Mediamarkt Logo

De Oranje airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

Duurzaam winkelen: hoe wij je ondersteunen

Onze medewerkers in de MediaMarkt-winkels helpen je graag bij het vinden van het juiste duurzame product. Ze zijn zeer vertrouwd met energie-efficiëntie, duurzaamheid en reparatiegemak en begeleiden je graag op weg naar een duurzaam leven.

Betterway - Producten - Productetikettering

BetterWay-productetikettering

In de winkel vind je in elke productgroep apparaten die voldoen aan de strenge BetterWay-eisen voor duurzaamheid. Deze producten zijn bijvoorbeeld bijzonder duurzaam of energiezuinig. Dat geldt ook voor een aantal van onze diensten, zoals reparaties en duurzame energiecontracten. Je herkent ze allemaal aan het BetterWay-logo. Uiteraard kun je ook bij onze verkopers specifiek naar deze producten en diensten vragen. Zij kunnen je informeren waarom het product of de dienst duurzaam is en het BetterWay-logo verdient.

Betterway - Producten - Eigen merken

Sterke eigen merken

Met onze eigen merken KOENIC, ISY, OK. en PEAQleggen we sterk de nadruk op duurzaamheid, van productie tot levering. Wat arbeid en mensenrechten betreft, werd in het bedrijfsjaar 2022/2023 maar liefst 98,8% van de productielocaties gecontroleerd. Zo koop je niet alleen kwaliteit en prestaties tegen een gunstige prijs, maar zet je tegelijk ook een kleine stap in de richting van meer duurzaamheid.

Onze BetterWay-producten voor een duurzamer huishouden