• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

 • 7 dagen per week thuisbezorgd

 • Retourneren binnen 30 dagen

 • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

Alles voor op kantoor

Een werkplek inrichten lijkt makkelijker dan het is. Met alleen een computer, een muis en toetsenbord, eventueel een tweede scherm en dockingstation ben je er niet. Er is meer nodig. Ergonomie is het sleutelwoord. Voor het voorkomen van lichamelijke klachten is een juiste werkhouding essentieel.

Neem contact met ons op

 • Thuiskantoor

  Thuis werken doen we steeds liever. En het is niet alleen de zzp’er die een thuiswerkplek heeft. Ook mensen die regelmatig het kantoor inruilen voor hun woonkamer, kunnen de eettafel in een handomdraai omtoveren in een goed ingerichte werkplek. Maar welke producten heb je nu nodig voor het inrichten van je thuiskantoor? Vooral laptops, monitoren en muizen staan hoog op onze lijsten. Maar denk ook aan de ontspanning. Stream je favoriete playlist over de speaker, of speel even een spelletje op de spelcomputer.

  Bekijk hier ons aanbod.

 • Hardware

  Een notebook, pc of printer mag natuurlijk niet ontbreken op kantoor. MediaMarkt Business Solutions biedt je een groot scala aan mogelijkheden. We zijn gelicenseerde verkopers van de professionele line-up van Dell, HP en Lenovo. Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden die we je kunnen bieden.

 • Monitoren

  Als medewerkers over twee monitoren beschikken, werken ze vaak productiever. In de basis zijn twee schermen makkelijk te realiseren. Je maakt dan een selectie van de monitoren. Het is belangrijk dat je hierbij let op de grootte en de aansluitingen. Daarnaast moet je besluiten of je de monitoren op het bureau plaatst of bevestigt aan een arm of beugel.

 • Ergonomie

  Of je nu op kantoor of thuis aan het werk bent: een goede werkplek is essentieel. Wij bieden diverse ergonomische producten zoals muizen, toetsenborden en standaarden om thuiswerkplekken zo gezond en comfortabel mogelijk in te richten. Neem contact op met onze accountmanagers voor meer informatie.

 • Mobile Device Management

  Op kantoor, in de bouw: mobiele apparaten zijn overal. Wil jij dat al jouw apparaten altijd zijn voorzien van dezelfde software, recente updates en beveiligingstoepassingen? Geeft het je een veilig gevoel als je alle bedrijfsgegevens op afstand beheert en bij diefstal eenvoudig wist? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. We geven je namelijk graag meer informatie over de mogelijkheden.

 • Ontspanning

  Natuurlijk wil je ook een ontspannen sfeer op kantoor. Een goede kop koffie of thee helpt daar zeker bij. In ons assortiment vind je daarom ook diverse koffieautomaten van bijvoorbeeld Nespresso, Dolce Gusto maar ook volautomaten die meer dan 20 koppen per uur makkelijk aankunnen. Onze accountmanagers vertellen je er graag meer over. Je kunt óók contact opnemen indien je meer wilt weten over verschillende broodroosters, tosti-ijzers en magnetrons voor in je kantine.