MediaMarkt Business Solutions: Kantoor en Werkplekken

Alles benodigdheden voor op kantoor

Alles voor jouw kantoor: zakelijke kantoor oplossingen

Ben jij op zoek naar een krachtige computer voor jouw spreekkamer? Moeten alle mobiele apparaten goed beveiligd zijn in jouw advocatenkantoor, of wil je een ergonomische werkplek creeren voor al jouw medewerkers? Als bedrijf kan jij profiteren van onze diverse mogelijkheden. Het maakt voor ons niet uit of jij 5, 50 of 100 medewerkers hebt. Wij staan onafhankelijk van de grootte van jouw bedrijf aan je zijde als partner met individuele product- en servicepakketten. Bij ons krijg je innovatieve IT-oplossingen, bijbehorende diensten zoals installaties of reparaties, en wij denken zelfs mee over invulling van jouw bedrijfskantine.

Persoonlijk advies voor al jouw bedrijfsoplossingen onder één dak
Neem gerust contact met ons op, onze persoonlijke accountmanager adviseert je graag over de geschikte oplossingen voor jouw bedrijf.

 • Informeer bij MediaMarkt Business

  Werk productief met de juiste apparatuur

  Videoconferening oplossingen op maat voor diverse branches

  Wij bieden jou de optimale videoconferencing-oplossing voor jouw behoefte en adviseren je bij de selectie van de juiste hardware.
  Voor de werkplek
  Voor het thuiskantoor
  Voor vergaderruimtes

Voor onze zakelijke klanten: actuele aanbiedingen en promoties

 • Ontdek het nu

  Betrouwbaarheid en duurzaamheid in één

  Notebooks van HP

  HP's zakelijke notebooks bieden bedrijven betrouwbaarheid, krachtige prestaties en geavanceerde beveiligingsfuncties voor een productieve werkomgeving.
  ProBook
  Elitebook
 • Voor zakelijke klanten

  Ergonomisch comfort

  Zakelijke monitoren van Samsung

  Samsung's zakelijke monitor biedt zakelijke gebruikers superieure beeldkwaliteit, ergonomie en geavanceerde connectiviteit voor optimale productiviteit.
  Ergonomisch
  Flexibel

  B2B installaties & services

  Naast een uitgebreid productassortiment biedt MediaMarkt ook een breed scala aan diensten en services aan. Van het monteren van televisies aan de muur, het inruilen van oude notebooks of Smartphones als het bieden van MDM oplossingen. Vraag jouw B2B accountmanager naar ons serviceaanbod.

  Onze diensten

  MediaMarkt biedt oplossingen op maat voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Nederland. Als zakelijke klant van MediaMarkt profiteer je van een groot assortiment aan zakelijke producten en relevante services voor een aantrekkelijke prijs. Zo maak je gebruik van de nieuwste zakelijke laptops met beveiligingssoftware, passende tv-schermen en beamers voor vergaderruimtes of geïnstalleerde professionele koffiemachines. Via jouw accountmanager ontvang je snel en vrijblijvend een offerte, speciaal voor jouw bedrijf.

  Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan direct contact met ons op!

  Zakelijke oplossingen voor jouw vakgebied?

  Profiteer als zakelijke klant van advies op maat, een persoonlijke accountmanager, een groot assortiment, snelle levering en verkoop-/ servicepunten in heel Nederland. Zo maak je gebruik van de nieuwste zakelijke laptops met beveiligingssoftware, passende presentatie tv-schermen en beamers voor vergaderruimtes of geïnstalleerde professionele koffiemachines. Via jouw accountmanager ontvang je snel en vrijblijvend een offerte, speciaal voor jouw bedrijf.

  Registreer hier

  Registreer!

  Word nu zakelijk klant van MediaMarkt Business Solutions via ons registratieformulier

  Registreer nu als zakelijke klant

  Vraag het ons!

  Wij beantwoorden graag jouw vragen over MediaMarkt Business Solutions in onze FAQ sectie.

  Bekijk de veelgestelde vragen

  Mail ons!

  Mail direct jouw vraag door naar onze zakelijke inbox: [email protected]. Dit mailadres is alleen voor zakelijke gebruikers, consumenten aanvragen worden door de klantenservice van MediaMarkt behandeld.