Duurzaam winkelen - Hoe wij je ondersteunen

Onze adviseurs op de markten helpen u graag bij het vinden van het juiste duurzame product. Ze zijn zeer vertrouwd met energie-efficiëntie, duurzaamheid of reparatiegemak en begeleiden u graag op weg naar een duurzamer leven met eigentijdse elektrische producten.

Betterway - Producten - Productetikettering

BetterWay-productetikettering

In de winkel zijn er in elke productgroep producten die voldoen aan de strenge BetterWay eisen voor duurzaamheid. Deze producten zijn bijvoorbeeld bijzonder duurzaam of energiezuinig. Dat geldt ook voor een aantal van onze diensten, zoals de TV kalibratie en duurzame energiecontracten. U herkent ze allemaal aan het BetterWay logo.

Uiteraard kunt u ook bij één van onze verkopers specifiek naar deze producten en diensten vragen. Zij kunnen u dan informeren waarom het product of dienst duurzaam is en het BetterWay logo verdient.

Betterway - Producten - Eigen merken

Sterke eigen merken

Met onze eigen merken KOENIC, ISY, OK en PEAQ leggen we sterk de nadruk op duurzaamheid – van productie tot toeleveringsketens tot verpakking. Wat arbeid en mensenrechten betreft, wordt in het bedrijfsjaar 2019/20 maar liefst 96,8% van de productielocaties gecontroleerd. Zo koopt u niet alleen kwaliteit en prestaties tegen een gunstige prijs, maar zet u tegelijk ook een kleine stap in de richting van meer duurzaamheid.

Onze BetterWay-producten voor een duurzamer huishouden

Correcte verwijdering

Als u op de juiste manier recyclet, draagt u actief bij aan het behoud van hulpbronnen en voorkomt u dat giftige stoffen in het milieu terechtkomen.

Lees meer

Bewust gebruik van producten

Grondstoffenbesparend gebruik en efficiënt gebruik zijn voor ons bijzonder belangrijk.

Lees meer

Weggooien voorkomen dankzij de Outlet

Weggooien is zonde. Verleng de levensduur van producten door geretourneerde, beschadigde en gerepareerde producten extra voordelig te kopen.

Lees meer

Duurzamer leven - Dit is wat je kunt doen

Bewust winkelen met BetterWay-producten

Duurzaam winkelen betekent niet dat je moet afzien van consumptie. Daarom vind je in ons assortiment al meer dan 1.000 producten met het BetterWay-logo voor meer duurzaamheid.

Lees meer

Duurzaam gebruik

De meeste apparaten hebben veel meer duurzaamheidspotentieel dan u denkt. Ontdek hier hoe u apparatuur duurzamer kunt gebruiken.

Lees meer

Reparatie

Uit de wegwerpmaatschappij, naar de circulaire economie. Apparaten laten repareren of repareren is goed voor de portemonnee en het milieu.

Lees meer