MM logo red

Nespresso Vertuo Creatista: revolutionair in smaak en design

Luuk2 AUGUSTUS 2023

Begin je de dag graag met een lekker kopje koffie? Dan is het belangrijk om een goed koffiezetapparaat te hebben. In de serie Vertuo van Nespresso is er nu een nieuw apparaat: de Vertuo Creatista. Lees hier alles over deze multifunctionele machine.

Nespresso: what else?

Nespresso: what else?

Nespresso is in de jaren 70 opgericht door Nestlé. Sindsdien is Nespresso niet meer weg te denken uit de koffiewereld. De aluminium capsules van Nespresso beschermen de intense aroma's van de versgemalen koffiebonen. Zo blijft de koffie langer vers. De apparaten zijn eenvoudig te bedienen en hebben een tijdloos design die bij elke keuken past. Nespresso heeft 2 verschillende lijnen, met daarin de Original en de Vertuo machines. In de serie van Vertuo is er nu een nieuw apparaat: de Vertuo Creatista.

Wat zijn de functies van de Nespresso Vertuo Creatista?

Wat zijn de functies van de Nespresso Vertuo Creatista?

Met de Nespresso Vertuo Creatista maak je eenvoudig de lekkerste koffierecepten, met of zonder melk. Het apparaat heeft een RVS-design, wat ervoor zorgt dat dit Nespresso-apparaat een echte eyecatcher in jouw keuken wordt. In de watertank kan maar liefst 2 liter water, zodat je zorgeloos je koffie kunt blijven zetten zonder dat je steeds het water moet bijvullen. De Vertuo Creatista heeft 6 verschillende kopgroottes. Gebruik een klein kopje voor een espresso, een groter glas voor een latte of haal de lekbak weg zodat je een reisbeker eronder kunt plaatsen. Wist je dat je zelfs een functie hebt om een karaf koffie te zetten? Onwijs handig voor een verjaardag of voor het maken van koffie-cocktails. Het apparaat beschikt over een melkfunctie met 3 melktemperaturen en ook nog eens 3 verschillende texturen.Met het geïntegreerde stoompijpje kun je eenvoudig melk opschuimen en de mooiste latte art maken. Elk koffieapparaat moet regelmatig ontkalkt worden. De Vertuo Creatista geeft aan wanneer het zover is, zodat je daar zelf niet mee bezig hoeft te zijn.

Welke soorten koffie kun je maken met de Nespresso Vertuo Creatista?

Welke soorten koffie kun je maken met de Nespresso Vertuo Creatista?

Maak oneindig veel verschillende soorten koffierecepten met de Vertuo Creatista. Houd je van espresso? Of drink je liever een Gran Lungo? Wat je smaak ook is, met de Vertuo Creatista kun je jouw favoriete kopje koffie bereiden. Zelfs een ijskoffie is mogelijk! Dankzij de melkfunctie maak je met de Vertuo Creatista ook allerlei heerlijke melkrecepten, van cappuccino’s tot Flat Whites. Verbind je koffieapparaat met de Nespresso-app om inspiratie op te doen voor de lekkerste koffierecepten.

Nespresso: kwaliteit en duurzaamheid

Voor Nespresso is het niet alleen belangrijk dat je elke dag kunt genieten van een lekker kopje koffie, Nespresso houdt ook veel rekening met het milieu. Zo zijn de cups recyclebaar. Bewaar de gebruikte cups in de speciale zak die je gratis van Nespresso krijgt en geef de volle zak mee aan de postbezorger. Zo kun je zelf je steentje bijdragen aan het milieu. Nespresso zorgt er ook voor dat de koffie die gebruikt wordt afkomstig is van AAA-plantages, waarbij duurzaamheid, kwaliteit en productiviteit centraal staan.