Foscam

Bent u ook zo benieuwd naar wat uw katten uitspoken wanneer u niet thuis bent, of wilt u graag de babykamer op afstand in de gaten houden? Wellicht geeft het idee een oogje in het zeil te kunnen houden gewoon wat rust. In al die gevallen heeft Foscam de oplossing voor u. Foscam IP-camera's staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het merk van Chinese origine heeft diverse IP-camera’s in het assortiment; van eenvoudige staande Foscam-camera's tot geavanceerde Foscam-camera's die kunnen draaien en zoomen of zelfs 's nachts duidelijke beelden kunnen opnemen. Voor alle WiFi-camera's is er bovendien ook een Android- en iOS-app waarmee u de beelden waar en wanneer dan ook kunt bekijken.

Populaire Foscam producten

Het assortiment van Foscam

Indoor

De Foscam indoor camera’s zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in het huis. De producten zijn daarom ook allemaal plug-and-play; op deze manier verloopt de installatie van de camera's enorm gemakkelijk en snel. Even aansluiten en klaar.

Outdoor

De Foscam outdoor camera’s zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik buiten het huis. Alle outdoor producten zijn waterdicht en bieden professionele oplossingen voor zowel privégebruik als gebruik op de zakelijke markt.

Babycams

De Foscam Babycam camera’s zijn speciaal ontwikkeld voor het monitoren van uw pasgeboren baby. De babycamera biedt diverse eigenschappen die essentieel zijn voor het in de gaten houden van uw kind. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.