Mediamarkt Logo

Wat is de beste OPPO-telefoon voor jou?

Als je op zoek bent naar een goede nieuwe budget-telefoon, kijk dan eens naar een smartphone van OPPO. Dit Chinese merk maakt stijlvolle telefoons met goede camera’s en een razendsnelle oplaadtechniek. Hier lees je meer over de verschillende OPPO-series en hoe je de voor jou beste telefoon kiest.

Waar let je op als je een nieuwe OPPO koopt?

OPPO heeft mobiele telefoons voor ieder budget: laag, midden en hoog. Vooral het design, de accuprestaties en camera’s springen eruit bij dit merk. Let bij het kiezen op de camera, het scherm, de batterij, de snelheid en hoeveel opslagruimte je denkt nodig te hebben.

Waar let je op als je een nieuwe OPPO koopt?

Onder de € 300,- heb je al een goed toestel te pakken. De OPPO A54 bijvoorbeeld, is een 5G-telefoon met een opslagcapaciteit van 64 GB, die je met een geheugenkaart uitbreidt tot 256 GB. Door de grote batterij gaat een volle accu makkelijk de hele dag mee. Iets meer interne opslag heeft de OPPO A74, een zuinige 5G-telefoon met 128 GB geheugen. Ook de OPPO A96 heeft een intern geheugen van 128 GB, alleen is dit toestel verbonden via 4G. De OPPO A17 kost zelfs minder dan € 200. Dit is een 4G-telefoon met een opslag van 64 GB, die je kunt uitbreiden naar maximaal 2 TB.

Welke verschillende OPPO-telefoons zijn er?

Welke verschillende OPPO-telefoons zijn er?

OPPO heeft 3 series: de A-serie, FIND X-serie en RENO-serie. De OPPO A-serie is een lijn met instapmodellen. Deze telefoons zijn bedoeld voor basic gebruik, zoals bellen, appen, foto’s maken, simpele games en surfen op internet. Hoe hoger het nummer achter de A, hoe beter het toestel is. Zoek je een goede middenklasser, kijk dan naar een smartphone uit de RENO-serie. Dit zijn snelle, krachtige telefoons. Telefoons uit de OPPO Find X-serie zijn stijlvolle high-end telefoons met een mooi randloos design en een uitschuifbaar camerasysteem, waarmee je in allerlei lichtomstandigheden heel goede foto’s maakt. Hieronder zie je toestellen uit alle drie deze series.

Wat is de beste OPPO?

Wat is de beste OPPO?

Als je de beste kleine OPPO zoekt, dan is de OPPO Find X5 Lite iets voor jou. Ben je gek op fotograferen en filmen en wil je dat elke druk op de knop raak is? Dan word je heel blij van de OPPO Find X5 Pro, dit is een toestel met een Hasselblad-camera. Daarom vinden we dit de OPPO-smartphone met de beste camera. Wil jij een nieuwe krachtige smartphone met een lange batterijduur, ga dan voor de OPPO A74 5G, dit is een OPPO met de beste batterij. Bij zuinig gebruik gaat de 5000-mAh-batterij wel 2 tot 3 dagen mee. Hieronder zie je onze OPPO top 10.

Toch nog even verder kijken naar een andere smartphone?