Mediamarkt Logo

Sonos Ace: zorgvuldig ontworpen, meesterlijk getuned

Femke27 MEI 2024
unknown description

Sonos Ace is de eerste koptelefoon van Sonos en behoort direct tot de premium-koptelefoons. De Sonos Ace heeft bijvoorbeeld een speciaal ontworpen driver, die voor kraakheldere tonen en diepe bassen zorgt. Daarnaast ondersteunt Sonos Ace ruimtelijke audio en losless streaming, waardoor het geluid je omringt en klinkt alsof het uit de studio komt. Met Sonos Ace geniet je intens van je muziek.

Met Sonos Ace profiteer je van:

Met Sonos Ace profiteer je van:
  • Ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking
  • Losless audio dat klinkt alsof het net is opgenomen
  • Krachtige Active Noise Cancelation
  • Veilig en verantwoorde aware-modus
  • Comfortabele oorkussens gemaakt van superzacht traagschuim
  • Batterijduur tot wel 30 uur
  • Razendsnel opladen
  • Kraakheldere telefoongesprekken
  • Sterke bluetooth
  • Compatibel met Apple en Android

Geniet van het geluid dat jij wilt horen

Geniet van het geluid dat jij wilt horen

De Sonos Ace is voorzien van een krachtige driver, die ervoor zorgt dat elke frequentie kristalhelder en uiterst precies klinkt. Dankzij dit high-fidelity geluid klinken zowel de hoogste tonen als de diepste bassen kraakhelder en intens. De over-ear koptelefoon van Sonos ondersteunt losless audio. Deze ongefilterde geluidskwaliteit zorgt voor de allerbeste geluidervaring van studiosterkte. Dankzij ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking omringt het geluid uit de Sonos Ace je altijd, hoe je je hoofd ook beweegt. Met de krachtige Active Noise Cancelling sluit je jezelf echt even af van de buitenwereld, terwijl je in de Aware-modus juist goed op de hoogte blijft van je omgeving. Zo luister je altijd precies naar het geluid dat je wilt horen. Dankzij de speciaal ontworpen oorkussens van traagschuim ervaar je geen druk op je oren en met de verlengbare hoofdband van roestvrij staal en de roterende oorschelpen past de Sonos Ace altijd perfect.

Geniet altijd van het allerbeste geluid, ook als je geen muziek luistert

Geniet altijd van het allerbeste geluid, ook als je geen muziek luistert

Ook wanneer je niet naar je favoriete Spotify-lijst luistert, komt de Sonos Ace goed van pas. Zo beschikt de koptelefoon bijvoorbeeld over beamforming microfoons die zich volledig richten op je stem en die achtergrondgeluiden onderdrukt. Je voert dus kraakheldere telefoongesprekken, waar je ook bent. Wil je ongestoord genieten van een goede film? Je schakelt de audio van een geschikte Sonos-Soundbar eenvoudig over naar de Sonos Ace. Dankzij de ruimtelijke audio van Dolby Atmos geniet je zeer gedetailleerd geluid van alle kanten, waardoor je helemaal het verhaal in wordt gezogen voor een meeslepende homecinema-ervaring. Dankzij de batterijduur tot 30 uur houd je dit meerdere films achter elkaar vol, als je zou willen.

Ga voor gebruiksvriendelijk gemak en precisie

Ga voor gebruiksvriendelijk gemak en precisie

De Sonos Ace is ontworpen op gebruiksgemak. Zo bedien je de koptelefoon op een fijne en eenvoudige manier. Met een natuurlijke bediening pas je het volume aan, beheers je noise-cancelling, ga je naar het volgende nummer, beantwoord je oproepen of vraag je hulp aan de spraakassistent. Ook het verbinden met apparaten gaat eenvoudig en snel. Zo koppel je 2 apparaten tegelijk en switch je hiertussen zonder ook maar de lichtste hapering. Dankzij de inbegrepen usb-c- en 3,5mm-kabel verbind je Sonos Ace ook eenvoudig met bekabelde audiobronnen. Download de Sonos-App en stem de instellingen van bijvoorbeeld de ruimtelijke audio precies af op jouw voorkeuren.

Wat je nog moet weten over de Sonos Ace

Je hoeft de Sonos-app niet per se te downloaden om verbinding te maken. Dit gebeurt namelijk via bluetooth. De app heb je nodig om sommige functies in te schakelen. De app download je op je smartphone of tablet. Om de Sonos Ace te verbinden aan analoge bronnen, gebruik je de meegeleverde usb-c naar 3,5mm-kabel. Zo gebruik je bijvoorbeeld ook een aux-kabel met Sonos Ace. Heb je andere Sonos-speakers? De Sonos Ace groepeer je niet op dezelfde manier als deze speakers. Wel gebruik je de koptelefoon om tv-audio over te schakelen via een Sonos-soundbar. Let op: de Sonos Ace is niet waterdicht.

Bekijk soortgelijke artikelen