MM logo red

JBL-soundbars en subwoofers

Femke27 FEBRUARI 2023

Écht van je films en series genieten? Dan is niet alleen een goede tv belangrijk. Het geluid kan namelijk ook nóg beter. Daarvoor haal je een JBL-soundbar en -subwoofer in huis. We lichten de belangrijkste functies voor je uit.

JBL-soundbar en -subwoofer: vol en helder geluid

Jbl home sound

Thuis genieten van je film alsof je in de bioscoop zit? Breid je televisie uit met een JBL-soundbar en subwoofer. Een soudbar maakt het geluid van je tv nog beter. Een subwoofer zorgt vervolgens voor een nóg diepere bas. Perfect afgestemd geluid in elke hoek van de kamer? Ga dan voor een surround-ervaring en kies voor een set met extra luidsprekers zoals de Bar 5.1 of breid je installatie uit met één van de compatibele Bluetooth-speakers.

Draadloos streamen en JBL Soundshift

jbl home speaker

Gezeur met kabels? Verleden tijd. Naar jouw JBL-soundbar stream je draadloos. Wist je dat de meeste JBL-soundbars beschikken over een ingebouwde Chromecast én Airplay? Dat maakt het allemaal wel heel makkelijk. Even geen zin in een film? Dan luister je gewoon je favoriete muziek vanaf je smartphone of tablet en geniet je tóch van de kwaliteit die je van JBL gewend bent. Schakelen tussen het geluid van je televisie, mobiele telefoon en tablet is ook nog eens heel makkelijk dankzij de JBL Soundshift-technologie.

JBL Bar 9.1: slimme soundbar met afneembare speakers

Jbl soundbar

Een échte surround audio-ervaring in je eigen huis? We presenteren je de JBL Bar 9.1 soundbar. Deze krachtpatser beschikt over niet één, maar twee afneembare surround-speakers waarmee je in een handomdraai een draadloze home cinema-opstelling creëert. Je klikt de speakers makkelijk los. Vervolgens kun je er 10 uur naar luisteren, voor je ze moet opladen. Ook dat gaat makkelijk, het enige wat je hoeft te doen is ze terugplaatsen op de soundbar. De draadloze subwoofer vormt de kers op de taart en maakt je audio-beleving nóg beter. Ook de JBL Bar 9.1 beschikt over een ingebouwde Google Chromecast en Airplay 2-functies.