MM logo red

Nespresso Vertuo machines: Revolutionair in smaak

Luuk29 FEBRUARI 2024
unknown description

Ben jij op zoek naar meer mogelijkheden? Ga dan voor de Nespresso Vertuo. Met deze koffiemachine heb je de keuze uit maar liefst 5 verschillende kopgroottes. Van een kleine espresso, dubbele espresso, gran lungo, mug tot zelfs een karaf.

Doe je favoriete cup in de machine en het apparaat kiest vanzelf de juiste hoeveelheid water. Door de barcode op de capsules herkent de machine automatisch de juiste temperatuur en kopgrootte, die hoef je dus niet handmatig te kiezen. Het verschil met de Original-machines is niet alleen dat de machine de capsules herkent, maar ook nog eens dat de Vertuo-machine de capsule ronddraait, waardoor het water door de capsule rond spoelt. Hierdoor komen er nog meer aroma's uit je koffie vrij en krijg een heerlijk luchtige en extra dikke cremalaag.

Revolutionair in smaak en kleur

Revolutionair in smaak en kleur

Nespresso Vertuo Pop

Beschikbaar in zes kleuren, van spicy red tot pacific blue, maakt Vertuo Pop een gedurfd statement die past bij jouw stijl. Met vier verschillende kopgroottes, pop it in, en met één druk op de knop is je koffie klaar.

De machine kan via wifi en bluetooth gekoppeld worden aan de Nespresso-app voor ondersteuning bij meldingen van je machine, zoals het ontkalken. Updates worden automatisch uitgevoerd zodat jouw ervaring ononderbroken blijft. En bovendien is de machine ook nog eens voor 35% gemaakt van gerecycled materiaal.

Revolutionair in smaak en innovatie

Revolutionair in smaak en innovatie

Nespresso Vertuo Next

Met de Vertuo Next geniet je met één druk op de knop van wel vijf verschillende kopgroottes. Deel jij graag een karaf tijdens brunchsessies of geniet je liever van een dubbele espresso na het eten? Maak kennis met een nieuwe koffie-ervaring met de Vertuo Next.

De machine zorgt ervoor dat jij je koffiemoment nog meer beleeft. De machine kan via wifi en bluetooth gekoppeld worden aan de Nespresso-app voor ondersteuning bij meldingen van je machine, zoals het ontkalken. Updates worden automatisch uitgevoerd zodat jouw ervaring ononderbroken blijft. Ervaar de revolutie in koffie nu zelf.

Meer dan 30 unieke koffieblends voor een verscheidenheid aan stijlen

Meer dan 30 unieke koffieblends voor een verscheidenheid aan stijlen

Creëer oneindig veel recepten, van espresso's tot lattes, tot ijskoffie of Cold Brew. Met elke kopgrootte genieten van een unieke smaakervaring. De aluminium capsules behouden de versheid van je koffie minstens 50x langer dan een geopende zak koffiebonen.

Revolutionair in smaak & eenvoud

Revolutionair in smaak & eenvoud

Nespresso Vertuo Lattisima

Geniet van melkrecepten met één simpele druk op de knop met de Vertuo Lattisima-machine. Met het uitneembare melkreservoir geniet je eenvoudig van melkrecepten terwijl je de machine makkelijk schoon houdt. Altijd je favoriete koffiestijl binnen handbereik.

Geniet van de koffie waar je op dat moment zin in hebt. Zwart of met melkschuim, van een kleine cappuccino tot een grote latte - er zijn veel recepten en kopgroottes om uit te kiezen. Heerlijke koffies met melk, snel en met gemak.

Revolutionair in smaak & design

Revolutionair in smaak & design

Nespresso Vertuo Creatista

Creëer elke dag jouw speciale koffiemoment met de Vertuo Creatista. Je kunt je hart ophalen met oneindig veel mogelijkheden voor zowel zwarte koffies als melkrecepten in verschillende kopgroottes. Creëer alle barista koffiestijlen thuis met Vertuo Creatista.

Met de geavanceerde melkinstellingen bereid je één van je favoriete koffierecepten. Met het stoompijpje verwarm en schuim je gemakkelijk de melk op en met het bijgeleverde melkkannetje maak je zelf Latte Art.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Bekijk soortgelijke artikelen