Mediamarkt Logo

Lees meer over Samsung stofzuigers

Met handige innovaties maakt Samsung stofzuigen niet alleen efficiënter en sneller, maar ook een stuk makkelijker. Zo verwijder je zelfs de meest hardnekkige haren. Zowel van de vloer, als uit de stofzuiger zelf. De robotstofzuigers nemen jou de klus zelfs helemaal uit handen.

Anti-Tangle zakloze stofzuigers

Samsung Anti-Tangle zakloze stofzuigers

Zonder moeite, zonder knoeien

Nooit meer verstoppingen in de opvangbak, dankzij de Anti-Tangle techniek. Door dit rooster wordt vuil en haar fijn gesneden en raakt je stofzuiger niet meer verstopt. En Cyclone Force zorgt ervoor dat de zuigkracht van je Samsung stofzuiger optimaal blijft. Vuil wordt door een circulerende beweging opgevangen in de buitenkamer van het stofreservoir; zo blijft het niet in het filter hangen.

Bekijk alle Samsung zakloze stofzuigers

Steelstofzuigers

Samsung steelstofzuigers

Stofzuiger en kruimeldief in 1

Snel en flexibel stofzuigen doe je met een Samsung steelstofzuiger. Dankzij het 2-in-1 design perfect te gebruiken als stofzuiger voor grote vloeroppervlakken, of als kruimeldief voor kleine oppervlakken. Bovendien draaien deze steelstofzuigers enorm soepel, zijn ze licht van gewicht en blijven ze rechtop staan. Ook is de batterij verwisselbaar. Zo hoef je alleen de batterij bij een stopcontact op te laden. Tip: je kunt twee keer zo lang stofzuigen met een extra batterij.

Bekijk alle Samsung steelstofzuigers

Robotstofzuigers

Samsung robotstofzuigers

Met échte zuigkracht

Samsung robotstofzuigers hebben échte zuigkracht, in tegenstelling tot conventionele robotstofzuigers met borstels aan de zijkant. De uitschuifbare shutter zorgt er voor dat ook de lastigste hoekjes worden meegenomen. Via de Smart Home App kun je de robot met je smartphone bedienen, ook wanneer je niet thuis bent. Zo is je huis al schoon wanneer je thuis komt. Makkelijker kan niet!

Bekijk alle Samsung robotstofzuigers

Stofzuiger accessoires

Energielabel

Samsung stofzuigers - Energielabel

Energiezuinig stofzuigen

Samsung stofzuigers zijn niet alleen eenvoudig schoon te houden, maar ook schoon in verbruik. De zakloze stofzuigers zijn allemaal voorzien van een A, A+ of A++ energielabel. Zo maak je ook nog eens zuiniger schoon.

Bekijk soortgelijke artikelen