Mediamarkt Logo

Zelda: Tears of the Kingdom

Zin in een nieuw avontuur in het post-apocalyptische Hyrule? Na jaren wachten is The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom op 12 mei 2023 uitgekomen voor de Nintendo Switch. Deze opvolger van The Legend of Zelda: Breath of the Wild speelt zich zowel op de grond als hoog boven Hyrule af. Weet jij met de nieuwe vaardigheden van Link het kwaad dat het koninkrijk bedreigt te bestrijden? Bekijk de trailer voor een voorproefje van de gameplay en bestel de game.

Wanneer is Zelda: Tears of the Kingdom verschenen?

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Een episch avontuur op het land en in de lucht

Een episch avontuur op het land en in de lucht

In Tears of the Kingdom kies je jouw eigen pad door de prachtige landschappen van Hyrule en de eilanden die daarboven zweven. Ook ondergronds is er veel te beleven. Hierdoor is je spelervaring heel divers: waar je in de lucht manieren moet vinden om op het volgende eiland te belanden, voelt het beneden juist heel vertrouwd. Denk aan ruïnes en tempels vol mysteries en puzzels, maar ook aan gezellige kampen en dorpen.

Nieuwe amiibo

Nieuwe amiibo

Op 12 mei 2023 komt er ook een speciale Link-amiibo uit. Scan dit nieuwe amiibo-figuurtje om wapens, materialen en een speciale stof voor Links zweefzeil te krijgen. Amiibo zijn interactieve figuurtjes en kaarten die je in games kunt gebruiken. Ze geven jouw gameplay een extra boost. Scan een amiibo tijdens het spelen van een compatibele Nintendo Switch game of Wii U-game en ontdek leuke nieuwe spelonderdelen.Als je een andere amiibo uit de The Legend of Zelda-serie scant, kun je handige materialen, wapens of een stof voor je zweefzeil op basis van de door jou gescande amiibo ontvangen.

Bekijk alle amiibo van Nintendo

Lees meer over gaming

Gaming: dit heb je nodig

Of je nu net komt kijken in de gamewereld of al een doorgewinterde gamer bent, op onze gaming-pagina vind je alles wat je nodig hebt. Van beste gaming-laptops tot advies over welke processor of videokaart je moet kiezen.

Lees meer over gaming