Tablets

Apple-iPads vergelijken: alle modellen op een rij
Tablets

Apple-iPads vergelijken: alle modellen op een rij

Toe aan een (nieuwe) iPad? Met zoveel keus kan kiezen knap lastig zijn. In dit artikel vergelijken we de iPad, iPad Pro, iPad Air en iPad Mini op basis van specifieke eigenschappen en verkoopprijs. Zo kies je probleemloos de iPad die het beste aansluit bij jouw wensen.

Lees meer over Apple-iPads vergelijken: alle modellen op een rij

Onze populariste Tablets

Bekijk alle artikelen (24)
Je iPad laadt niet of heel langzaam op: wat kun je doen?-preview
Tablets

Je iPad laadt niet of heel langzaam op: wat kun je doen?

Heb je jouw iPad aan de oplader gelegd, maar gebeurt er verdacht weinig? Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor als je Apple-tablet niet of heel traag oplaadt. In dit artikel lees je wat die mogelijke oorzaken zijn en, belangrijker nog, hoe je ze oplost.

Lees meer over Je iPad laadt niet of heel langzaam op: wat kun je doen?
Screenshot maken met een iPad
Tablets

Hoe maak je een screenshot met je iPad?

Als je een afbeelding, webpagina of spelscore wilt vastleggen op je iPad, dan is het handig als je weet hoe je een screenshot maakt. Zo maak je bijvoorbeeld een schermopname van een betalingsbevestiging of deel je de nieuwste highscore van je Wordfeud-spelletje met je vrienden. In dit artikel lees je hoe je een screenshot maakt met jouw iPad.

Lees meer over Hoe maak je een screenshot met je iPad?
Hoe reset je een iPad?
Tablets

Hoe reset je een iPad?

Soms reageert je iPad niet, loopt hij vast of start niet op. Je iPad resetten is dan een oplossing. Er zijn 2 soorten resets: een zachte en een harde. Met een harde reset verwijder je instellingen en gegevens. Dit doe je als je je iPad opnieuw wilt instellen of verkopen. Een zachte reset is nodig als je iPad traag is of vastloopt. Lees hoe je een harde en een zachte reset uitvoert op je iPad.

Lees meer over Hoe reset je een iPad?
De reMarkable 2: een digitaal notitieboek-preview
Tablets

De reMarkable 2: een digitaal notitieboek

Schrijf digitaal alsof je op papier aan het schrijven bent: met de reMarkable 2 heb jij een digitaal notitieboek tot je beschikking, met een e-ink-scherm met papierstructuur. De reMarkable 2 is exclusief bij MediaMarkt verkrijgbaar. Lees hier meer over de reMarkable 2.

Lees meer over De reMarkable 2: een digitaal notitieboek
Ontdek de nieuwste Kurio kindertablets van 2023-preview
Tablets

Ontdek de nieuwste Kurio kindertablets van 2024

Met Kurio spelen, kijken en leren kinderen op een speciaal voor hun ontwikkelde kindertablet. Kurio-tablets hebben een kindvriendelijk design en een veilig filtersysteem. Ouders kunnen app- en tijdsinstellingen via de speciale ouderzone. Met de tablets genieten kinderen van de leukste apps en games, zonder dat ze in aanraking komen met ongeschikte inhoud. Welke Kurio-tablet past bij jouw kind?

Lees meer over Ontdek de nieuwste Kurio kindertablets van 2024
Afmetingen van Apple iPads
Tablets

Afmetingen van Apple iPads

Bij het kiezen van een Apple iPad is het formaat heel belangrijk. Heb je liever een kleine tablet zoals een iPad mini, een middelgroot formaat zoals de iPad en iPad Air, of wil je een iPad Pro met een groot scherm? We zetten de verschillende afmetingen op een rij.

Lees meer over Afmetingen van Apple iPads