Speakers

Welke soundbar kopen?
Speakers

Welke soundbar kopen?

Soundbars en soundbases zorgen niet alleen voor een boost van het tv-geluid maar kunnen ook de basis zijn van een audiobeleving in je gehele huis (een multiroom-systeem). Het is belangrijk om hier bij het maken van je keuze rekening mee te houden. Media Markt helpt je graag op weg.

Lees meer over Welke soundbar kopen?

Onze populairste speakers

Bekijk alle speakers artikelen (16)
Welke JBL-partyspeaker past bij jou We helpen je kiezen - preview
Speakers

Welke JBL-partyspeaker past bij jou? We helpen je kiezen

Op zoek naar een sterke partyspeaker van JBL? Bij MediaMarkt vind je verschillende feestspeakers van het populaire Amerikaanse merk in de geluidsapparatuur. Feest de hele nacht door als je wilt, de JBL-partyboxen zijn er krachtig genoeg voor. Op deze pagina vergelijken we de meest populaire JBL-partyboxen. Zo weet je precies welke het best bij jou past.

Lees meer over Welke JBL-partyspeaker past bij jou? We helpen je kiezen
Welke JBL bluetooth-speaker past bij jou?
Speakers

Welke JBL bluetooth-speaker past bij jou?

Ben je van plan om een JBL bluetooth-speaker aan te schaffen, maar twijfel je nog welke je moet kiezen? In dit artikel leggen we uit hoe je de juiste speaker selecteert die past bij jouw specifieke behoeften. Hier lees je waar je op moet letten als je een JBL bluetooth-speaker koopt, welke verschillende soorten er zijn en welke het beste bij jou past.

Lees meer over Welke JBL bluetooth-speaker past bij jou?
Bold L2 Waterdichte Blueooth speaker
Speakers

Bold L2 Waterdichte Blueooth speaker

Groots in power, groots in prestaties. Word weggeblazen door de geweldige bass en verbind twee Bold L2 speaker om het volume nóg meer te boosten. Met de Bold L2 kun je muziek afspelen van twee verbonden apparaten en de speaker is volledig waterdicht. De 12° gekantelde plaatsing van de driver zorgt voor kristalhelder geluid met een volle bass, overal waar je gaat.

Lees meer over Bold L2 Waterdichte Blueooth speaker
Fresh ’n Rebel Twins Elite: altijd een helder geluid
Speakers

Fresh ’n Rebel Twins Elite: altijd een helder geluid

Het Nederlandse bedrijf Fresh ’n Rebel heeft de Twins Elite bluetoothoortjes met een prachtig design op de markt gebracht. Dankzij deze oordopjes heb je altijd heldere muziek, compleet afgesteld op jouw gehoor. Lees in dit artikel alles over de Fresh ’n Rebel Twins Elite.

Lees meer over Fresh ’n Rebel Twins Elite: altijd een helder geluid
Welke bluetooth speaker kiezen?
Speakers

Welke bluetooth speaker kiezen?

Hoe groter de speaker, des te beter de geluidskwaliteit. Kleinere speakers, die compact in elkaar zitten, hebben minder ruimte dan de grotere speakers. Hierdoor is er geen plek voor grotere woofers (subwoofers) en tweeters waardoor de muziek die je afspeelt minder helder klinkt of een mindere diepe bas bereikt.

Lees meer over Welke bluetooth speaker kiezen?