Smartphones

Apple iPhone 15: specificaties - Preview
Smartphones

Apple iPhone 15: specificaties

Benieuwd naar de iPhone 15? Apple heeft maar liefst 4 nieuwe modellen: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone Pro Max. Op deze pagina bespreken we de specificaties die bij deze smartphones horen.

Lees meer over Apple iPhone 15: specificaties

Populaire smartphone producten

Alles smartphones artikelen (40)
Hoe kun je een telefoongesprek opnemen met je iPhone?-preview
Smartphones

Hoe kun je een telefoongesprek opnemen met je iPhone?

Soms is het handig om een telefoongesprek later nog eens terug te luisteren. Bijvoorbeeld als je een telefonisch interview hebt voor je werk of studie, maar ook als je belangrijke telefoontjes pleegt met je dokter of voor een sollicitatie. Maar hoe neem je een telefoongesprek op met je Apple-telefoon? En mag het eigenlijk wel volgens de privacywetgeving? Je leest het op deze pagina.

Lees meer over Hoe kun je een telefoongesprek opnemen met je iPhone?
Wat zijn mogelijke redenen dat de batterij van je iPhone snel leegloopt?-preview
Smartphones

Wat zijn mogelijke redenen dat de batterij van je iPhone snel leegloopt?

Heb je het gevoel dat je iPhone sneller leeg raakt dan normaal? Dat kan verschillende oorzaken hebben. Gebruik je apps die veel energie verbruiken, of staat je scherm misschien niet energiezuinig ingesteld? In dit artikel lees je alle mogelijke redenen van je snel leeglopende iPhone-batterij en wat je eraan kunt doen.

Lees meer over Wat zijn mogelijke redenen dat de batterij van je iPhone snel leegloopt?
Hoe laad je een iPhone draadloos op?-preview
Smartphones

Hoe laad je een iPhone draadloos op?

Om je iPhone draadloos op te laden heb je een Qi-gecertificeerde oplader nodig. Qi is een wereldwijd geldende norm voor apparaten die veilig en goed draadloos opladen. De meeste Qi-opladers laden je iPhone draadloos op als hij met zijn rug op het laadstation ligt. Je hebt ook Apple MagSafe-opladers, die je via een magneet aan de adapter ‘plakt’. Leer meer over hoe je jouw iPhone draadloos oplaadt.

Lees meer over Hoe laad je een iPhone draadloos op?
IMEI-nummer: wat is het en hoe vind ik het? - preview
Smartphones

IMEI-nummer: wat is het en hoe vind ik het?

Elke mobiel heeft een uniek IMEI-nummer dat hem identificeert. Wat is een IMEI-nummer precies, wat kun je ermee en hoe kun je deze code vinden op je smartphone? We bespreken het in dit artikel.

Lees meer over IMEI-nummer: wat is het en hoe vind ik het?