Duurzaam winkelen - Hoe wij je ondersteunen

Onze adviseurs op de markten helpen u graag bij het vinden van het juiste duurzame product. Ze zijn zeer vertrouwd met energie-efficiëntie, duurzaamheid of reparatiegemak en begeleiden u graag op weg naar een duurzamer leven met eigentijdse elektrische producten.

Betterway - Producten - Productetikettering

BetterWay-productetikettering

In de winkel zijn er in elke productgroep producten die voldoen aan de strenge BetterWay eisen voor duurzaamheid. Deze producten zijn bijvoorbeeld bijzonder duurzaam of energiezuinig. Dat geldt ook voor een aantal van onze diensten, zoals de TV kalibratie en duurzame energiecontracten. U herkent ze allemaal aan het BetterWay logo.

Uiteraard kunt u ook bij één van onze verkopers specifiek naar deze producten en diensten vragen. Zij kunnen u dan informeren waarom het product of dienst duurzaam is en het BetterWay logo verdient.

Betterway - Producten - Eigen merken

Sterke eigen merken

Met onze eigen merken KOENIC, ISY, OK en PEAQ leggen we sterk de nadruk op duurzaamheid – van productie tot toeleveringsketens tot verpakking. Wat arbeid en mensenrechten betreft, wordt in het bedrijfsjaar 2019/20 maar liefst 96,8% van de productielocaties gecontroleerd. Zo koopt u niet alleen kwaliteit en prestaties tegen een gunstige prijs, maar zet u tegelijk ook een kleine stap in de richting van meer duurzaamheid.

Onze BetterWay-producten voor een duurzamer huishouden

 • Correcte verwijdering

  Als u op de juiste manier recyclet, draagt u actief bij aan het behoud van hulpbronnen en voorkomt u dat giftige stoffen in het milieu terechtkomen.

  Lees meer

 • BetterWay-producten

  In ons assortiment vind je al meer dan 1.000 producten met het BetterWay-logo voor meer duurzaamheid. Dit worden alleen maar meer producten.

  Lees meer

 • Bewust gebruik van producten

  Grondstoffenbesparend gebruik en efficiënt gebruik zijn voor ons bijzonder belangrijk.

  Lees meer

Duurzamer leven - Dit is wat je kunt doen

 • Bewust winkelen

  Duurzaam winkelen betekent niet dat u moet afzien van consumptie. Met ons BetterWay-logo kiest u altijd voor meer duurzaamheid.

  Lees meer

 • Duurzaam gebruik

  De meeste apparaten hebben veel meer duurzaamheidspotentieel dan u denkt. Ontdek hier hoe u apparatuur duurzamer kunt gebruiken.

  Lees meer

 • Reparatie

  Uit de wegwerpmaatschappij, naar de circulaire economie. Apparaten laten repareren of repareren is goed voor de portemonnee en het milieu.

  Lees meer