Mediamarkt Logo

Smartphones

Apple iPhone 15: specificaties - Preview
Smartphones

Apple iPhone 15: specificaties

Benieuwd naar de iPhone 15? Apple heeft maar liefst 4 nieuwe modellen: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone Pro Max. Op deze pagina bespreken we de specificaties die bij deze smartphones horen.

Lees meer over Apple iPhone 15: specificaties
Alles smartphones artikelen (57)
Een goede telefoonhouder kiezen voor in je auto-preview
Smartphones

Een goede telefoonhouder kiezen voor in je auto

Met een goede telefoonhouder in je auto maak je tijdens het rijden op een veilige manier gebruik van sommige functies op je smartphone. Zo zet je bijvoorbeeld de navigatie aan of bel je handsfree. Maar welke telefoonhouder past het best bij jouw telefoon en in jouw auto? In dit artikel helpen we je om een goede keus te maken.

Lees meer over Een goede telefoonhouder kiezen voor in je auto
Dit kun je doen als je draadloze oplader niet (goed) werkt-preview
Smartphones

Dit kun je doen als je draadloze oplader niet (goed) werkt

Draadloze opladers werken heel handig. Je hoeft je smartphone alleen maar op de oplader te leggen en de accu stroomt vol. Maar wat als je draadloze oplader niet meer (goed) werkt? Hoe los je dat op? In dit artikel vind je tips om je draadloze oplader weer aan de praat te krijgen.

Lees meer over Dit kun je doen als je draadloze oplader niet (goed) werkt
Tips voor als de batterij van je Samsung-smartphone slecht werkt-preview
Smartphones

Tips voor als de batterij van je Samsung-smartphone slecht werkt

Heb je een Samsung-smartphone en merk je dat de batterij snel op is? Dat is vervelend, want dan kun je minder lang bellen, appen, gamen of foto’s maken. Profiteer van onze tips over wat je moet doen als de batterij van je Samsung-telefoon niet meer goed oplaadt of snel leeg raakt.

Lees meer over Tips voor als de batterij van je Samsung-smartphone slecht werkt
Wat doe je als de batterij van je smartphone niet of heel traag oplaadt?-preview
Smartphones

Wat doe je als de batterij van je smartphone niet of heel traag oplaadt?

Voor veel mensen is de smartphone haast onmisbaar in het dagelijks leven. Het is dan ook vervelend als de batterij van je iPhone of Samsung niet meer oplaadt, of als het lang duurt voordat je batterij weer in het groen zit. Ontdek de mogelijke oorzaken en wat je kunt doen om dit probleem op te lossen. Lees ook wat je moet doen als je smartphone snel leegloopt.

Lees meer over Wat doe je als de batterij van je smartphone niet of heel traag oplaadt?
Subscription USP
Smartphones

8 tips om jouw smartphone duurzaam te gebruiken

Je wilt natuurlijk dat jouw (gloednieuwe) smartphone zo lang mogelijk meegaat. Niks is zo fijn als de hele dag bezig zijn en je geen zorgen maken over de batterij van je telefoon. Wij helpen jou met deze 8 tips om het gebruik van jouw smartphone nog leuker én duurzamer te maken. Hoe langer jouw telefoon meegaat, hoe fijner voor jou, jouw portemonnee én voor onze planeet!

Lees meer over 8 tips om jouw smartphone duurzaam te gebruiken
Wat is de batterijduur van je iPhone-preview
Smartphones

Wat is de batterijduur van je iPhone?

Batterijen van iPhones zijn over het algemeen vrij krachtig en gaan ongeveer 1 dag mee als je de hele dag door belt, appt, surft of streamt. De precieze batterijduur van jouw iPhone hangt af van verschillende factoren, zoals je iPhone-model of de taken die je ermee uitvoert. Lees alles over de batterijduur van iPhones en welke invloed jij hier zelf op hebt.

Lees meer over Wat is de batterijduur van je iPhone?