Mediamarkt Logo

Ontdek je eigen wereld vol mogelijkheden met Meta Quest 3

unknown description

Ontdek Meta Quest 3, de allernieuwste VR-bril en de krachtigste* tot nu toe. Beleef nog uniekere ervaringen en open letterlijk een nieuwe wereld met mixed reality. Speel VR-games, luister op een unieke manier naar muziek en geniet van films zoals je nog nooit hebt gedaan. Duik je eigen onontdekte universum in en beleef honderden waanzinnige ervaringen.

Combineer virtuele en fysieke werelden met mixed reality

Combineer virtuele en fysieke werelden met mixed reality

Meta Quest 3 laat je een onvergetelijk avontuur beleven in je eigen huis. Met de nieuwste techniek van mixed reality tover je je omgeving om tot een spannende spelwereld. Speel je games op schermen die zo groot zijn als je wilt. Sport met een virtuele coach die je aanmoedigt en tips geeft. Geniet van films en shows alsof je er zelf bij bent. Je zit altijd op de beste plek in je eigen thuisbioscoop. Meta Quest 3 is de ultieme manier om je te vermaken en te ontspannen.

Dit mag je verwachten van Mixed Reality

Dit mag je verwachten van Mixed Reality

Zet de Quest 3-bril op en je stapt in een digitale wereld, midden in je eigen omgeving. Mixed reality is een combinatie van virtual en augmented reality en houdt bijvoorbeeld in dat je objecten plaatst die alleen jij kan zie via de VR-bril. Deze revolutionaire vorm van realiteit is ideaal voor het spelen van games en biedt ten opzichte van de Meta Quest 2 nog meer mogelijkheden om op een geheel nieuwe manieren te sporten, ontspannen, samenwerken en meer.

Hoe gebruik je mixed reality?

Hoe gebruik je mixed reality?

Mixed reality verbindt de echte wereld met de virtuele wereld. Gebruik het om te gamen, fitnessen, voor entertainment of voor werk. Met de VR-bril maak je bijvoorbeeld van je woonkamer je eigen speelveld. Of doe een work-out met een virtuele trainer die je instructies geeft. Met mixed reality laat je jouw fantasie de vrije loop en beleef je nieuwe ervaringen.

Veiligheid boven alles met mixed reality

Hoe zorg je ervoor dat je veilig blijft in je virtuele wereld? Een van de manieren is door virtuele grenzen in te stellen. Dit zijn lijnen die je niet kunt overschrijden in het spel. Ze voorkomen dat je tegen muren, meubels of andere obstakels botst in de echte wereld. Je kunt de virtuele grenzen aanpassen aan je eigen ruimte en voorkeuren. Zo geniet je op een volledig veilige manier van de Meta Quest 3.

Quest 3: beleef levensechte ervaringen dankzij unieke prestaties

Quest 3: beleef levensechte ervaringen dankzij unieke prestaties

De Meta Quest 3 is de krachtigste VR-bril tot nu toe en de prestaties zijn dan ook indrukwekkend. Zo voelen de ervaringen in de virtuele wereld levensecht aan, bijvoorbeeld omdat zelfs de meest complexe omgevingen razendsnel laden en haarscherp te zien zijn. Zo speel je games op een realistische manier en het lijkt het net of je er echt midden in de actie zit.

Slank ontwerp voor maximaal comfort

Slank ontwerp voor maximaal comfort

De Quest 3 beschikt over een nog krachtigere processor dan zijn voorganger, maar dat is niet het enige verschil. Zo is het design van de Quest 3 slanker geworden, waardoor hij minder zwaar is en lekkerder op je hoofd zit. Dankzij de verstelbare hoofdband vind je altijd de ideale pasvorm, waardoor je zonder afleiding sport, gamet of een film kijkt.

Alles waar je van houdt, maar dan nog beter

Meta Quest 3 is niet alleen een spel, maar een hele wereld van mogelijkheden. Je kunt kiezen uit meer dan 500 apps en titels die je downloadt en speelt of kijkt via de VR-bril. Ook je oude favorieten blijf je spelen, want Meta Quest 3 is compatibel met alle Quest-titels. Of je nu houdt van actie, sport, muziek, kunst, reizen of gezelligheid: er is altijd iets voor jou op Meta Quest 3. Ontdek het zelf en laat je verrassen!

*Op basis van de grafische prestaties van het Qualcomm Snapdragon XR2 Gen 2-platform-processor in vergelijking die van het Meta Quest 2-platform.