Mediamarkt Logo

De beste accessoires voor de Nintendo Switch

Julia24 APRIL 2024
unknown description

Van controllers en geheugenkaarten tot een beschermhoes en stuurwiel: Nintendo Switch-accessoires vergroten je speelplezier- en gemak. Game ongestoord met een headset of ga voor het ultieme comfort van een speciale controller. Wat zijn de beste accessoires voor de Nintendo Switch en hoe gebruik je ze?

Hoe kies je de beste Nintendo Switch-accessoires?

Hoe kies je de beste Nintendo Switch-accessoires?

Of je nu af en toe Mario Kart speelt met vrienden of elke dag in de wereld van Zelda: Tears of the Kingdom of Pokémon Scarlet duikt: bij iedere Nintendo Switch-gamer past een ander accessoire. Een extra paar Joy-Cons is bijvoorbeeld handig als je met 3 of meer vrienden tegelijk speelt. Wanneer je vooral singleplayergames speelt, is een Pro Controller een fijne toevoeging. Je speelt dan preciezer en comfortabeler. En met een Nintendo Switch-headset of gaming-oortjes geniet je optimaal van het gamen zonder anderen lastig te vallen met het geluid. Ook handig voor onderweg. Je hoeft niet bang te zijn dat je Nintendo Switch te weinig opslagruimte heeft, want met een geheugenkaart breid je die makkelijk uit. Zo passen de beste Nintendo Switch-games allemaal op je console. Ga je op vakantie? Je neemt je Nintendo Switch, inclusief accessoires, eenvoudig en veilig mee in een beschermhoes.

De beste Nintendo Switch-controllers

De beste Nintendo Switch-controllers

Wanneer je een Nintendo Switch koopt, krijg je er standaard 2 Joy-Cons bij. Die klik je in de bijgeleverde grip, zodat het samen een controller vormt. Als je graag met andere mensen games zoals Mario Party speelt, kun je een extra paar Joy-Cons aanschaffen. Speel je liever alleen en wil je het professioneler aanpakken? Kies dan voor een Nintendo Switch-controller die nog comfortabeler en ergonomischer is. De Pro Controller ligt lekker in de hand en is daarom ideaal voor urenlang gameplezier. De komst van een Nintendo Switch 2 is nog niet bevestigd, maar volgens geruchten krijgen de controllers van de opvolger een upgrade. Er zouden zelfs plannen zijn met augmented reality. Op deze pagina houden we je op de hoogte van het laatste gaming-nieuws.

De beste bescherming voor je Nintendo Switch

De beste bescherming voor je Nintendo Switch

De Nintendo Switch is lekker compact, waardoor je hem makkelijk overal mee naartoe neemt. Natuurlijk wil je de console onderweg beschermen. Vervoer de Nintendo Switch daarom in een beschermhoes. Dat voorkomt niet alleen schade, maar biedt ook ruimte voor games en accessoires. Zo beleef je de ultieme game-ervaring thuis én onderweg. Met een screenprotector bescherm je het scherm van je Nintendo Switch tegen krassen en barsten. Zo gaat je Nintendo Switch nog langer mee.

Kabels en adapters voor je Nintendo Switch

Wie een Nintendo Switch koopt, krijgt er standaard een aantal kabels bij. Deze kun je ook los aanschaffen. Handig als je er eentje kwijt bent of als ze stuk gaan. Met een HDMI-kabel sluit je de dock van je Nintendo Switch aan op je televisie, waardoor je je games op een groter scherm beleeft. Om de console op te laden, heb je een AC-adapter nodig. Die sluit je aan op je Nintendo Switch of de dock. Je kunt ook een USB-C-kabel gebruiken.

Nintendo Switch-stuurwiel

Nintendo Switch-stuurwiel

Wil je racen op de Nintendo Switch nog leuker maken? Gebruik dan een speciaal stuurwiel, het perfecte accessoire voor racefanaten of fans van Mario Kart. De stuurwielen zijn zo gemaakt dat je er makkelijk een Joy-Con in klikt. Met een stuur in je hand voelt een racegame nog realistischer aan. Het is dan net alsof je echt in de auto zit.

Bekijk soortgelijke artikelen