MM logo red

Alles over koel-vriescombinaties

Luuk10 MEI 2023

Ben je op zoek naar een koel-vriescombinatie koelkast die in jouw huis past? Dan ben je bij MediaMarkt op de juiste plek. Wij hebben honderden koelkasten met verschillende functies, zo ook de koel-vriescombinatie koelkasten. Op deze pagina vind je alle informatie voor jouw koelkast die koelt en vriest.

Waarom voor een koel-vriescombinatie kiezen?

Waarom voor een koel-vriescombinatie kiezen?

Een koel-vriescombinatie is een koelkast met een vriesvak. Dit vriesvak bevindt zich boven of onderin de koelkast. Het voordeel van een koelkast waar het vriesvak boven zit, is dat deze vaak energiezuiniger is dan de koelkasten waar het vriesvak beneden zit. Het nadeel van de koelkasten waar het vriesvak zich aan de bovenkant bevindt, is dat als je iets wilt pakken uit de koeling, je verder moet bukken. Vandaar dat deze variant ook populairder is.

Het vriesvak heeft bijna altijd een twee aparte deuren. Dit is om het koelvak van het vriesvak te scheiden. Het komt soms voor dat het vriesvak in de koelkast geïntegreerd wordt, deze zit dan vaak aan de bovenkant.

De koel-vriescombinatie koelkasten beschikt ook over de No Frost-functie. Dit is een functie dat het vocht uit de lucht van de vriezer en koelkast haalt, waardoor er geen vorst of ijslaag ontstaat in de vriezer of koelkast.

De indeling van de koelkast

De indeling van de koelkast

De koel-vriescombinatie heeft dus een koel- en separaat vriesgedeelte. Het vriesgedeelte, bestaat uit verschillende lades om het eten dat je invriest te bewaren en makkelijk in te delen. Ook heeft het koelgedeelte verschillende planken die je naar eigen wens inricht. Ook zitten er in de deur van het koelgedeelte meerdere plekken om je eten en drinken neer te zetten.

De temperatuur van de twee vakken zijn apart van elkaar in te stellen.

Informatie bij het kopen van een koel-vriescombinatie koelkast

Heb je de perfecte koelkast gevonden die kan koelen en vriezen? Bij MediaMarkt profiteer je van de beste service. Je hebt na aankoop 14 dagen bedenktijd en de mogelijkheid om de koelkast gratis te retourneren als die niet aan jouw verwachting doet. Bekijk ook eens onze Witgoedservices voor nog meer gemak bij de bezorging.

Bekijk soortgelijke artikelen