Welke JBL-partyspeaker past bij jou? We helpen je kiezen

unknown description

Op zoek naar een sterke partyspeaker van JBL? Bij MediaMarkt vind je verschillende feestspeakers van het populaire Amerikaanse merk in de geluidsapparatuur. Feest de hele nacht door als je wilt, de JBL-partyboxen zijn er krachtig genoeg voor. Op deze pagina vergelijken we de meest populaire JBL-partyboxen. Zo weet je precies welke het best bij jou past.

Waar let je op als je een JBL-partyspeaker zoekt?

Waar let je op als je een JBL-partyspeaker zoekt?

Een van de belangrijkste aspecten van een partybox is het type sound. JBL-partyspeakers zijn allemaal uitgerust met JBL Original Pro-sound. Dankzij deze audiotechnologie geniet je als gebruiker van heldere hoge tonen, krachtige middentonen en een diepe bas. Iets anders waar je op moet letten als je een JBL Partybox zoekt: met welke bluetooth-versie verbindt het? Hoe nieuwer de versie, hoe sneller de connectie met je telefoon of tablet. Zoek je een partyspeaker die je ook als DJ booth of karaokeset kunt gebruiken? Dan kijk je naar een box met DJ pad en de mogelijkheid om microfoonsaan te sluiten.

Tot slot kan het handig zijn als je partyspeaker waterspatbestendig is en makkelijk met de JBL-app te bedienen is.

Bouw een feest met de meest populaire JBL-partyspeakers

Het assortiment JBL-partyspeakers is in de loop der jaren flink gegroeid en kwalitatief zijn de boxen altijd beter geworden. De meest populaire speakers op dit moment zijn de:

  • Partybox Encore
  • Partybox 1000
  • Partybox 710
  • Partybox 310

Hieronder vind je meer informatie over deze JBL-partyboxen en ontdek je welke het beste aansluit bij jouw wensen.

JBL Partybox Encore

JBL Partybox Encore

De JBL Partybox Encore is een sterke luidspreker die je vrij eenvoudig overal mee naartoe neemt. Met een vermogen van 75 watt levert hij een indrukwekkend geluid dat de hele ruimte vult. De luidspreker heeft een ingebouwde oplaadbare batterij waarmee je tot wel 10 uur onafgebroken kunt feesten. Met de Partybox Encore kun je draadloos muziek streamen via bluetooth vanaf je smartphone of tablet. Hij heeft ook een microfooningang, speciaal voor de karaokeliefhebber. Met de dynamische lichtshow van de Partybox Encore zorg je voor een extra feestelijke sfeer.

JBL Partybox 1000

JBL Partybox 1000

De JBL Partybox 1000 is een krachtige draadloze luidspreker die je feest naar een hoger niveau tilt. Met een vermogen van 1100 watt levert hij een indrukwekkend geluid met diepe bassen en heldere hoge tonen. De luidspreker heeft een ingebouwde oplaadbare batterij waarmee je tot wel 12 uur lang geniet van je favoriete muziek. Met de bluetooth-connectiviteit kun je draadloos muziek streamen vanaf je smartphone of tablet. De Partybox 1000 beschikt ook over functies die je bij de meest professionele dj’s ziet, zoals een mixertafel, karaokefunctie en lichteffecten. Maak er een onvergetelijk feestje van!

JBL Partybox 710

JBL Partybox 710

De JBL Partybox 710 levert groots geluid voor de meest geslaagde feesten. Vul elke ruimte met krachtig en helder geluid dankzij het vermogen van 800 watt. De luidspreker is voorzien van bluetooth-connectiviteit, waardoor je draadloos muziek kunt streamen vanaf je smartphone of tablet. Een volle batterij gaat tot wel 18 uur mee. De Partybox 710 heeft ook een handige trolleyhandgreep en wielen, zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Met de Partybox 710 laat je ook de Jimmy Hendrix in jezelf los, want je sluit er eenvoudig een elektrische gitaar op aan.

JBL Partybox 310

JBL Partybox 310

Een krachtige partybox die je eenvoudig overal met je meeneemt, dat is wat je krijgt met de JBL Partybox 310. Met 240 watt vult deze grote feestspeaker elke ruimte met de fijnste muziek. De partybox heeft een handig handvat en rijdt op wieltjes, zodat je echt overal een feestje kunt bouwen. Ga desnoods de hele nacht door, want met een volle batterij houdt de Partybox 310 het 18 uur vol. Met de speciale JBL-app bedien je dynamische lichtshow die is ingebouwd in de speaker. Zin om zelf een lied ten gehore te brengen? Koppel 2 microfoons aan de Partybox en ontdek de zanger of zangeres in jezelf.

Welke JBL-partyspeaker past bij jouw budget?

Goede partyspeakers van JBL zijn er voor verschillende budgetten. Hieronder zie je per prijsklasse de beste partyspeaker. Over het algemeen geldt: hoe meer je betaalt voor een speaker, hoe geavanceerder de functies die je krijgt. Welke partyspeaker bij je past, hangt dus ook af welke functionaliteiten jij graag wilt hebben en hoeveel geld je uit wilt geven.

JBL-partyspeaker tot € 300,-

JBL-partyspeaker tussen € 300,- en € 500,-

JBL-partyspeaker vanaf € 500,-

Dit zijn de 3 beste JBL-partyspeaker volgens MediaMarkt