Mediamarkt Logo

iPhone 14: alle kleuren in 1 overzicht

Roel6 JANUARI 2023
unknown description

Zoveel mensen, zoveel wensen, en Apple biedt weer volop keuze. De nieuwe iPhone 14-serie koop je in een hele rits aan kleuren. De ene nieuw, de andere vertrouwd. Zo is de iPhone 14 te koop in 6 speelse kleuren waaronder rood,geel, blauw en paars. Bij de iPhone 14 Pro kun je rekenen op luxe tinten als goud, zilver en dieppaars. Welke kleur kies jij?

iPhone 14: dit zijn de 5 kleuren

Rood, officieel product (RED), is veruit het opvallendst. De blauwe en de paarse tinten zijn wat zachter dan de afgelopen jaren. Hieronder zie je alle kleuren op een rij.

  • Middernacht
  • Sterrenlicht
  • Paars
  • Rood
  • Blauw
  • Geel

iPhone 14 Plus: dit zijn de 5 kleuren

iPhone 14 kleuren - iPhone 14 Plus

De iPhone 14 Plus is de grote broer van de iPhone 14. Het scherm van de Plus is groter en de batterij gaat langer mee. Wel worden beide modellen in hetzelfde jasje gestoken en zijn ze verkrijgbaar in de kleuren middernacht, sterrenlicht, paars, geel, rood en blauw. iPhone-kenners hopen dat er in het voorjaar van 2023 nog een extra kleur wordt toegevoegd. Dit gebeurde de afgelopen jaren ook. Of dit gebeurt en welke kleur dat wordt, is nog onbekend.

iPhone 14 Pro: dit zijn de 4 kleuren

iPhone-veteranen kunnen nog steeds kiezen voor de vertrouwde zilveren uitvoering en de gouden kleur gaat ook nog een ronde mee. De meest opvallende en nieuwe kleur is dieppaars. Deze vervangt de zachtblauwe kleur van vorig jaar.

  • Spacezwart
  • Zilver
  • Goud
  • Dieppaars

iPhone 14 Pro Max: dit zijn de 4 kleuren

iPhone 14 kleuren - iPhone 14 Pro Max

De iPhone 14 Pro Max is de grotere versie van de iPhone 14 Pro. Deze smartphone heeft een 6,7-inch-scherm en een grotere batterij, waarmee je tot 25 uur video’s kunt streamen. Ideaal om onderweg je favoriete films te kijken. Qua uiterlijk zijn beide modellen hetzelfde. Zowel de iPhone 14 Pro als de Pro Max is verkrijgbaar in de kleuren spacezwart, zilver, goud en dieppaars.

Twijfel je over welk iPhone 14-model bij je past?

iPhone 14 kleuren - Welk model past bij mij?

Op dit moment kunnen iPhone-liefhebbers naast de iPhone SE uit 2022 kiezen uit 4 modellen: de iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. De Pro-modellen hebben meer en betere functies. Denk aan een 48-megapixel-camera en een betere chip. De iPhone 14 Plus en iPhone 14 Pro Max hebben een grotere batterij en scherm. Hierdoor kun je uren genieten van je favoriete films en series en ben je minder afhankelijk van een stopcontact. Benieuwd welke telefoon het beste bij jou past? Lees hieronder alles over de verschillende Apple iPhone 14-modellen.

Bekijk soortgelijke artikelen