• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

MediaZine

Rowenta stofzuigers

Op zoek naar een nieuwe stofzuiger? Rowenta heeft steelstofzuigers, robotstofzuigers, stofzuigers met zak en stofzuigers zonder zak. De stofzuigers zijn wendbaar, hebben een krachtige motor en maken weinig geluid. Weet je niet welke je moet kiezen? Wij helpen je op weg.

X-Force Flex-steelstofzuigers

Door het flexibele design van de X-Force Flex-steelstofzuigers van Rowenta bereik jij ook het stof onder bijvoorbeeld een lage stoel of bank. De buis van deze steelstofzuiger is namelijk flexibel, waardoor je makkelijk onder lage meubels stofzuigt zonder te bukken of op je knieën te moeten. Met deze draadloze stofzuigers is jouw huis in een handomdraai schoon. De zuigmondheeft ledverlichting waardoor iedere kruimel meteen opvalt. De geïntegreerde borstels missen geen centimeter en maken je vloer, plafond en meubilair brandschoon. X-Force Flex-steelstofzuigers zijn geschikt voor ieder vloertype. Ze worden geleverd met een wandoplaadstation dat makkelijk te monteren is. Na gebruik zet je de steelstofzuiger in het laadstation en binnen een paar uur is hij weer opgeladen en klaar voor een volgende sessie.

Bekijk alle Rowenta X-Force flex-steelstofzuigers

X-plorer-robotstofzuigers

X-plorer-robotstofzuigers

Geef je het stofzuigen liever uit handen? De automatische Rowenta X-plorer- robotstofzuigers komen overal bij en navigeren zeer nauwkeurig door jouw woning. De robotstofzuigers zijn er in diverse uitvoeringen: van een dun ontwerp om onder lage meubels te komen tot aan een elektrostatische anti-allergiedweil om het thuis nog leefbaarder te maken. Bijna alle X-plorer-robotstofzuigers kun je verbinden met de Rowenta-app. Via je telefoon of tablet laat je jouw robotstofzuiger weten welk gebied hij moet schoonmaken en wanneer. Dat is nog eens fijn thuiskomen.

Bekijk alle Rowenta X-plorer-robotstofzuigers

Stofzuigers met zak

Stofzuigers met zak

Rowenta Silence Force-stofzuigers met zak zijn krachtige stofzuigers die moeiteloos elk type vloer stofzuigen. Daarnaast zijn ze zeer stil, ideaal in de buurt van huisdieren, als de baby nog ligt te slapen of je partner een dutje doet. Met deze stofzuigers geniet je van je schone vloer vanwege de hoge zuigkracht op zowel harde vloeren als tapijt. Door het goede filtersysteem hebben deze stofzuigers een lage stofuitstoot. De stofzuigers hebben 4 verschillende standen zodat je ze kunt aanpassen aan het soort oppervlak dat je wilt zuigen. . Door de 4 grote wielen die 360 graden kunnen draaien, beweeg je met deze stofzuigers makkelijk door je huis. Elke Rowenta Silence Force-stofzuiger met zak bevat een stofzuigerzak en een filter. Het lampje gaat branden als de zak vol zit, zodat je weet dat je de zak moet vervangen. Om het filter schoon te houden haal je het eens per maand uit de stofzuiger en klop je het uit. Is het filter erg vies? Dan spoel je het gewoon af met water. Voor een zo lang mogelijke levensduur van de stofzuiger vervang je het filter na verloop van tijd.

Bekijk alle Rowenta-stofzuigers met zak

Stofzuigers zonder zak

Stofzuigers zonder zak

Bij stofzuigers zonder zak gaat het stof niet in een zak maar in een stofbak, die je leegt en daarna opnieuw gebruikt. Je hoeft dus geen stofzuigerzakken meer te kopen en je kunt altijd en overal stofzuigen. Rowenta-stofzuigers zonder zak hebben een groot stofreservoir, van meestal 2.5 tot 3 liter. De cycloontechniek zorgt voor een diepe reiniging en een effectieve scheiding van lucht en stof. Deze stofzuigers hebben naast een stofbak ook een filter. De stofbak maak je na 2 tot 4 keer stofzuigen schoon. Dit doe je gewoon met water. Daarna plaats je de drooggemaakte stofbak terug in de stofzuiger. Het filter haal je 1 keer per maand uit de stofzuiger om uit te kloppen. Dit filter kun je niet uitspoelen. Als het filter te vies is, dan vervang je het filter zodat je stofzuiger lekker lang meegaat.

Er zijn verschillende modellen waaruit je kunt kiezen, zoals de Silence Force en de Compact Power XXL. De zakloze Silence Force-stofzuigers staan bekend om hun hoge zuigkracht en lage geluidsniveau, waardoor je zelfs tijdens het stofzuigen een normaal gesprek kunt voeren. De zakloze Compact Power XXL-stofzuigers zuigen krachtig en hebben ondanks het kleine design een grote inhoud. Hierdoor hoef je de bak minder vaak te legen.

Bekijk alle Rowenta-stofzuigers zonder zak

X-Ô-snoerloze sledestofzuigers

X-Ô-snoerloze sledestofzuigers

Rowenta X-Ô combineert de prestaties van een traditionele sledestofzuiger met de voordelen van een steelstofzuiger. Het grootste voordeel: hij is snoerloos dus lekker wendbaar. Deze snoerloze stofzuigers hebben een hoge zuigkracht en zijn met slechts 69 decibel in de boost-stand ontzettend stil. Met de verwisselbare batterijen kun je het hele huis stofzuigen zonder tussendoor op te laden. Door een systeem dat 58 wielen combineert heb je een grote bewegingsvrijheid en kom je zonder moeite overal bij.

Bekijk de nieuwe X-Ô snoerloze sledestofzuiger