Mediamarkt Logo

Paper Mario: The Thousand-Year Door

Julia24 APRIL 2024
unknown description

Herbeleef een van de beste Paper Mario-games op de Nintendo Switch! Paper Mario: The Thousand-Year Door is een remake van de Nintendo GameCube-versie uit 2004. Geniet in de nieuwe editie van geoptimaliseerde gameplay-functies en verbeterde graphics, en ontrafel het mysterie van de duizendjarige deur.

Paper Mario: The Thousand-Year Door voor de Switch

Paper Mario: The Thousand-Year Door voor de Switch

Het verhaal van The Thousand-Year Door begint wanneer de broers Mario en Luigi een kaart van Princess Peach ontvangen, waarin ze vertelt dat ze een geheime schatkaart heeft ontdekt. Ze nodigt Mario en Luigi uit om langs te komen, zodat ze samen op zoek kunnen gaan naar de schat. Eenmaal aangekomen, blijkt Princess Peach verdwenen te zijn. Nu is het aan Mario en Luigi om niet alleen de schat te vinden, maar ook om Princess Peach te redden. Hiervoor moeten ze het mysterie van de duizendjarige deur ontrafelen en kristallen sterren verzamelen. Wat volgt is een avontuur met veel humor, puzzels en turn-based gevechten.

Welke karakters vind je in Paper Mario: The Thousand-Year Door?

Welke karakters vind je in Paper Mario: The Thousand-Year Door?

In Paper Mario speel je als Mario, maar je komt verschillende wezens tegen die je helpen bij je zoektocht. Zo geeft Goombella je informatie over vijanden en locaties, kan Flurrie sterke windaanvallen uitvoeren om tegenstanders omver te blazen of nieuwe paden vrij te maken en pakt Koops voorwerpen waar je zelf niet bij kunt. Gebruik je metgezellen strategisch om verder te komen in het spel. Uiteraard zijn Luigi en Toad ook van de partij. Het uiteindelijke doel is, net zoals in veel Mario-games, om Princess Peach te redden. In The Thousand-Year Door is ze ontvoerd door de Shadow Queen, die je uiteindelijk zal moeten verslaan.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Andere games van Mario en zijn vrienden

Alles over Mario

Super Mario is al jarenlang een van de populairste games en er zijn dan ook al verschillende soorten spellen beschikbaar met Mario en zijn vrienden. Denk hierbij aan de klassieke 2D-games zoals Super Mario Bros., 3D-avonturen zoals Super Mario Odyssey en Super Mario RPG, en spellen die ook heel leuk zijn om samen te spelen, zoals Mario Party en Mario Kart. De vrienden van Mario hebben in de loop der jaren ook een eigen podium gekregen. Zo kun je met Luigi spoken vangen in Luigi’s Mansion, speel je als Princess Peach verschillende rollen op het toneel in Princess Peach: Showtime! en beleef je de schattigste avonturen in Yoshi’s Crafted World. Ook zijn er games waarin meerdere personages samenkomen. Zo kun je in Mario vs. Donkey Kong puzzels oplossen en in Mario & Sonic meedoen met de Olympische Spelen.

Bekijk soortgelijke artikelen