Mediamarkt Logo

Galaxy AI uitgebreid naar meerdere Samsung Galaxy-toestellen

unknown description

De nieuwste Samsung Galaxy-smartphones en -tablets beschikken over Galaxy AI. Dit is een verzamelnaam van alle slimme functies op een Samsung-apparaat die gebruikmaken van kunstmatige intelligentie. Met deze AI-functies maak je bijvoorbeeld razendsnel aantekeningen, bewerk je eenvoudig afbeeldingen en vind je op nieuwe manieren informatie. Ontdek alles over de handige Galaxy AI-functies.

Welke Samsung Galaxy-toestellen beschikken over Galaxy AI?

Welke Samsung Galaxy-toestellen beschikken over Galaxy AI?

Samsung-smartphones uit de Samsung Galaxy S24-Series introduceerden tijdens de lancering in januari 2024 als eerste Galaxy AI. Vervolgens maakte Samsung deze slimme functies ook beschikbaar voor de S23-Series, Z Flip5, Z Fold5 en de Tab S9, Tab S9+ en Tab S9 Ultra. Let op: de beschikbare AI-functies kunnen per apparaat verschillen. Daarnaast is het voor bepaalde functies nodig om in te loggen op je Samsung-account.

Try Galaxy: ontdek zelf de voordelen van Galaxy AI

Try Galaxy: ontdek zelf de voordelen van Galaxy AI

Wil je met eigen ogen zien hoe eenvoudig, handig en aanpasbaar alle Samsung Galaxy-apparaten werken? Probeer Galaxy dan nu op je eigen smartphone met Try Galaxy en ontdek hoe de slimme Galaxy AI-functies ook jouw leven een stuk makkelijker maken.

Welke functies heeft Galaxy AI?

Welke functies heeft Galaxy AI?

Galaxy AI omvat slimme functies die het makkelijker maken om te zoeken, foto’s te bewerken en om teksten te schrijven en te vertalen. Met Circle to Search zoek je bijvoorbeeld door simpelweg een object in een video of afbeelding te omcirkelen. Met Photo Assist bewerk je jouw nieuwste vakantiefoto’s met een paar vingerbewegingen. Krijg je een belangrijk belletje uit het buitenland, maar heb je alleen tijd voor een chatbericht? Chat Assist helpt je met het vertalen van berichten via WhatsApp, of je socials. En berg je pen en papier maar op, want met Note Amaak je snel notities van een werkvergadering of boodschappenlijstje.

Kortom: Galaxy’s kunstmatige intelligentie helpt jou op veel verschillende manieren. Ontdek alle Galaxy AI-functies.

Zoek sneller en makkelijker met Circle to Search

Zoek sneller en makkelijker met Circle to Search

Zie je een leuke jas of een heerlijk gerecht om vanavond klaar te maken? Omcirkel het object op je smartphone of tablet en er start direct een Google-zoekopdracht. Zo vind je heel snel en eenvoudig nieuwe informatie, zonder dat je van app hoeft te wisselen. Dit kan binnen WhatsApp, Instagram, YouTube of simpelweg op een webpagina die je via Google bezoekt. Houd de startknop ingedrukt en omcirkel het, zoek het, vind het.

Makkelijk je foto’s bewerken met Photo Assist

Makkelijk je foto’s bewerken met Photo Assist

Je hoeft dankzij Galaxy AI geen groot Photoshopper te zijn om foto’s of afbeeldingen te bewerken. De functie Photo Assist geeft je slimme tips en adviezen om je foto’s en video’s te verbeteren. Zo verwijder je makkelijk storende voorwerpen uit je vakantiefoto of maak je een nieuwe achtergrond voor die groepsfoto met vrienden of familie.

Pas de taal en toon van berichten aan dankzij Chat Assist

Pas de taal en toon van berichten aan dankzij Chat Assist

Met Chat Assist verander je heel makkelijk de toon van een tekst. Deze functie helpt je met Tone Change bijvoorbeeld om een tekst professioneler op te schrijven, zodat het geschikt is als LinkedIn-post. Of juist andersom: dat Chat Assist je helpt om een formele toon iets minder serieus te laten klinken, zodat het beter past in een WhatsAppgroep of als Instagrampost. Daarnaast zorgt deze slimme AI-functie voor de juiste spelling en grammatica en helpt het bij het vertalen van berichten voor chat- en tekstberichtenapps.

Creëer met één klik overzicht in je aantekeningen met Note Assist

Creëer met één klik overzicht in je aantekeningen met Note Assist

Samsung Notes is een handige app om aantekeningen mee te maken. Alleen: hoe meer aantekeningen, hoe groter de kans dat je het overzicht verliest. Gelukkig is er nu Note Assist. Met deze functie maak je aantekeningen makkelijk op, genereer je eenvoudig een samenvatting of vertaal je de notities met een druk op de knop.

Live Call Translation: vertaal direct buitenlandse gesprekken

Live Call Translation: vertaal direct buitenlandse gesprekken

Bellen gaat een stuk makkelijker dankzij Live Call Translation. Deze functie vertaalt realtime-telefoongespreken uit een vreemde taal, zodat je elkaar altijd goed begrijpt. Erg handig voor internationale calls of wanneer je op vakantie bent in het buitenland. De vertaling verschijnt ook direct op het scherm van je Galaxy-apparaat, handig als je de live vertaling niet gelijk verstond of begreep. Let op: Live Call translation ondersteunt niet alle talen.

Altijd je persoonlijke tolk bij de hand dankzij Translate Assist

Vind je het spannend om op vakantie een gesprek te voeren in een andere taal? Met Translate Assist praat je urenlang met iemand, zonder dat je nog een woord over de grens hoeft te spreken. Deze functie leest de vertaling van alles wat je zegt direct hardop voor in de taal van je gesprekspartner, en andersom. Deze Tolk-functie open je eenvoudig vanaf het quick-panel van je Samsung-apparaat. Alle vertalingen verschijnen ook als tekst op je beeldscherm. De Tolk-functie is niet in elke taal beschikbaar.

Vind direct wat je zoekt met Browsing Assist

Vind direct wat je zoekt met Browsing Assist

Gebruik Samsung Internet en vind altijd direct waar je naar op zoek bent. De Browsing Assist-functie vat lange webpagina’s razendsnel voor je samen, zodat jij niet minutenlang hoeft te scrollen om de informatie te vinden waar je naar zoekt. Ook wanneer je op een buitenlandse webpagina belandt, zorgt Browsing Assist voor een kort maar krachtige samenvatting in je eigen taal.

Nooit meer interviews of vergaderingen uittikken dankzij Transcript Assist

Met de AI-functie Transcript Assist zet je heel makkelijk opnames van een vergadering of interview om in tekst. Deze hoef je dus niet meer na afloop zelf uit te schrijven. Met Transcript Assist vat je de notulen of antwoorden vervolgens ook eenvoudig samen, of je vertaalt ze met een simpele druk op de knop.

Genereer unieke achtergronden

Genereer unieke achtergronden

Raak je snel uitgekeken op de saaie achtergronden en vergrendelschermen die iedereen heeft? Met Galaxy AI creëer je zelf een unieke achtergrond, simpelweg door een paar steekwoorden mee te geven. De kunstmatige intelligentie gaat vervolgens voor je aan de slag en genereert een plaatje die je op geen enkele andere telefoon of tablet zult vinden.

Bekijk soortgelijke artikelen