Mediamarkt Logo

Openbare aanbestedingen

Openbare aanbestedingen MediaMarkt Business Solutions

Profiteer van exclusieve voordelen als zakelijke klant

De ervaring leert dat overheidsdiensten een grote vraag hebben naar communicatie binnen en buiten de overheid. Moderne notebooks, smartphones en tablets kunnen hier beslissende verbeteringen brengen. Daarnaast profiteer jij van een enorme selectie van meer dan 30.000 elektronische producten voor kantoren, keukens, pauzeruimtes en dergelijke: van luchtreinigers tot koffiemachines. Als zakelijke klant kan je bij ons genieten van vele exclusieve voordelen. Profiteer van de expertise van een bekwame en ervaren partner die jou helpt jouw werk te vereenvoudigen met toekomstgerichte omgevingen en technologie.

Persoonlijk advies voor jouw bedrijf
Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Jouw persoonlijke accountmanager adviseert je graag over de mogelijkheden.

 • Voor zakelijke klanten

  Optimaliseer jouw zakelijke mobiliteit

  Apple Business Manager

  Apple Business Manager is een portal dat bedrijven de mogelijkheid biedt om Apple-apparaten op schaal te implementeren, te configureren en te beheren.
  iPhone
  beheer
  uitrollen
  Zakelijk - Business promo - Apple Business Manager

Zakelijke oplossingen voor jouw vakgebied?

Profiteer als zakelijke klant van advies op maat, een persoonlijke accountmanager, een groot assortiment, snelle levering en verkoop-/ servicepunten in heel Nederland. Zo maak je gebruik van de nieuwste zakelijke laptops met beveiligingssoftware, passende presentatie tv-schermen en beamers voor vergaderruimtes of geïnstalleerde professionele koffiemachines. Via jouw accountmanager ontvang je snel en vrijblijvend een offerte, speciaal voor jouw bedrijf.

Registreer hier

Registreer!

Word nu zakelijk klant van MediaMarkt Business via ons registratieformulier

Registreer nu als zakelijke klant

Vraag het ons!

Wij beantwoorden graag jouw vragen over MediaMarkt Business in onze FAQ sectie.

Bekijk de veelgestelde vragen

Mail ons!

Mail direct jouw vraag door naar onze zakelijke inbox: [email protected]. Dit mailadres is alleen voor zakelijke gebruikers, consumenten aanvragen worden door de klantenservice van MediaMarkt behandeld.