MM logo red

Perfetto - De'Longhi-espressomachines

Luuk4 MAART 2024
unknown description

Met een De’Longhi-espressomachine zet jij thuis Perfetto koffie zoals in een authentieke koffiebar. Met deze stijlvolle, volautomatische koffieapparaten geniet jij net als Brad Pitt van Oscar-waardige koffie, gewoon bij jou thuis. Dankzij het gemakkelijke bedieningspaneel maak je eenvoudig alle soorten koffie. Cappuccino, espresso of liever een flat white? Welke bereiding je ook kiest, de verse koffiebonen geven jouw koffie het perfecte Italiaanse aroma.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Perfetto, from bean to cup

In 'A day in the life of Brad Pitt' laat Brad Pitt je de reis zien van het kopen van zijn favoriete koffiebonen bij de lokale brander, tot het thuis heerlijk ontspannen met een Perfetto-koffiemoment. Wil jij ook koffiedrinken als een echte filmster? Ga dan voor een van de volautomatische espressomachines van De’Longhi.

Altijd verse koffie

Perfetto - Altijd verse koffie

De espressomachines van De’Longhi hebben een tubeless-systeem, dus er zitten geen buisjes en/of slangetjes in de machine. Hierdoor valt de versgemalen koffie vanuit de maalmolen direct op het deel waar de koffie gezet wordt (de zetgroep). Deze zetgroep haal je bovendien heel makkelijk uit de machine als je hem schoon wilt maken. Dankzij het tubeless-systeem blijft er vrijwel geen gemalen koffie in het maalcircuit achter, waardoor je keer op keer geniet van een perfecte verse kop koffie.

Melkschuim om je kopje bij af te likken

Perfetto - Melkschuim

Met de gepatenteerde LatteCrema Technology, een automatisch melkreservoir, maak je met één druk op de knop de perfecte cappuccino of koffie verkeerd. De LatteCrema Hot Technology zorgt voor de perfecte mix van stoom, lucht en warme melk, dankzij de geavanceerde elektronische besturing. Zo krijg je een heerlijk zijdezacht en romig melkschuim. Voor liefhebbers van ijskoffie biedt de LatteCrema Cool Technology een gloednieuw melkopschuimsysteem. Hiermee wordt verrukkelijk en fluweelzacht melkschuim bereid op een temperatuur die ideaal is voor koude specialiteiten. Maak heerlijke melkbereidingen met een compacte melkschuimlaag op precies de goede temperatuur. Om je kopje en snor bij af te likken.

Gebruiksvriendelijke volautomaten

Perfetto - Gebruiksvriendelijke volautomaten

De volautomaten van De'Longhi zijn gemakkelijk te bedienen en ook het schoonmaken van jouw espressomachine is heel eenvoudig. Wanneer je de volautomaat in- of uitschakelt, spoelt hij automatisch goed door. Heb je een cappuccino gemaakt? Je reinigt het melkreservoir heel simpel met de autoclean-functie. Daarnaast hebben de machines allemaal een automatisch ontkalkings- en reinigingsprogramma. Ontkalk jouw De’Longhi-volautomaat op tijd, want kalkaanslag kan niet alleen problemen geven met je machine, het laat ook je koffie minder lekker smaken. Zo houd je jouw apparaat in optimale conditie en blijft de smaak van jouw Perfetto-koffie behouden. Om veilig te ontkalken heeft De’Longhi een lijn met eigen onderhoudsproducten. Deze onderhoudsproducten zijn ecologisch en tasten geen andere onderdelen van de machine aan.

Persoonlijke service, gewoon bij jou thuis

Perfetto - Persoonlijke service

Altijd al willen leren koffiezetten als een echte barista? Bij de wat luxere machines krijg je na aankoop een koffie-workshop aan huis. Tijdens deze koffie-workshop wordt het gebruik van jouw nieuwe De’Longhi-volautomaat stapsgewijs uitgelegd en jij kunt al jouw vragen stellen. Ook wordt er meteen verbinding gemaakt met de app (als jouw machine deze mogelijkheid heeft) en de koffie-expert helpt jou met het instellen van jouw machine. Je leert gelijk hoe jij jouw espressomachine het best schoonmaakt, onderhoudt en welke producten je daar het best voor gebruikt.

Lijkt er iets mis te zijn met jouw De'Longhi product? Geen zorgen, een gekwalificeerde De’Longhi monteur zal zo snel mogelijk bij jou thuis langskomen om het probleem volgens de hoogste kwaliteitsnormen te behandelen. In de meeste gevallen wordt een reparatie direct ter plekke uitgevoerd, zodat je snel weer van de De'Longhi product geniet. Binnen de garantievoorwaarden is Service aan Huis kosteloos.

Bekijk soortgelijke artikelen