MM logo red

Neem je muziek overal mee naartoe met Philips koptelefoons en speakers

Femke11 OKTOBER 2022

In het vliegtuig, op kantoor of in de gym, met een Philips koptelefoon of speaker neem jij je lievelingsmuziek overal mee naartoe. Deze draadloze luidsprekers en hoofdtelefoons werken via bluetooth, waardoor je ook zonder internet urenlang naar je favoriete playlist luistert.

Philips Fidelio

Philips fidelio

Philips Fidelio koptelefoons zijn draadloze over-ear hoofdtelefoons van hoge kwaliteit. Of je nu gamet, een actiefilm kijkt of naar een popconcert luistert: met een Fidelio geniet je van levensecht, gebalanceerd geluid. De oorkussens zijn gemaakt van memory foam, waardoor ze goed aansluiten op ieder oor. Pro+ Ruisonderdrukking filtert ongewenste geluiden weg waardoor je ongestoord helemaal opgaat in de muziek. Met de dubbele microfoons (in elke schelp zit er een) voer je glasheldere gesprekken en vraag je Google Assistant en Alexa om je favoriete album op te zetten. Fidelio koptelefoons hebben een premium design en zijn gemaakt van luxueus leer.

Philips GO-series

Philips speakers

Trainen wordt nog leuker met de true wireless sportkoptelefoons van Philips. De GO-serie bestaat uit koptelefoons, draadloze open-ear- en in-ear-sporthoofdtelefoons. De draadloze sportkoptelefoon heeft wasbare oorkussens, die gevuld zijn met verkoelende gel. Zo houdt deze koptelefoon ook tijdens een intensieve training jouw hoofd koel. De open-ear sporthoofdtelefoons van Philips maken gebruik van botgeleiding, je hebt dus geen dopjes in je oren waardoor je vrij met andere sporters kunt praten. Omdat je ook al het geluid om je heen blijft horen, is dit een zeer veilige koptelefoon voor zowel sport als in de auto. De in-ear hoofdtelefoons uit de GO-serie hebben oorhaken waardoor ze goed blijven zitten. Door de ingebouwde hartslagmeter train je ook nog eens veilig en efficiënt. Alle GO-sportkoptelefoons werken via bluetooth en zijn water- en zweetbestendig. Na de training kunnen ze gezellig nog even mee onder de douche.

Philips draadloze oordopjes

Philips draadloze oordopjes

Met de draadloze oordopjes van Philips raak jij nooit meer verstrikt in je snoer. Of je nu onderweg, op straat of op kantoor bent: doe deze volledig draadloze in-ear koptelefoons in je oren en je geniet ongestoord van muziek en goede gesprekken. Met de Philips TAT5505 [NS1] bijvoorbeeld, heb je geen last van hinderlijke ruis en achtergrondgeluiden, die worden er dankzij actieve noise cancelling uitgefilterd. Omdat ieder oordopje een microfoon heeft, geniet je van een heldere gesprekskwaliteit. Ook bellen met één oortje is mogelijk, dankzij de monomodus behoud je in een rustige omgeving dezelfde geluidskwaliteit. Philips draadloze koptelefoons zijn ook nog eens water- en zweetbestendig, je kunt er dus prima hard mee naar huis fietsen in de regen.

Philips bluetooth-speakers

Philips bluetooth-speakers

Tuinfeestje, barbecue of een zomerse picknick in het park? Met de bluetooth-speakers van Philips geniet je ook buiten urenlang van jouw favoriete muziek. Deze draadloze speakers hebben een accu die 12 uur meegaat. In 3.5 uur laad je hem weer helemaal op en kun jij door naar het volgende feest. Is je telefoon eerder leeg dan de speaker? Dankzij de ingebouwde powerbank in de Philips TAS6305 laad je hem snel even op. Word je gebeld terwijl je net je handen vol hebt met vette satéstokjes, dan bel je via de ingebouwde microfoon gewoon handsfree. Omdat het oog ook wat wil, zijn deze Philips luidsprekers bekleed met Kvadrat-luidsprekerstof van wol. Zelfs als je verrast wordt door een plensbui zit je goed, want deze draadloze luidsprekers zijn waterdicht.

Bekijk soortgelijke artikelen