Nespresso Vertuo machines: Revolutionair in smaak

unknown description

Ben jij op zoek naar meer mogelijkheden? Ga dan voor de Nespresso Vertuo. Met deze koffiemachine heb je de keuze uit maar liefst 5 verschillende kopgroottes. Van een kleine espresso, dubbele espresso, gran lungo, mug tot zelfs een karaf.

Doe je favoriete cup in de machine en het apparaat kiest vanzelf de juiste hoeveelheid water. Door de barcode op de capsules herkent de machine automatisch de juiste temperatuur en kopgrootte, die hoef je dus niet handmatig te kiezen. Het verschil met de Original-machines is niet alleen dat de machine de capsules herkent, maar ook nog eens dat de Vertuo-machine de capsule ronddraait, waardoor het water door de capsule rond spoelt. Hierdoor krijg een heerlijk luchtige en extra dikke cremalaag.

Revolutionair in smaak en kleur

Revolutionair in smaak en kleur

Nespresso Vertuo Pop

Beschikbaar in zes kleuren, van spicy red tot pacific blue, maakt Vertuo Pop een gedurfd statement die past bij jouw stijl. Met vier verschillende kopgroottes, pop it in, en met één druk op de knop is je koffie klaar.

Revolutionair in smaak en innovatie

Revolutionair in smaak en innovatie

Nespresso Vertuo Next

Met de Vertuo Next geniet je met één druk op de knop van wel vijf verschillende kopgroottes. Deel jij graag een karaf tijdens brunchsessies of geniet je liever van een dubbele espresso na het eten? Maak kennis met een nieuwe koffie-ervaring met de Vertuo Next.

Meer dan 30 unieke koffieblends voor een verscheidenheid aan stijlen

Meer dan 30 unieke koffieblends voor een verscheidenheid aan stijlen

Creëer oneindig veel recepten, van espresso's tot lattes, tot ijskoffie of Cold Brew. Met elke kopgrootte genieten van een unieke smaakervaring. De aluminium capsules behouden de versheid van je koffie minstens 50x langer dan een geopende zak koffiebonen.

Revolutionair in smaak & eenvoud

Revolutionair in smaak & eenvoud

Nespresso Vertuo Lattisima

Geniet van melkrecepten met één simpele druk op de knop met de Vertuo Lattisima-machine. Met het uitneembare melkreservoir geniet je eenvoudig van melkrecepten terwijl je de machine makkelijk schoon houdt. Heerlijke koffies met melk, snel en met gemak.

Revolutionair in smaak & design

Revolutionair in smaak & design

Nespresso Vertuo Creatista

Creëer elke dag jouw speciale koffiemoment met de Vertuo Creatista. Ontdek de oneindig vele mogelijkheden met diverse melkrecepten en kopgroottes. Of kies uit de verschillende melktexturen en temperaturen.

Bekijk soortgelijke artikelen