MM logo red

Marvel’s Spider-Man 2

Julia26 JULI 2023
Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

In Marvel’s Spider-Man 2 voor de PS5 slinger je met je spiderweb door New York City en bestrijd je het kwaad. Op deze pagina lees je alles over deze toffe game.

Wat is de verhaallijn van Spider-Man 2?

Wat is de verhaallijn van Spider-Man 2?

Spider-Man 2 is het vervolg op Spider-Man (2018) en Spider-Man: Miles Morales (2020). Deze games zijn exclusief voor de PlayStation verschenen. In Spider-Man 2 komen deze 2 verhaallijnen samen. De bad guys in het spel zijn Venom en Kraven the Hunter, die het hebben voorzien op beide Spider-Men. Maar ook Lizard en Black Cat zullen hun opwachting maken.

Het verhaal draait vooral om Peter Parker, Miles Morales en Harry Osborn. Peter heeft een nieuwe baan, Miles groeit als leerling van Peter steeds beter in zijn rol en doet er alles aan om een betere Spider-Man te worden. Harry is lange tijd ziek geweest, maar heeft nu een tweede kans gekregen om zijn leven leiden. Deze 3 jonge mannen komen in de volgende fase van hun leven terecht en zullen een paar moeilijke keuzes moeten maken.

Wat is de gameplay en waar speelt Spider-Man 2 zich af?

Spider-Man 2 speelt zich af in New York City, net als de vorige 2 games. De map is wel groter gemaakt. Zo zijn Brooklyn en Queens toegevoegd. Met je spiderweb slinger je door de stad die je moet beschermen. In deze singleplayergame kun je met 2 Spider-Men spelen: Peter Parker en Miles Morales. Beide personages hebben hun eigen verhaallijn en vechtstijl die je in de strijd kunt gebruiken. Zo heeft Miles elektrische krachten en heeft Peter een symbiootpak waarmee hij nog sterker is. Ook kun je de skills, gadgets en pakken upgraden.

Marvel’s Spider-Man 2: Venom

Marvel’s Spider-Man 2: Venom

Een van de belangrijkste vragen is: wie werkt er samen met Venom in Spider-Man 2? Bij de reveal werd er gehint dat Peter Parker struggelt met zijn dark side, in een latere trailer leek het erop dat de beste vriend van Peter, Harry Osborn, Venom als geneesmiddel gebruikt. Zo wordt in de trailer door zowel Harry als Venom gezegd: "We're gonna heal the world." Een andere theorie is dat Venom meerdere karakters zal beïnvloeden. Speel de game om te ontdekken hoe het echt zit.

Bekijk soortgelijke artikelen