• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

 • 7 dagen per week thuisbezorgd

 • Retourneren binnen 30 dagen

 • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

Alles voor buiten kantoor

Als je in de bouw werkt of onder heftige omstandigheden werk uitvoert, is het belangrijk dat de devices die je gebruikt tegen een stootje kunnen en dat je data veilig is. Rugged devices bieden hierbij de uitkomst. Deze apparaten zijn stootbestendig en vaak óók nog eens stof- en waterdicht. En dit zonder dat het ten koste gaat van de prestaties. MediaMarkt Business Solutions adviseert je graag over de mogelijke opties.

Neem contact met ons op

 • Rugged smartphones en tablets

  Rugged smartphones en tablets zijn voorzien van een sterke en robuuste behuizing, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in de meest ruige omstandigheden. Daarnaast zijn deze mobiele apparaten uitgerust met speciale schermen die te gebruiken zijn met natte handen of handschoenen. Even iets opzoeken tijdens werkzaamheden gaat zodoende zeer eenvoudig.

 • Rugged notebooks

  Ook je notebook moet in elke situatie blijven presteren. Een rugged notebook heeft daarom, net als de rugged smartphones en tablets, een stevige behuizing die het apparaat beschermt en veilig houdt. Verder beschikken deze devices over een krachtige processor, een lange accuduur en een helder display dat geschikt is voor alle lichtomstandigheden.

 • Gegevensbeheer

  Buiten het kantoor gebruiken we steeds meer mobiele devices. Het geeft je dan een veilig gevoel als je jouw bedrijfsgegevens op afstand beheert en je ze bij diefstal eenvoudig kunt wissen? En wil je dat al jouw apparaten altijd zijn voorzien van de meeste recente software- en beveiligingsupdates? Neem dan contact op met een van onze MediaMarkt Business Solutions-accountmanagers. We vertellen je graag over de mogelijkheden die we je bieden.

 • Tassen en bescherming

  Niet alleen het gebruik van de mobiele devices buiten het kantoor, maar ook het vervoer ernaartoe vraagt om een goede bescherming. Daarom biedt MediaMarkt Business Solutions een uitgebreid assortiment aan covers, hoezen en tassen. Dit maakt het verplaatsen van apparaten eenvoudig en biedt je de mogelijkheid om ook accessoires mee te nemen.