Mediamarkt Logo

Voor welke Sony-koptelefoons of oordopjes kies jij?

Femke31 OKTOBER 2022

Hoe heerlijk het ook is om je muziek hard op een speaker af te spelen, als je buiten de deur bent, reist of gefocust je werk wilt doen is dat eigenlijk geen optie. Kortom: een hoofdtelefoon of oortjes zijn een must. Ben je een sporter? Reis je kort of lang? Wil je extra focus? Hieronder lichten we verschillende Sony-koptelefoons en oordopjes voor je uit zodat je weet wat voor jou de beste keuze is.

Sony-noise cancelling koptelefoons: voor focus en langere reizen

Sony noise cancelling

Gefocust werken en ongestoord van je muziek genieten? Ga dan voor een noise cancelling koptelefoon die ongewenst geluid filtert. Ideaal voor op kantoor of je langere reizen. En als je voor een Sony-noise cancelling koptelefoon kiest, maak je het jezelf nóg makkelijker dankzij Bluetooth, NFC en verschillende slimme functies zoals Adaptieve geluidsregeling die het volume automatisch aanpast en de speak-to-chat-functie die herkent dat je begint te praten en je muziek meteen pauzeert.

Sony True Wireless oordopjes: voor kortere reizen en tijdens het sporten

Sony draadloze oordopjes

In alle vrijheid genieten van je favoriete muziek? Sony True Wireless-oordopjes zijn draadloze in-ear oordopjes met een minimalistisch, stevig en comfortabel ontwerp. De True Wireless-lijn bestaat uit diverse draadloze oortjes: van zweet- en stofbestendige oordopjes voor tijdens het sporten tot exemplaren met extra bas of noise cancelling voor als je even in alle vrijheid van je muziek wilt genieten. Bijvoorbeeld wanneer je gaat wandelen of onderweg bent naar je werk of school.

Bekijk soortgelijke artikelen