• Binnen 2 uur ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

MediaZine

Nespresso Vertuo: kies uit 5 verschillende kopgroottes

Ben jij op zoek naar meer mogelijkheden? Ga dan voor de Nespresso Vertuo. Met deze koffiemachine heb je de keuze uit maar liefst 5 verschillende kopgroottes. Van een kleine espresso, dubbele espresso, gran lungo, mug tot zelfs een karaf. Doe je favoriete cup in de machine en het apparaat kiest vanzelf de juiste hoeveelheid water. Door de barcode op de capsules herkent de machine automatisch de juiste temperatuur en kopgrootte, die hoef je dus niet handmatig te kiezen. Het verschil met de Original machines is niet alleen dat de machine de capsules herkent, maar ook nog eens dat de Vertuo machine de capsule ronddraait, waardoor het water door de capsule rond spoelt. Hierdoor krijg een heerlijk luchtige en extra dikke cremalaag.

Nespresso Vertuo

Nespresso Vertuo machines - Nespresso Vertuo

Ben je een echte koffieleut? Kies dan voor de Nespresso Vertuo Next: met deze machine zet je een karaf koffie van ruim een halve liter. Perfect voor een verjaardag of een middag heerlijk koffieleuten. Door de grotere koppen koffie zijn de koffiecups van de Vertuo wat groter dan die van de Original line. De Vertuo machine herkent ook alleen de Vertuo capsules van Nespresso door de barcode die op de capsules staat. De machine doet het werk, zodat jij van een heerlijke kop koffie kan genieten.

Nespresso Vertuo Next

Nespresso Vertuo Next

Maak kennis met nog meer grootste koffiemomenten met de Nespresso Vertuo Next Machine. Van een heerlijk grote mok in de ochtend tot de espresso na de lunch of een dubbele espresso na het diner? Het kan allemaal met de Vertuo Next. De machine past zelfs de kleinste instellingen aan om de rijke aroma's uit elke capsule te krijgen. Zo werken de capsules met een barcode, waardoor je de machine eenvoudig laat lezen waar jij zin in hebt. Je hoeft alleen nog maar op de start knop te drukken en de machine herkent eenvoudig hoeveel water voor jou gekozen capsule nodig is. Doordat de capsule draait, komen echt alle smaken uit de capsule in jouw kopje terecht. De machine doet het werk en jij kan genieten van een heerlijk kopje koffie.

Nespresso Vertuo Plus

Nespresso Vertuo Plus

Met de Nespresso Vertuo Plus machine zet je in een handomdraai de lekkerste kopjes koffie. Van een kleine intense espresso tot een grote kop koffie. De machine herkent door de unieke barcode op de capsule precies waar jij zin in hebt en hoeveel water er gebruikt moet worden. Met één druk op de knop bereid je de perfecte koffie, vol van smaak met een heerlijk luchtige cremalaag. Hadden we al gezegd dat het waterreservoir te draaien is? Hierdoor past de Vertuo Plus machine in elke keuken of woonkamer. Waar ga jij de Vertuo Plus neerzetten?

Nespresso Vertuo Pop

Nespresso Vertuo Pop

Geef je leven kleur met de Nespresso Vertuo Pop machine. Van Spicy Red tot Pacific Blue, deze machine is een statement dat past bij jouw stijl. Van espresso tot grote kop koffie, zo eenvoudig was koffie zetten nog nooit. Kies de capsule, drop op de knop en geniet. Door de barcode op de capsule herkent de machine zelf waar jij zin in hebt en hoeveel water dat ie moet gebruiken. Deze Vertuo Machine heeft een compact formaat en is gemaakt van 35% gerecycled plastic. Welke kleur kies jij?

Vertuo capsules

Vertuo capsules

Benieuwd naar het verschil tussen Nespresso Original en Nespresso Vertuo capsules? De naam verklapt het eigenlijk al een beetje, de capsules horen thuis in het juiste systeem. Zo kan je met de Vertuo capsules eenvoudig genieten van een heerlijke kop koffie. Deze cups hebben namelijk een barcode op de rand, waardoor de machine automatisch herkent waar jij zin in hebt en hoeveel water de machine moet gebruiken. Wist je trouwens dat er maar liefst 25 unieke Vertuo koffieblends zijn? Kies uit het brede assortiment aan koffies, elk met zijn eigen intensiteit en smaakprofiel.

0 van 2