Mediamarkt Logo

Delonghi koffierecepten

Luuk2 MEI 2023
undefined

Van de single-origin koffieboon tot de meest premium gemalen koffie, De’Longhi kent de perfecte instelling voor elke boon en heeft een zeer uitgebreide bibliotheek vol koffierecepten. Ontdek het avontuur met jouw De’Longhi en serveer koffie zoals jij dat wil met een druk op de knop of repliceer, op handmatige wijze, wat een barista zou doen. Altijd de meest verse koffie en de beste service aan huis. Geniet van de perfectie met jouw De’Longhi.

“Een Oscar-waardig kopje koffie”, zo zou je Brad Pitt’s Perfetto-moment het beste kunnen omschrijven. De’Longhi lanceerde in 2021 de eerste internationale campagne met in de hoofdrol niet alleen Brad Pitt en een zakje koffiebonen met zijn naam erop, maar ook Pitts favoriete espressomachine: de PrimaDonna Soul. Elke koffieboon is anders, met zijn eigen specifieke eigenschappen en aroma. Hetzelfde geldt voor ieders persoonlijke smaak, zeker als het om koffie gaat. En voor een Perfetto-moment neem je immers met niets minder genoegen dan jouw perfecte koffie.

LatteCrema-systeem

Het gepatenteerde LatteCrema-systeem, een exclusief automatisch cappuccinosysteem, maakt met slechts één druk op de knop de perfecte cappuccino of jouw favoriete melkrecept. Dit gepatenteerde systeem zorgt voor de perfecte mix van stoom, lucht en warme melk. Zo krijg je een heerlijk zijdezacht en romig melkschuim. Maak heerlijke melkbereidingen met de compacte melkschuimlaag op de juiste temperatuur, tot de laatste druppel. Perfect voor heerlijke koffierecepten, ontdek ze hier: