MediaMarkt Business Solutions: Onderwijs

Educatieve oplossingen op maat

Educatieve oplossingen op maat

In de hedendaagse situatie vereist onderwijs een hoog niveau van flexibiliteit. MediaMarkt Business Solutions biedt diverse systemen die naadloze communicatie en netwerkvorming tussen studenten, docenten en administratie mogelijk maken. Van digitale whiteboards, IT oplossingen tot luchtreinigers voor klaslokalen en nog veel meer.

Persoonlijk advies voor jouw bedrijf
Neem gerust contact met ons op. Onze persoonlijke accountmanager helpt je graag verder met het vinden van de juiste oplossingen.

 • Ervaar LG Digital Signage

  Til het onderwijs naar een hoger niveau met LG Digital Signage en ontdek ongekende voordelen.
  MediaMarkt Business Solutions
 • Digitalisering van de leeromgeving

  Verrijk uw klaslokaal met de Samsung Flip Signage. Transformeer leeromgevingen met interactieve content, intuïtieve bediening en moeiteloos delen. Bevorder actief leren en samenwerking voor een inspirerende educatieve ervaring.
  Touchscreen
  Samsung

  Voor onze zakelijke klanten: actuele aanbiedingen en promoties

  • Ontdek het nu

   Slimme prestaties, modern ontwerp

   Zakelijke oplossingen van Lenovo

   Bij MediaMarkt Business Solutions krijg je advies op maat over de juiste Lenovo-producten voor jouw bedrijf.
   Thinkpad
   Thinkbook
  • Voor zakelijke klanten

   Optimaliseer jouw zakelijke mobiliteit

   Apple Business Manager

   Apple Business Manager is een portal dat bedrijven de mogelijkheid biedt om Apple-apparaten op schaal te implementeren, te configureren en te beheren.
   iPhone
   beheer
   uitrollen

   Werk met vertrouwen dankzij de veiligheid van Samsung Knox

   Samsung Knox is een ijzersterk beveiligingsplatform dat ervoor zorgt dat al jouw apparaat en veilig zijn. Knox Suite bundelt de belangrijkste Samsung Knox-functionaliteiten, waardoor het eenvoudig en overzichtelijk is in het gebruik. Je beheert al je mobiele toestellen via één licentie, vanuit één console.
   Meer informatie

   Onze diensten

   MediaMarkt biedt oplossingen op maat voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Nederland. Als zakelijke klant van MediaMarkt profiteer je van een groot assortiment aan zakelijke producten en relevante services voor een aantrekkelijke prijs. Zo maak je gebruik van de nieuwste zakelijke laptops met beveiligingssoftware, passende tv-schermen en beamers voor vergaderruimtes of geïnstalleerde professionele koffiemachines. Via jouw accountmanager ontvang je snel en vrijblijvend een offerte, speciaal voor jouw bedrijf.

   Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan direct contact met ons op!

   • PC startklaar

    Met onze PC start klaar service stellen wij jouw apparaten direct voor jou in bij onze SmartBar. Startklaar op locatie is ook mogelijk! Neem contact op met onze persoonlijke accountmanagers voor advies op maat.
   • Screenprotectie

    Een goede bescherming van jouw producten mag uiteraard niet ontbreken bij de aankoop van een nieuwe smartphone en/of tablet.
   • Verzekeringen

    Bescherm al je zakelijke aankopen met een passende verzekering voor elk product en beperk jouw zakelijke risico's.
   • Voor zakelijke klanten

    Samsung Knox

    Samsung Knox is een ijzersterk beveiligingsplatform dat ervoor zorgt dat alle smartphones en tablets binnen jouw bedrijf veilig zijn.
   • MediaMarkt inruilservice

    Ruil nu je oude notebook, desktop of smartphone in bij MediaMarkt. Zo wordt het kopen van een nieuw apparaat nog aantrekkelijker. Bekijk hier de inruilwaarde van je apparaat.
   • Zakelijke cadeaukaarten

    Heb je ook liever dat je personeel, relatie of klant zelf een cadeau kan kiezen uit een groot assortiment? Wellicht is de MediaMarkt-cadeaukaart de juiste oplossing.

    Zakelijke oplossingen voor jouw vakgebied?

    Profiteer als zakelijke klant van advies op maat, een persoonlijke accountmanager, een groot assortiment, snelle levering en verkoop-/ servicepunten in heel Nederland. Zo maak je gebruik van de nieuwste zakelijke laptops met beveiligingssoftware, passende presentatie tv-schermen en beamers voor vergaderruimtes of geïnstalleerde professionele koffiemachines. Via jouw accountmanager ontvang je snel en vrijblijvend een offerte, speciaal voor jouw bedrijf.

    Registreer hier

    Registreer!

    Word nu zakelijk klant van MediaMarkt Business Solutions via ons registratieformulier

    Registreer nu als zakelijke klant

    Vraag het ons!

    Wij beantwoorden graag jouw vragen over MediaMarkt Business Solutions in onze FAQ sectie.

    Bekijk de veelgestelde vragen

    Mail ons!

    Mail direct jouw vraag door naar onze zakelijke inbox: [email protected]. Dit mailadres is alleen voor zakelijke gebruikers, consumenten aanvragen worden door de klantenservice van MediaMarkt behandeld.