Mediamarkt Logo

Beste iPhone 2023: welke moet je kopen?

Als je een nieuwe iPhone gaat kopen, wil je natuurlijk weten welke je moet hebben. Wat de beste iPhone voor jou is, hangt af van jouw wensen. Misschien wil je de allersnelste, allerkleinste of die met de allerbeste camera. Op deze pagina helpen we je uitvogelen welke iPhone jij het best kunt kopen.

Welke iPhone moet je kopen?

Je weet het zeker, je gaat een iPhone kopen. Maar welke moet je hebben? Om een iPhone te kiezen die bij jou past, let je op een paar belangrijke dingen. Om te beginnen je budget, wat mag jouw telefoon kosten? De goedkoopste iPhone is de iPhone SE. En binnen een serie is het mini-model meestal het goedkoopst en het Pro Max-model het duurst. Verder is het goed om te weten dat zodra er een nieuwe generatie iPhone in de winkels ligt, de prijzen van de oudere generaties iets gaan dalen.

Welke iPhone moet je kopen?

Let naast je budget ook op de specificaties van de telefoon, bijvoorbeeld de camera, de chip, de opslagcapaciteit, 4G of 5G en de grootte van de telefoon. De snelste chip zit momenteel in de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. Direct gevolgd door de iPhone SE, iPhone 14 en de iPhone 13-serie. Benieuwd naar de onderlinge verschillen? Hier lees je meer over het verschil tussen de iPhone 14 en 14 Pro en hier over het verschil tussen de iPhone 13 en iPhone 14.

Vanaf de iPhone 12 ondersteunen de toestellen 5G. Als 4G voor jou meer dan genoeg is, kies je bijvoorbeeld de iPhone 11.

Bekijk alle iPhones

Welke verschillende iPhones zijn er?

Welke verschillende iPhones zijn er?

Ben je op zoek naar oudere generaties van de iPhone? Kijk dan goed of Apple de software nog ondersteunt. Gemiddeld genomen ondersteunt Apple de iOS-software namelijk 5 (soms 6) jaar. Dit hangt af van de hardware in de oudere generatie iPhone: de processor en het werkgeheugen moeten krachtig genoeg zijn om de updates aan te kunnen.

Wil je weten welke iPhones we allemaal verkopen? Bekijk dan ons totale aanbod Apple iPhone-toestellen.

iPhone SE
iPhone 14
iPhone 13
iPhone 12
iPhone 11

Wat is de nieuwste iPhone?

Nieuwste iPhone 2022

Ieder jaar brengt Apple een nieuwe iPhone uit in een serie met meerdere modellen. Wat momenteel de nieuwste iPhone is, wat de specificaties zijn en hoe de modellen binnen de serie onderling van elkaar verschillen, lees je op deze pagina.

Lees meer over de nieuwste iPhone

Beste iPhone 2024

Op zoek naar een andere smartphone?

Welke smartphone past bij jou?

Welke telefoon past bij jou?

Als je een nieuwe smartphone gaat kiezen, kan het aanbod overweldigend zijn. Je hebt heel wat keuzes te maken: besturingssysteem, camera, grootte van het beeldscherm, batterijduur. En dan ook nog al die merken en modellen telefoons. Welke smartphone past nou bij jou? In dit artikel helpen we je op weg.

Bekijk welke telefoon bij jou past
Bekijk soortgelijke artikelen