Mediamarkt Logo

Geef je leven kleur met Nespresso Vertuo Pop machines

undefined

Geef je leven kleur met de Nespresso Vertuo Pop machine. Van Spicy Red tot Pacific Blue, deze machine is een statement dat past bij jouw stijl. Van espresso tot grote kop koffie, zo eenvoudig was koffie zetten nog nooit. Kies de capsule, drop op de knop en geniet. Door de barcode op de capsule herkent de machine zelf waar jij zin in hebt en hoeveel water dat ie moet gebruiken. Deze Vertuo Machine heeft een compact formaat en is gemaakt van 35% gerecycled plastic. Welke kleur kies jij?

Vertuo capsules

Vertuo capsules

Benieuwd naar het verschil tussen Nespresso Original en Nespresso Vertuo capsules? De naam verklapt het eigenlijk al een beetje, de capsules horen thuis in het juiste systeem. Zo kan je met de Vertuo capsules eenvoudig genieten van een heerlijke kop koffie. Deze cups hebben namelijk een barcode op de rand, waardoor de machine automatisch herkent waar jij zin in hebt en hoeveel water de machine moet gebruiken. Wist je trouwens dat er maar liefst 25 unieke Vertuo koffieblends zijn? Kies uit het brede assortiment aan koffies, elk met zijn eigen intensiteit en smaakprofiel.

Duurzaamheid

Nespresso-abonnement bij MediaMarkt

Wist je dat de Nespresso Vertuo Pop gemaakt is van 35% gerecycled plastic? Daarnaast schakelt de machine zichzelf automatisch uit na slechts 9 seconden. Alle Nespresso capsules zijn gemaakt van aluminium en kunnen gerecycled worden. Lever je gebruikte capsules in bij een van de verzamelpunten, laat ze achter in een Nespresso Boutique of geef ze mee aan een koerier die je koffiebestelling komt brengen. Als je koffie recyclet, dan geniet je van de smaak, maar ook van een goed gevoel.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.