MM logo red

Nespresso Vertuo Lattissima

Luuk1 SEPTEMBER 2023
unknown description

Nespresso heeft een nieuw koffiezetapparaat: de Vertuo Lattissima. Lees hier alles over de nieuwste machine uit de Vertuo-serie van Nespresso. Revolutionair in smaak en eenvoud.

Zet jouw favoriete koffie en melkrecept met één druk op de knop van de Vertuo Lattissima

Zet jouw favoriete koffie en melkrecept met één druk op de knop van de Vertuo Lattissima

De Nespresso Vertuo Lattissima van DeLonghi werkt met een one-touch-systeem, waarmee je met één druk op de knop de kop koffie zet waar je zin in hebt. Geniet van een kleine cappuccino, een grote latte macchiato of een zwarte lungo. De capsule werkt perfect samen met de watertank en het geïntegreerde melkreservoir, waardoor jij met minimale inspanning je favoriete koffie maakt. Voor een zwarte koffie houd je de knop aan de bovenkant van de machine ingedrukt. Voor een cappuccino of eenlatte macchiato stel je een recept in dat de machine onthoudt zodat je de volgende keer met een simpele druk dezelfde koffie hebt.

Kies de Vertuo voor uitzonderlijke koffiekwaliteit

Kies de Vertuo voor uitzonderlijke koffiekwaliteit

Begin en eindig je dag met jouw favoriete kop koffie van barista-kwaliteit. Met de keuze uit 5 verschillende kopgroottes (karaf, koffiemok, gran lungo, dubbele espresso en espresso) en 3 soorten melkrecepten zet je altijd het bakkie waar je zin in hebt. De capsules zijn beschikbaar in een breed scala aan koffiesmaken en hebben een barcode die door de machine wordt herkend. De Lattissima-machine past vervolgens automatisch de receptuur aan en gebruikt precies de juiste druk, hoeveelheid water en temperatuur voor koffie van topkwaliteit. De capsules roteren tijdens de koffiebereiding, waardoor rijke aroma’s vrijkomen en een heerlijk zachte crèmelaag ontstaat.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Naast gebruiksvriendelijk ook gemakkelijk in onderhoud

Naast gebruiksvriendelijk ook gemakkelijk in onderhoud

Met de Vertuo Lattissima van DeLonghi zet je niet alleen eenvoudig de lekkerste koffie met melkrecepten, het apparaat is ook zeer onderhoudsvriendelijk. Dankzij de automatische reinigingsstand blijft de koffiemachine vanbinnen schoon en de ruime watertank van 1,6 liter hoef je niet snel bij te vullen. De Vertuo Lattissima-koffiemachine kun je via bluetooth verbinden met de Nespresso-app op je telefoon of tablet. Hierdoor vergeet je nooit meer een ontkalkingsbeurt. Creëer met minimale inspanning een heerlijke koffiebeleving met de Nespresso Vertuo Lattissima-koffiemachine van DeLonghi.

Nespresso capsules en duurzaamheid

Nespresso capsules en duurzaamheid

Alle Nespresso-capsules voor de innovatieve Vertuo Lattissima-koffiemachine van DeLonghi zijn verkrijgbaar in de winkels of de website van Nespresso. De capsules zijn volledig recyclebaar en kun je na gebruik inleveren in een Nespresso-winkel, een pakketpunt van PostNL of DHLof bij de bezorger van je bestelling. Bestel de gratis recyclezakken op de website of neem ze mee uit een van de filialen in het land. Nespresso heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en werkt daarom samen met AAA-plantages waar productiviteit, kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Op deze manier voelt koffie uit de Vertuo Lattissima-koffiemachine minstens net zo goed als dat het smaakt.

Als je nu de vertuo lattissima koopt ontvang je er een welkomspakket ter waarde van 75 euro bij. Hierin zit onder andere een capsule houder en 2 mooie glazen nespresso mokken, perfect voor een mug of een latte macchiato. Klik hier voor meer informatie