MediaZine

Nespresso Original: voor de liefhebber van espresso's of lungo's

Ben jij een liefhebber van een heerlijke espresso of lungo? Dan is de Nespresso Original Machine iets voor jou. Afhankelijk van het model koffiemachine dat je kiest, zet je in een handomdraai de lekkerste ristretto, espresso of lungo. Op zoek naar de smaken van een echte Italiaanse espresso? Of toch juist op zoek naar een mildere lungo voor in de ochtend? Er zijn een heleboel koffiesmaken met verschillende smaaktonen, welke is jouw favoriet? Kies je capsule, stop hem eenvoudig in de machine, kies de kopgrootte en druk op de knop. De machine bouwt druk op met de pomp en perst het water met 19 bar druk door de koffiecapsule. Binnen een paar tellen geniet jij van heerlijke verse koffie met de een cremalaag vol aromá's.

Nespresso Original koffiemachine

Nespresso Original - Koffiemachine

De Nespresso Original Machine maakt afhankelijk van het model machine de lekkerste ristretto, espresso of lungo. Geïnspireerd door een echte Italiaanse espresso werd al in 1986 de eerste Nespresso Original Machine bedacht. Simpel, eenvoudig maar toch met de smaak van het terras in Italië. Inmiddels zijn er veel verschillende Nespresso Original koffiemachines beschikbaar. Alle machines werken met een pomp die de druk opbouwt en met 19bar het water door de koffiecapsule heen perst. Naast de verschillende machines zijn er ook een heleboel verschillende smaken. Welke is jouw favoriet?

Nespresso Original capsules

Nespresso Original - Capsules

Met Nespresso koffiecapsules kun je alleen al voor de Nespresso Original Machines kiezen uit meer dan 25 verschillende koffiecapsules voor drie verschillende kopgroottes. Met de Original Capsules heb je keuze uit ristretto, espresso en lungo capsules, waarbij het geheim hem zit in de hogedruk extractie van 19 bar. Daardoor komen de verse aroma's en de rijke smaken vrij, uit elke capsule. Kopje na kopje. Kies uit een breed assortiment aan blends, elk met een uniek karakter en intensiteit en ontdek jouw nieuwe favoriet.

0 van 2