Mediamarkt Logo

De'Longhi koffierecepten: Pumpkin Spice Latte

Luuk2 MEI 2023

Denk je aan de herfst, dan denk je aan pompoen. De Pumpkin Spice Latte is een echte Amerikaanse klassieker die naar ons werelddeel is overgevlogen. De combinatie van een krachtige espresso met het zoete van pompoen maakt deze koffie tot een herfstspecial.

Pumkin Spice Latte: algemene informatie

 • Bereidingstijd: 10 minuten
 • Aantal porties: 2

Ingrediënten

 • 3 el pompoenpassata
 • 2 el pumpkin spice siroop
 • 60 ml espresso
 • 200 ml koude volle melk
 • slagroom
 • 2 tl kaneelsuiker

Extra benodigdheden

Bereidingswijze

 1. Verdeel de pompoenpassata en pumpkin spice siroop over 2 glazen.
 2. Plaats de glazen onder de espressomachine en zet 2 Espresso Macchiato's. Meng deze inhoud met de pompoenpassata en de siroop.
 3. Maak de Pumpkin Spice Latte af met een flinke toef slagroom en kaneelsuiker.

Geniet van dit Perfetto-moment.

TIP: probeer dit recept ook eens met een plantaardige drank, het LatteCrema-systeem van de De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM610.55.SB maakt het namelijk ook mogelijk zijdezacht schuim te maken van haver-, soja-, of amandeldrank.

De'Longhi - Prima Donna Soul - Algemene informatie

Wat maakt de De’Longhi PrimaDonna Soul ECAM610.55.SB zo geschikt voor de meest heerlijke koffierecepten? Deze machine is de eerste en enige volautomatische espressomachine die haar instellingen eenvoudig aanpast op de gekozen koffiebonen. Met als resultaat een perfecte kop koffie, waarin je de ziel van de boon proeft. Deze ultieme innovatie van De’Longhi heet de Bean Adapt Technology. Het balanceert het maalniveau, de hoeveelheid koffie en de infusietemperatuur om de perfecte koffie-¬extractie te garanderen, terwijl de typische smaken en aroma’s van de koffievariëteit behouden blijven en worden geëxtraheerd.

De unieke kwaliteiten van de PrimaDonna Soul

De'Longhi - Prima Donna Soul - Unieke kwaliteiten
 • Dankzij de Bean Adapt Technology zijn specifieke maal- en zetparameters optimaal ingesteld om een perfecte koffie-extractie te garanderen.
 • Melk met de perfecte structuur, oftewel compact melkschuim dat de lepeltest doorkomt, dankzij het gepatenteerde LatteCrema-systeem.

LatteCrema-systeem

Perfect voor dit recept is het gepatenteerde LatteCrema-systeem, een exclusief automatisch cappuccinosysteem, maakt met slechts één druk op de knop de perfecte cappuccino of jouw favoriete melkrecept. Dit gepatenteerde systeem zorgt voor de perfecte mix van stoom, lucht en warme melk. Zo krijg je een heerlijk zijdezacht en romig melkschuim. Maak heerlijke melkbereidingen met de compacte melkschuimlaag op de juiste temperatuur, tot de laatste druppel.

Koop de De'Longhi Prima Donna Soul