Mediamarkt Logo

Nespresso Original: voor de klassieke koffie-ervaring

unknown description

Ben jij een liefhebber van een heerlijke espresso of lungo? Dan is de Nespresso Original Machine iets voor jou. Afhankelijk van het model koffiemachine dat je kiest, zet je in een handomdraai de lekkerste ristretto, espresso of lungo.

Op zoek naar de smaken van een echte Italiaanse espresso of toch juist op zoek naar een mildere lungo voor in de ochtend? Er zijn een heleboel koffiesmaken met verschillende smaaktonen. Kies je capsule, stop hem eenvoudig in de machine, kies de kopgrootte en druk op de knop. De machine bouwt druk op met de pomp en perst het water met 19 bar druk door de koffiecapsule. Binnen een paar tellen geniet jij van heerlijke verse koffie met de een cremalaag vol aromá's.

Machines voor liefhebbers van zwarte koffie

Voor de klassieke koffie ervaring

Nespresso Essenza Mini

Compact en makkelijk in gebruik, dat is de Essenza Mini. Zo kan jij in alle comfort van je koffiemoment genieten.

Alle Essenza Mini-machines
Industriële look voor heerlijke koffie

Nespresso Pixie

Je houdt van de Pixie-machine als je van de industriële stijl houdt. Met zijn metalen zijkanten is deze machine ontworpen voor mensen die niet alleen goede koffie willen drinken, maar het uiterlijk van hun machine ook belangrijk vinden.

Alle Pixie-machines
Citiz combineert technologie met retro-moderne vormgeving

Nespresso Citiz

Urban design vind je terug in de Citiz-koffiemachine. De zetmethode zorgt ervoor dat alle heerlijke aroma's en de crema in jouw espresso of lungo altijd tot hun recht komen. Geniet van de strakke lijnen, verfijnde kleuren en de chromen details.

Alle Citiz-machines

Machines voor liefhebbers van melkkoffie

Lattisima range:

Nespresso Latissima-range

Koffierecepten met één druk op de knop. Geniet met de Gran Lattissima van drie kopgroottes of kies voor een melkrecept zoals een cappuccino, flat white of latte. Met de Lattissima One kies je uit twee kopgroottes en 3 melkrecept opties.

Alle Latissima-machines
Creatista range:

Nespresso Creatista-range

Ga voor de Creatista Plus machine om uit te pakken. Kies één van de 8 koffierecepten of één van de 11 melkrecepten. Of kies voor de Creatista Pro waarbij je alles kan wat de Plus kan en ook nog de melktemperatuur kan instellen. Of kies de Uno, waarbij je uit 8 koffierecepten en 3 melktexturen kan kiezen.

Alle Creatista-machines
Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Nespresso-koffie is verkrijgbaar in verschillende kopgroottes. Van espresso tot lungo, maar ook voor de liefhebbers van een cappuccino.

De aluminium capsules bevatten duurzaam geproduceerde koffie van over de hele wereld. De capsules beschermen de vers gemalen en gebrande koffie en zorgen voor heerlijke aroma's.

Bekijk soorgelijke artikelen