Alles voor de horeca

MediaMarkt Business Solutions helpt je met het maken van de juiste keuze voor de elektronica in jouw hotel of horeca gelegenheid. Of het nu gaat om een hospitality tv, kassasysteem of een barkoelkast, wij denken graag met je mee.

Neem contact met ons op

 • Hospitality tv's

  Hospitality tv’s zijn geschikt voor ruimtes waar je jouw hotelgasten ontvangt. Ze doen dienst als informatiescherm en voorzien, indien gewenst, ook in diverse vormen van entertainment. Bovendien is ieder scherm eenvoudig te voorzien van universele software en instellingen. Hiermee bieden ze voordelen voor zowel je gasten als je medewerkers.

  Meer informatie
 • Food & beverage

  Moderne, comfortabele hotelkamers zijn voorzien van geschikte apparatuur zoals bijvoorbeeld een minibar, waterkoker en koffiezetapparaat. MediaMarkt Business Solutions beschikt over een uitgebreid assortiment van dit soort producten. Meer informatie? Neem dan gerust contact op met je persoonlijke accountmanager.

 • Barkoelkasten

  Een horecagelegenheid kan natuurlijk niet zonder barkoelkasten. Deze koelkasten hebben een glazen deur, zodat – eenmaal gevuld – klanten gelijk kunnen zien wat je koud hebt staan. Wij hebben flink wat van deze koelkasten in ons assortiment en vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 • Horeca-kassassystemen

  Met een Point Of Sale-systeem werk je efficiënter en gemakkelijker dan met andere kassasystemen, waardoor je jouw bedrijfsvoering verbetert. Jouw MediaMarkt Business Solutions-accountmanager adviseert je graag over de mogelijkheden met betrekking tot een nieuw kassasysteem voor in de horeca of andere bedrijfstak. Klik op deze tegel voor meer informatie.

  Meer informatie