Mediamarkt Logo

MediaMarkt Business Solutions: Bouw en Industrie

MediaMarkt Business Solutions Bouw

Krachtige oplossingen voor de bouw- en industriële sector

Als je in de bouw werkt is het belangrijk dat de devices die je gebruikt tegen een stootje kunnen en dat je data veilig is. Rugged devices bieden hierbij de uitkomst. Deze apparaten zijn stootbestendig en vaak óók nog eens stof- en waterdicht. En dit zonder dat het ten koste gaat van de prestaties. MediaMarkt Business Solutions adviseert je graag over de mogelijke opties.

Bouw op ons persoonlijke advies voor jouw bedrijf
Je persoonlijke accountmanager helpt je graag verder met het vinden van de juiste oplossingen.

 • Voor zakelijke klanten

  Essentiële bescherming

  Bescherming van Otterbox

  OtterBox-hoezen bieden zakelijke klanten robuuste bescherming en duurzaamheid voor hun smartphones, wat essentieel is voor bedrijfscontinuïteit.
  Bescherming
  Duurzaam
 • Voor zakelijke klanten

  Versterk jouw bedrijf met de Enterprise edities van Samsung

  Samsung Enterprise Editions

  Geniet van optimale beveiliging en eenvoudig beheer met de Samsung Enterprise Editions. Deze premium smartphones en tablets zijn er speciaal voor de zakelijke gebruiker.
  5 jaar updates
  Knox Suite

  Voor onze zakelijke klanten: actuele aanbiedingen en promoties

  • Stevigheid zonder concessies

   Ga voor mobiele apparaten die tegen een stootje kunnen. Rugged smartphones, tablets en notebooks zijn voorzien van een sterke en robuuste behuizing, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in de meest ruige omstandigheden.
   Rugged
   Robuust
  • Samsung Knox Beveiliging

   Samsung Knox is een ijzersterk beveiligingsplatform dat ervoor zorgt dat alle smartphones en tablets binnen je bedrijf veilig zijn. De meerlagige Knox-beveiliging is ingebed in de hardware. Vijf jaar lang krijg je alle security-updates. De toestellen zijn configureerbaar met elk type netwerk.
   Beveiliging
   Betrouwbaar

   Onze diensten

   MediaMarkt biedt oplossingen op maat voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Nederland. Als zakelijke klant van MediaMarkt profiteer je van een groot assortiment aan zakelijke producten en relevante services voor een aantrekkelijke prijs. Zo maak je gebruik van de nieuwste zakelijke laptops met beveiligingssoftware, passende tv-schermen en beamers voor vergaderruimtes of geïnstalleerde professionele koffiemachines. Via jouw accountmanager ontvang je snel en vrijblijvend een offerte, speciaal voor jouw bedrijf.

   Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan direct contact met ons op!

   • PC startklaar

    Met onze PC start klaar service stellen wij jouw apparaten direct voor jou in bij onze SmartBar. Startklaar op locatie is ook mogelijk! Neem contact op met onze persoonlijke accountmanagers voor advies op maat.
   • Screenprotectie

    Een goede bescherming van jouw producten mag uiteraard niet ontbreken bij de aankoop van een nieuwe smartphone en/of tablet.
   • Verzekeringen

    Bescherm al je zakelijke aankopen met een passende verzekering voor elk product en beperk jouw zakelijke risico's.
   • Voor zakelijke klanten

    Samsung Knox

    Samsung Knox is een ijzersterk beveiligingsplatform dat ervoor zorgt dat alle smartphones en tablets binnen jouw bedrijf veilig zijn.
   • MediaMarkt inruilservice

    Ruil nu je oude notebook, desktop of smartphone in bij MediaMarkt. Zo wordt het kopen van een nieuw apparaat nog aantrekkelijker. Bekijk hier de inruilwaarde van je apparaat.
   • Zakelijke cadeaukaarten

    Heb je ook liever dat je personeel, relatie of klant zelf een cadeau kan kiezen uit een groot assortiment? Wellicht is de MediaMarkt-cadeaukaart de juiste oplossing.

    Zakelijke oplossingen voor jouw vakgebied?

    Profiteer als zakelijke klant van advies op maat, een persoonlijke accountmanager, een groot assortiment, snelle levering en verkoop-/ servicepunten in heel Nederland. Zo maak je gebruik van de nieuwste zakelijke laptops met beveiligingssoftware, passende presentatie tv-schermen en beamers voor vergaderruimtes of geïnstalleerde professionele koffiemachines. Via jouw accountmanager ontvang je snel en vrijblijvend een offerte, speciaal voor jouw bedrijf.

    Registreer hier

    Registreer!

    Word nu zakelijk klant van MediaMarkt Business Solutions via ons registratieformulier

    Registreer nu als zakelijke klant

    Vraag het ons!

    Wij beantwoorden graag jouw vragen over MediaMarkt Business Solutions in onze FAQ sectie.

    Bekijk de veelgestelde vragen

    Mail ons!

    Mail direct jouw vraag door naar onze zakelijke inbox: [email protected]. Dit mailadres is alleen voor zakelijke gebruikers, consumenten aanvragen worden door de klantenservice van MediaMarkt behandeld.