Mediamarkt Logo

Google Nest bij MediaMarkt

Thuis voel je je veilig en comfortabel. De apparaten van Google Nest versterken het rustgevende en geruststellende thuisgevoel. Ze maken je huis aangenaam warm, voorzien je van het laatste nieuws en houden een oogje in het zeil als je van huis bent.

Alle Google Nest-apparaten, optimaal met elkaar verbonden

Alle Nest-apparaten staan met elkaar in verbinding. Je Nest Protect rookmelder communiceert direct met je Nest Learning Thermostat, je Nest Hub laat zien wat er op je Nest Cam gebeurt en je Google Wifi verbindt elk apparaat om alles soepel te laten werken. Zeg de magische woorden 'Hey Google' om de lichten te dimmen, de verwarming hoger te zetten of om te zien wie er voor de deur staat. Bedien alle duizenden compatible connected home-producten zonder je handen uit te steken

Google Nest Chromecasts

Mediaspelers

Met een Chromecast met Google TV verzamel je alle content die je wilt zien op 1 plek. Stream je favoriete entertainment haarscherp vanuit 1080p HDR of 4K HDR. Binnen de Chromecast met Google TV ontvang je aanbevelingen voor nieuwe films, series en video’s op basis van wat je kijkt via Netflix, Youtube, HBO+ of elke andere streamingsdienst waar je een abonnement hebt.

Google Nest Hub

Smart Home Hubs

Met de Google Nest Hub bedien je alle slimme apparaten in je huis heel eenvoudig vanaf 1 punt. Luister je favoriete bands, binge een nieuwe serie, zet de thermostaat een graadje lager, knal de lampen van de slaapkamer vast aan of check wie er voor je deur staat. Bedien de Google Nest Hub makkelijk met je stem of met je vingers en haal het meeste uit alle slimme apparaten in en rond het huis.

Google Nest Audio Speakers

Slimme speakers

Geniet overal in huis van je favoriete muziek of vraag waar je ook bent iets aan de slimme Google Assistent met een van de Nest Speakers. Speel muziek en entertainment af in je favoriete apps, gewoon door ‘Hey Google’ te zeggen. Ook met de Nest Speaker bedien je de slimme apparaten in huis. Vraag Google om het licht aan te doen, je tv aan te zetten of om de weervoorspellingen van komende week.

Google Nest Wifi

Wifi

Met Nest Wifi verbeter je internetverbinding in huis aanzienlijk. Stel de slimme router in via de Google Home-app en profiteer overal in huis van goede, betrouwbare en goed beveiligde wifi. Met een slimme router van Google Nest stel je een speciaal netwerk in voor gasten, houd je controle over het surfgedrag van je kinderen en beheer je de toegang tot expliciete websites en content.

Google Nest thermostaat

Slimme thermostaten

Kom altijd thuis in een aangename temperatuur met de Google Nest Learning Thermostaat. Deze slimme thermostaat past zich automatisch en binnen een week aan op jouw leefritme. De slimme thermostaat van Google bespaart energie en geeft nauwkeurige inzichten in jouw energieverbruik.

Google Nest Protect

Rookmelders

Gun jezelf te allen tijde een veilig gevoel in huis. De Google Nest Protect detecteert razendsnel een uitslaande brand, smeulend vuur of koolmonoxide. Wanneer er gevaar is, krijg je direct een urgente melding op je telefoon. Mocht het een keer vals alarm zijn, zet je de slimme rookmelder van Google Nest heel makkelijk uit met je mobiel.

Google Nest Cam

Slimme IP-camera’s

Met een Google Nest Cam houd je 24 uur per dag live in de gaten wat er in- en rondom je huis gebeurt. Daarnaast slaat de slimme IP-camera van Google 3 uur videogeschiedenis op van belangrijke gebeurtenissen. De Google Nest Cam verstuurt op een intelligente manier meldingen naar je smartphone als er een persoon, dier of voertuig is waargenomen.

Google Nest slimme deurbel

Slimme deurbellen

Waar je ook bent, met de Google Nest Doorbell zie je altijd wie er aanbelt. Deze slimme deurbel is intelligent genoeg om onderscheid te maken tussen mensen, pakketjes, dieren of voertuigen. Zo krijg je alleen meldingen op je telefoon als er belangrijke dingen gebeuren bij je voordeur. Stel vooraf opgenomen reacties in, zoals: 'Zet maar gewoon bij de deur neer. Bedankt!'

  • Externe inhoud - Youtube

    Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

1 / 4