Mediamarkt Logo

Vaderdag 2024

Vier jij ook elk jaar trouw Vaderdag, maar weet je dit jaar niet goed wat je cadeau wilt geven? Wij geven je in dit artikel een paar ideeën, zodat je niet met lege handen bij je vader hoeft aan te komen.

Wanneer is Vaderdag 2024?

Wanneer is Vaderdag 2023?

De eerste Vaderdag vond plaats op 19 juni 1910 in de Verenigde Staten. In de jaren 30 van de vorige eeuw werd deze dag in Nederland geïntroduceerd. Vaderdag valt in Nederland op de derde zondag van juni. Dit jaar is dat 16 juni. Vaders worden op deze dag in het zonnetje gezet en krijgen meestal een bezoek van hun kinderen, die een cadeau meebrengen. Maar wat geef je deze belangrijke man in jouw leven? Wij helpen je graag verder.

Cadeaus voor de verzorgde vader

Cadeaus voor de verzorgde vader

Is jouw vader veel bezig met zijn uiterlijk? Met een scheerapparaat of trimmer werkt hij met gemak zijn snor, baard of bakkebaarden bij. Zo ziet jouw vader er in no time weer fris uit. Voor een lichte of zware baard, voor de gevoelige huid of de oudere huid: wij geven je graag meer advies op onze pagina scheerapparaat kiezen. Mocht je liever voor een trimmer gaan, dan hebben we de 10 beste baardtrimmers van 2023 voor je op een rij gezet.

Bij een goedverzorgd gezicht passen stralende tanden. Een elektrische tandenborstel verwijdert tandplak veel nauwkeuriger dan een gewone tandenborstel. Bovendien voorkomen ze dat je te hard poetst. Mocht jouw vader toe zijn aan een (nieuwe) elektrische tandenborstel, dan geven we je graag meer informatie op deze pagina: welke elektrische tandenborstel kopen?

Bekijk alles van verzorging

Cadeaus voor de barista vader

Cadeaus voor de barista vader

Wist je dat koffie de kans op bepaalde ziektes, zoals alzheimer en hart- en vaatziektes, verkleint? 1 à 2 kopjes per dag dragen bij aan een gezond lichaam. Daarnaast is cafeïne goed voor je spijsvertering, krijg je meer energie en ben je alerter. Als jouw vader een koffieliefhebber is, dan is een gloednieuw koffiezetapparaat iets voor hem. Zo kan hij elke dag genieten van een heerlijk kopje koffie. Ga voor een apparaat met melkfunctie om latte’s en cappuccino’s te bereiden, of koop er een melkopschuimer bij. Uiteraard hebben we ook allerlei koffie-accessoires om je vaders koffie-ervaring nog smeuïger te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kopjes en reisbekers.

Bekijk alle koffie-artikelen

Cadeaus voor de sportieve vader

Cadeaus voor de sportieve vader

Is jouw vader sportief? Houdt hij graag bij hoeveel hij gelopen heeft? Dan is een sporthorloge iets voor hem. Hardlopen, fietsen, zwemmen en golfen: voor de favoriete activiteiten van je vader is er een sporthorloge waar hij blij van wordt. Is je vader een liefhebber van Apple? Dan is de Apple Watch zeer geschikt. Zo blijft je vader altijd up-to-date én kan hij zijn sportactiviteiten bijhouden. Weet je niet zeker welke wearable het beste bij jouw vader past? We helpen je graag verder met de wearables-keuzehulp.

Bekijk alle wearables