Mediamarkt Logo

Gaming hardware

Xbox Series X vs. PS5: verschillen en overeenkomsten
Gaming hardware

Xbox Series X vs. PS5: verschillen en overeenkomsten

De Microsoft Xbox Series X en Sony PlayStation 5 zijn twee uitstekende next-gen consoles die elkaar wat betreft prijs niet veel ontlopen. Toch zijn er verschillen, bijvoorbeeld de games die je op deze consoles kunt spelen. Op deze pagina lees je meer over de specificaties van beide gameconsoles, zodat je weet welke je moet kiezen.

Lees meer over Xbox Series X vs. PS5: verschillen en overeenkomsten
Bekijk alle gaming hardware artikelen (23)
Gaming set-up bouwen met SteelSeries GG
Gaming hardware

Gaming set-up bouwen met SteelSeries GG

Als je van gamen houdt, wil je de beste gaming set-up in huis hebben. Daar kan SteelSeries GG je bij helpen. SteelSeries is software waarmee je jouw headset, muis of toetsenbord beheert en waarmee je makkelijk content opneemt van de games die je speelt. Je downloadt SteelSeries op je computer of laptop. In dit artikel leggen we uit hoe SteelSeries GG jouw game-ervaring verbetert.

Lees meer over Gaming set-up bouwen met SteelSeries GG
Geruchten: alles over de Nintendo Switch 2-preview
Gaming hardware

Geruchten: alles over de Nintendo Switch 2

De Nintendo Switch is een populaire gameconsole die al bijna 7 jaar op de markt is. Er doen dan ook verhalen de ronde dat Nintendo bezig is met een opvolger. In dit artikel houden we je hiervan op de hoogte. Let op: deze informatie is niet officieel bevestigd door Nintendo.

Lees meer over Geruchten: alles over de Nintendo Switch 2
 Ontdek je eigen wereld vol mogelijkheden met Meta Quest 3-preview
Gaming hardware

Ontdek je eigen wereld vol mogelijkheden met Meta Quest 3

Ontdek Meta Quest 3, de allernieuwste VR-bril en de krachtigste* tot nu toe. Beleef nog uniekere ervaringen en open letterlijk een nieuwe wereld met mixed reality. Speel VR-games, luister op een unieke manier naar muziek en geniet van films zoals je nog nooit hebt gedaan. Duik je eigen onontdekte universum in en beleef honderden waanzinnige ervaringen.

Lees meer over Ontdek je eigen wereld vol mogelijkheden met Meta Quest 3
Meta Quest 2 - Preview
Gaming hardware

Meta Quest 2

Ben je klaar voor een totaal nieuwe en complete VR-beleving? Quest in ieder geval wel! Met de Meta Quest 2 virtual reality bril strijd je met vrienden, train je op een vulkaan en zit je vooraan bij live-evenementen. Welke geweldige nieuwe ervaringen staan je te wachten? Je leest het hier.

Lees meer over Meta Quest 2
Project Q: de nieuwe handheld voor de PlayStation 5
Gaming hardware

PlayStation Portal

De nieuwe handheld van Sony is verschenen: PlayStation Portal. Lees op deze pagina wat je met dit handige gaming-apparaat kunt doen.

Lees meer over PlayStation Portal
Wat is de beste gaming-desktop van 2023?
Gaming hardware

Wat is de beste gaming-desktop van 2024?

Ben jij ook zo gek op gamen? Dan is een gaming-desktop echt iets voor jou. Met een gaming-desktop geniet je van gamen met een hogere framerate en betere grafische kaart, waardoor je realistischer gamet. In dit artikel leggen wij uit wat de beste gaming-desktops zijn en waar je op moet letten bij de aankoop van een gaming-pc.

Lees meer over Wat is de beste gaming-desktop van 2024?