Mediamarkt Logo

Lenovo & MediaMarkt Business Solutions

Bij MediaMarkt Business Solutions zit je goed voor advies op maat over de juiste Lenovo-producten voor jouw bedrijf. Met een breed assortiment aan producten voor diverse sectoren – variërend van desktops en laptops tot accessoires – biedt de Lenovo Think-reeks altijd het onverwachte.

Met een focus op innovatie kan dat ook niet anders. Lenovo was met tal van vernuftigheden de eerste. Denk aan security-oplossingen voor de zakelijke markt en aan krachtige laptops en smartphones met een flexibel, veelzijdig design. Tot slot ben je bij Lenovo altijd zeker van premium support.

Op deze pagina lees je meer over het zakelijke aanbod van Lenovo. Wil je meer informatie? Neem dan via het contactformulier contact op met jouw accountmanager.

Neem contact met ons op

 • ThinkCentre-desktops

  De ThinkCentre-desktops van Lenovo variëren van traditionele desktops tot stijlvolle all-in-one modellen. Met ThinkCentre-desktops ga je voor uitstekende prestaties. Heb je weinig plek? Kies dan voor de ultracompacte desktops uit de Nano- of Tiny-reeks. Stel zelf de meest geschikte desktop samen op basis van processor (Intel, AMD), werkgeheugen (2 tot 64 GB), grafische kaart of geheugen.

 • ThinkBook-laptops

  De zakelijke ThinkBook-laptops van Lenovo zijn er in allerlei soorten en maten. Van lichte en compacte laptops tot stijlvolle geavanceerde alleskunners met uitstekende prestaties voor bijvoorbeeld foto- en videobewerking. Denk ook aan de Yoga-serie, waarbij je gebruikmaakt van een laptop en tablet in één. Deze innovatieve laptops blijven zelfs in extreme situaties geweldig presteren.

 • ThinkPad-laptops

  Heb je een hybride laptop nodig? Dan ben je bij de Lenovo ThinkPads-serie aan het juiste adres. Door de lange batterijduur en het lichtgewicht ontwerp zijn deze hybrids het perfecte device voor de medewerker die veel onderweg is. Het scharnier van 360 graden is geschikt voor jouw manier van werken. Lenovo ThinkPads zijn compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa.

 • ThinkView-monitoren

  Een moderne werkplek bestaat uit meer dan een laptop of desktop. Ook als je mobiel werkt, heb je graag een groot scherm. Lenovo ThinkView-monitoren vergroten niet alleen de zichtbaarheid, ze verhogen ook de efficiëntie en productiviteit van je medewerkers. Via de USB-C-aansluiting koppel je het scherm aan je laptop, tablet of smartphone. Van een klassieke 17 inch monitor tot de grootste ThinkVision van maar liefst 43 inch.

 • Accessoires

  Wie zijn toestel onderweg wil beschermen, kiest uit een uitgebreid aanbod van stijlvolle hoezen, rugzakken en laptoptassen. Met de Lenovo docking stations sluit je zonder gedoe met kabels je laptop aan. Om op een ergonomische en nauwkeurige manier te werken, heeft Lenovo diverse accessoires zoals smartphones, opladers, kabels, adapters, muizen, toetsenborden, ThinkPad TrackPoint-doppen en muismatten.

 • Garantiepakketten

  Wil je een stapje verder als het gaat om ondersteuning voor je bedrijf en werknemers? Lenovo Premier Support geeft zowel je IT-personeel als de eindgebruikers een vipbehandeling. Je krijgt een directe lijn met de beste technici, die het probleem snel oplossen. Een technisch accountmanager is jouw directe contactpersoon en casemanager. Reparaties zijn de volgende werkdag klaar, waardoor je onderbrekingen tot het absolute minimum beperkt.