Modern Warfare 3

Speel Call of Duty: Modern Warfare 3 online met je vrienden en familie. De 16 maps van Modern Warfare 2 zijn gemoderniseerd en beschikbaar vanaf de release. Hierna zullen nog zeker 12 6v6-maps verschijnen. Ook zal de War Mode, die in Call of Duty: WWII voor het eerst te spelen was, terugkeren. Voor het eerst kun je het met andere teams opnemen tegen zombies in de grootste zombie-map ooit. Voor het online spelen op een PlayStation of Xbox heb je wel een abonement nodig. Voor de PlayStation is dat PlayStation Plus en je hebt Xbox Live nodig voor de Xbox. Je kunt speciale kaarten gebruiken om deze abonementen aan te schaffen.

Bekijk de PlayStation-kaarten
Bekijk alle Xbox-kaarten

Verhaallijn van de campaign

Verhaallijn van de campaign

Modern Warfare 3 gaat verder waar Modern Warfare 2 ophield. Kapitein Price moet met Task Force 141 het opnieuw opnemen tegen oorlogsmisdadiger Vladimir Makarov, die de wereld in zijn greep houdt en zijn macht steeds verder uitbreidt. In deze shootergame worden open combat missions geïntroduceerd, zodat je als speler meer vrijheid hebt om je gamestijl aan te passen. Zo kun je een stealth-tactiek aannemen, maar ook vol het gevecht in stormen. Ook zul je keuzes moeten maken en zo je eigen weg in het gevecht moeten vinden. De campaign zal ongeveer 6 uur duren wanneer je de focus legt op de hoofdmissies. Daarnaast kun je nog urenlang speelplezier beleven met de multiplayer.

Bekijk soortgelijke artikelen