• Binnen 2 uur ophalen in onze winkel

 • 7 dagen per week thuisbezorgd

 • Retourneren binnen 30 dagen

 • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

Apple & MediaMarkt Business Solutions

MediaMarkt Zakelijk en Apple

MediaMarkt is Apple Authorised Reseller en biedt diverse Apple-producten en services die kunnen bijdragen aan de productiviteit en effectiviteit van jouw onderneming.

Juist nu zijn soft- en hardwareoplossingen van cruciaal belang voor jouw onderneming. Dat begrijpen wij van MediaMarkt Zakelijk als geen ander. Daarom krijg je bij ons de beschikking over een persoonlijke accountmanager van de MediaMarkt-winkel bij jou in de buurt om de beste oplossing te vinden voor jouw bedrijf. Deze accountmanager denkt graag met jou mee en maakt een offerte op maat aan.

Neem contact met ons op

Apple op werk

Apple-devices werken samen met de meeste systemen en apps die jouw bedrijf al gebruikt. Denk hierbij aan systemen en apps voor e-mail, berichten, netwerkconnectiviteit, bestandsdeling en samenwerking. Met Apple-apparaten beschikken jouw medewerkers over alle tools die ze nodig hebben om hun werk te doen.

Bekende bedrijfsservices, zoals Microsoft Exchange, werken ook samen met Apple-devices. Zo hebben jouw medewerkers op al hun Apple-apparaten toegang tot hun zakelijke e-mail, agenda en contactpersonen. Daarnaast werken medewerkers samen met behulp van ingebouwde Apple-apps, zoals Mail, Agenda, Contacten, Herinneringen en Notities. Verder is er ondersteuning voor populaire tools, zoals Microsoft Office, Google G Suite, Slack, Cisco Webex en Zoom. Tot slot beschikken iPhone, iPad en Mac over diverse connectiviteitsopties, waaronder op standaarden gebaseerde systemen zoals IMAP en CalDAV.

 • Ongekende prestaties met de nieuwe M1-chip

  Sinds de MacBook, iMac en Mac Mini 2020 heeft Apple een eigen M1-chip ontwikkeld die speciaal voor de Mac is ontworpen. Deze chip zorgt voor betere prestaties en een langdurige batterijduur. De speciaal ontworpen chip bevat 16 miljard transistors en heeft in totaal 8 processorkernen. Hiervan zijn er 4 kernen (cores) om hoge prestaties te leveren en 4 cores voor energie-efficiëntie. Ook de nieuwe iPad Pro (2021) bezit deze krachtige M1-chip. Wat je ook gaat doen, deze processor heeft alles wat jouw bedrijf nodig heeft.

 • Alle Apple apparaten werken naadloos samen

  Het grote voordeel van Apple is dat alle apparaten naadloos met elkaar samenwerken. Wanneer je meerdere apparaten tegelijk gebruikt, synchroniseren ze met elkaar. Jouw bestanden worden, indien gewenst, met jouw apparaten gedeeld, waardoor je overal bij elk bestand kan. Jouw laptop ligt nog op kantoor en je hebt een bestand nodig? Je pakt jouw iPad erbij en je kan aan de slag! Ook zet je eenvoudig bestanden over met 1 druk op de knop. Bovendien hebben de apparaten veel apps met elkaar gemeen, waardoor je altijd en overal productief kunt blijven werken.

 • Sidecar

  Als je over een iPad met iPadOS en een Mac met minimaal macOS Catalina beschikt, is het mogelijk om Sidecar te gebruiken. Met Sidecar kun je het scherm van jouw Mac eenvoudig uitbreiden of spiegelen op jouw iPad. Door Sidecar te gebruiken hebben jouw medewerkers die thuiswerken met de iPad direct een tweede scherm en kunnen daarmee een stuk efficiënter werken.

  Voor jouw bedrijf levert dit interessante presentatiemogelijkheden op waarmee je indruk maakt op jouw klanten. Het is veel dynamischer en interactiever om je klant een iPad in handen te geven dan simpelweg een monitor om te draaien waarop een presentatie wordt afgespeeld. Dankzij deze interactie betrek je de klant in het proces.

 • Microsoft365

  Medewerkers willen net als thuis ook op het werk de beste devices en apps om mee te werken. Door de samenwerking tussen Apple en Microsoft zijn Apple-producten gemakkelijk te implementeren in je bedrijf. Zo bieden iPhone, iPad en Mac ondersteuning voor Microsoft365 en met de Office app’s kunnen jij en je medewerkers met iedereen, alle bestanden uitwisselen.

  Ook bieden de apps Mail, Agenda, Contacten, Herinneringen en Notities op iPhone en iPad ondersteuning voor Microsoft365. Medewerkers kunnen hierdoor gemakkelijk alledaagse taken uitvoeren, zoals een uitnodiging voor een vergadering accepteren of contactgegevens zoeken in de algemene adreslijst.

Bekijk het Apple-assortiment