Mediamarkt Logo

Speakers

Welke soundbar kopen?
Speakers

Welke soundbar kopen?

Soundbars en soundbases zorgen niet alleen voor een boost van het tv-geluid maar kunnen ook de basis zijn van een audiobeleving in je gehele huis (een multiroom-systeem). Het is belangrijk om hier bij het maken van je keuze rekening mee te houden. Media Markt helpt je graag op weg.

Lees meer over Welke soundbar kopen?
Bekijk alle speakers artikelen (18)
Zo reset je een Sonos-speaker-preview
Speakers

Zo reset je een Sonos-speaker

Heb je een Sonos-speaker die niet meer goed werkt? Geen zorgen, je kunt hem makkelijk resetten en weer als nieuw maken. Resetten betekent dat je de speaker terugbrengt naar de fabrieksinstellingen. Dit is overigens ook verstandig om te doen als je de speaker wegdoet of verkoopt. In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je een Sonos-speaker reset.

Lees meer over Zo reset je een Sonos-speaker
Wat is het verschil tussen JBL Flip 6 en JBL Flip 5-preview
Speakers

Wat is het verschil tussen JBL Flip 6 en JBL Flip 5?

De JBL Flip 6 is de opvolger van de JBL Flip 5. Deze 2 JBL-speakers lijken redelijk op elkaar, al kennen ze ook de nodige verschillen. Zo gaan ze allebei 12 uur mee op 1 accu, maar heeft de Flip 6 een extra ingebouwde speaker die nog helderder geluid produceert. In dit artikel vind je de voor- en nadelen van de JBL Flip 6 en de Flip 5.

Lees meer over Wat is het verschil tussen JBL Flip 6 en JBL Flip 5?
Welke JBL-partyspeaker past bij jou We helpen je kiezen - preview
Speakers

Welke JBL-partyspeaker past bij jou? We helpen je kiezen

Op zoek naar een sterke partyspeaker van JBL? Bij MediaMarkt vind je verschillende feestspeakers van het populaire Amerikaanse merk in de geluidsapparatuur. Feest de hele nacht door als je wilt, de JBL-partyboxen zijn er krachtig genoeg voor. Op deze pagina vergelijken we de meest populaire JBL-partyboxen. Zo weet je precies welke het best bij jou past.

Lees meer over Welke JBL-partyspeaker past bij jou? We helpen je kiezen
Welke JBL bluetooth-speaker past bij jou?
Speakers

Welke JBL bluetooth-speaker past bij jou?

Ben je van plan om een JBL bluetooth-speaker aan te schaffen, maar twijfel je nog welke je moet kiezen? In dit artikel leggen we uit hoe je de juiste speaker selecteert die past bij jouw specifieke behoeften. Hier lees je waar je op moet letten als je een JBL bluetooth-speaker koopt, welke verschillende soorten er zijn en welke het beste bij jou past.

Lees meer over Welke JBL bluetooth-speaker past bij jou?
Bold L2 Waterdichte Blueooth speaker
Speakers

Bold L2 Waterdichte Blueooth speaker

Groots in power, groots in prestaties. Word weggeblazen door de geweldige bass en verbind twee Bold L2 speaker om het volume nóg meer te boosten. Met de Bold L2 kun je muziek afspelen van twee verbonden apparaten en de speaker is volledig waterdicht. De 12° gekantelde plaatsing van de driver zorgt voor kristalhelder geluid met een volle bass, overal waar je gaat.

Lees meer over Bold L2 Waterdichte Blueooth speaker
Fresh ’n Rebel Twins Elite: altijd een helder geluid
Speakers

Fresh ’n Rebel Twins Elite: altijd een helder geluid

Het Nederlandse bedrijf Fresh ’n Rebel heeft de Twins Elite bluetoothoortjes met een prachtig design op de markt gebracht. Dankzij deze oordopjes heb je altijd heldere muziek, compleet afgesteld op jouw gehoor. Lees in dit artikel alles over de Fresh ’n Rebel Twins Elite.

Lees meer over Fresh ’n Rebel Twins Elite: altijd een helder geluid