Mediamarkt Logo

Hoe reset je een JBL-speaker?

unknown description

Speakers van JBL zijn populair, omdat ze goed geluid geven en makkelijk overal mee naartoe te nemen zijn. Als je JBL-speaker niet meer goed werkt of niet meer goed verbindt met je telefoon, is een reset vaak een goede oplossing. In dit artikel lees je precies hoe je alle verschillende modellen JBL-speakers reset.

JBL Charge, JBL Flip of JBL Xtreme resetten

JBL Charge, JBL Flip of JBL Xtreme resetten

Je reset de JBL Charge, Flip en Xtreme op dezelfde manier. Zet de speaker hiervoor eerst aan. Druk dan tegelijk op de plusknop en de play/pauzeknop. Je houdt deze knoppen ongeveer 5 seconden ingedrukt, totdat je een geluidje hoort. Dan laat je de knoppen weer los. De speaker is nu gereset en je kunt hem opnieuw verbinden met je apparaat.

JBL Go of Pulse resetten

JBL Go of Pulse resetten

De JBL Go en de JBL Pulse zijn kleine speakers die je makkelijk overal mee naartoe neemt. Om deze speakers te resetten, moet je eerst zorgen dat de speaker aan staat. Dan druk je op de plusknop en de bluetoothknop. Houd deze ongeveer 10 seconden tegelijk ingedrukt, totdat de speaker uitschakelt. Daarna laat je de knoppen los. De speaker is nu gereset. Dit controleer je door de speaker weer aan te zetten. Vervolgens probeer je jouw smartphone te verbinden via bluetooth.

JBL Boombox of Clip resetten

JBL Boombox of Clip resetten

De JBL Boombox en de JBL Clip zijn speakers die je kunt ophangen of neerzetten. Om deze speakers te resetten, zet je die aan. Vervolgens houd je de plusknop en de play/pauzeknop tegelijk ingedrukt. De speaker schakelt nu uit. Je hoort hetzelfde geluidje als normaal wanneer je de speaker uitzet. Zet de speaker weer aan. Als het apparaat direct op zoek gaat naar apparaten in de buurt, dan weet je dat de reset gelukt is.

JBL Tuner resetten

JBL Tuner resetten

De JBL Tuner is een draadloze speaker en radio ineen. Om dit handige apparaat te resetten, houd je de bluetoothknop en de knop waar ‘DAB/FM’ op staat samen langer dan 10 seconden ingedrukt. De JBL Tuner start uit zichzelf opnieuw op. Dit merk je ook aan het ingebouwde schermpje van deze draagbare speaker/radio: dit verwelkomt je alsof het apparaat net nieuw uit de doos komt.

Bekijk soortgelijke artikelen