Mediamarkt Logo

Hoofdtelefoons

Wat is noise-cancelling?
Hoofdtelefoons

Wat is noise-cancelling?

Noise-cancelling – of geluidsdemping – is een techniek die het geluid van buitenaf vermindert of blokkeert op je koptelefoon. Zo heb je geen last van omgevingsgeluid en kun je ongestoord bellen in drukke ruimtes, of naar je favoriete muziek luisteren. Noise-cancelling is vooral handig als je in een lawaaierige omgeving bent, zoals een vliegtuig, trein of kantoor.

Lees meer over Wat is noise-cancelling?
Bekijk alle hoofdtelefoons (28)
Wat zijn de beste oordopjes voor kleine oren
Hoofdtelefoons

Wat zijn de beste oordopjes voor kleine oren?

Als je kleine oren hebt, weet je hoe lastig het kan zijn om oordopjes te vinden die goed passen. Veel oordopjes zijn te groot of te zwaar voor je oren, waardoor ze snel uitvallen of niet lekker zitten. Dat is niet alleen vervelend, maar ook slecht voor je gehoor. Gelukkig bestaan er oordopjes die wel goed passen in kleine oren. Je ontdekt ze op deze pagina.

Lees meer over Wat zijn de beste oordopjes voor kleine oren?
De oplossing voor AirPods die kraken of haperen-preview
Hoofdtelefoons

De oplossing voor AirPods die kraken of haperen

Heb je last van AirPods die kraken of haperen tijdens het luisteren naar muziek of het voeren van een gesprek? Dat is irritant, maar gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om dit probleem op te lossen. In dit artikel lees je 5 mogelijke oplossingen om je AirPods weer goed te laten werken.

Lees meer over De oplossing voor AirPods die kraken of haperen
Mijn ene oortje is harder dan het andere, wat nu?-preview
Hoofdtelefoons

Mijn ene oortje is harder dan het andere, wat nu?

Het is frustrerend als je merkt dat het volume in je ene oortje harder staat dan in het andere. Gelukkig is dit probleem vaak te verhelpen. Hopelijk herken je de oorzaak van het ongelijke volume tussen je oortjes op deze pagina en vind je direct de passende oplossing.

Lees meer over Mijn ene oortje is harder dan het andere, wat nu?
Wat zijn de beste alternatieven voor Apple AirPods?-preview
Hoofdtelefoons

Wat zijn de beste alternatieven voor Apple AirPods?

Apple AirPods worden gezien als een van de beste draadloze oordopjes op de markt. Dat is terecht, want AirPods bieden kraakhelder geluid, krachtige noise-cancelling en een lange accuduur. Toch zijn AirPods niet voor iedereen de geschiktste oortjes, bijvoorbeeld omdat ze niet altijd goed met andere apparaten dan Apple werken. Ontdek draadloze oordopjes die gelden als goed alternatief voor AirPods.

Lees meer over Wat zijn de beste alternatieven voor Apple AirPods?
Zo koppel je JBL-koptelefoons aan je telefoon en laptop-preview
Hoofdtelefoons

Zo koppel je JBL-koptelefoons aan je telefoon en laptop

JBL-koptelefoons zijn draadloze hoofdtelefoons die je kunt verbinden met verschillende apparaten, zoals je telefoon en laptop. Zo geniet je van je lievelingsmuziek, luister je naar je favoriete podcast of bel je urenlang zonder last te hebben van kabels. In dit artikel leggen we uit hoe je jouw JBL-koptelefoon koppelt aan verschillende apparaten.

Lees meer over Zo koppel je JBL-koptelefoons aan je telefoon en laptop
Waarom is het goed om af en toe je oordopjes schoon te maken? - preview
Hoofdtelefoons

Waarom is het goed om af en toe je oordopjes schoon te maken?

Je gebruikt je oordopjes waarschijnlijk elke dag om naar muziek te luisteren of om mee te bellen. Maar wist je dat je oordopjes ook een verzamelpunt van bacteriën en schimmels zijn? Als je je oordopjes niet regelmatig schoonmaakt, kun je last krijgen van infecties, irritaties of zelfs ontstekingen. Bovendien vermindert vuil op je oordopjes de geluidskwaliteit. Maak ze daarom eens per maand schoon.

Lees meer over Waarom is het goed om af en toe je oordopjes schoon te maken?