MM logo red

Welke Google Chromebook past bij jou?

Daan15 NOVEMBER 2023
unknown description

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop die makkelijk is in gebruik, je eenvoudig overal mee naartoe neemt, waarop je goed kunt werken en studeren of waarmee je de tofste games kunt spelen? Er is altijd een Google Chromebook die voldoet aan je wensen. Benieuwd welke het beste bij jou past? Je ontdekt het hier.

De grootste voordelen van een Chromebook

De grootste voordelen van een Chromebook

Een Google Chromebook is een laptop die gebruikmaakt van de kracht van de cloud. Je kunt er snel en makkelijk mee werken, studeren, surfen en communiceren. Je hebt geen zware software of hardware nodig, want je gebruikt vooral de al ingebouwde Google-apps of webapps die je zelf downloadt, ook die van Microsoft (Word, Excel en PowerPoint). Je bestanden worden ook automatisch opgeslagen en geback-upt in de cloud, zodat je ze altijd en overal kunt openen. Je laptop wordt niet trager of besmet met virussen, want Chromebooks krijgen elke maand een automatische update en ze hebben allemaal gratis ingebouwde virusbescherming. Je koppelt je Chromebook ook makkelijk aan je Android-telefoon, bijvoorbeeld om foto’s of bestanden mee te delen via Nearby Share of je mobiele hotspot te activeren met Instant Tethering. Een Chromebook is een slimme keuze voor mensen die een lichtgewicht, gebruiksvriendelijke en veilige laptop willen.

Gamers halen hun hart op met een Gaming Chromebook

Google Gaming Chromebooks - preview

Met een Gaming Chromebook kun je de beste games spelen via het internet. Dit heet Cloud Gaming en het heeft veel voordelen. Je hoeft geen dure apparatuur te kopen, geen games te downloaden of te installeren en je hoeft je geen zorgen te maken over updates of opslagruimte. Je hebt alleen een goede wifiverbinding, een Google-account en een account van je favoriete gaming-platform nodig. Je kunt kiezen uit veel verschillende games via de Google Play Store, Xbox Game Pass of NVIDIA GeForce NOW. Een Gaming Chromebook heeft een speciaal toetsenbord, een mooi scherm en een handig besturingssysteem voor de beste game-ervaring.

Werk nog slimmer, sneller en groter op een Chromebook Plus

Chromebook Plus-preview

Chromebook Plus is een slimme en snelle laptop waarmee je nog een stapje verder gaat. Met een Chromebook Plus kun je video’s en foto’s bewerken, games spelen, altijd en overal documenten maken en nog veel meer. Met de ingebouwde Google-apps met AI-functies maak je de mooiste creaties. Chromebook Plus werkt dubbel zo snel, heeft dubbel zoveel geheugen en slaat 2 keer meer op dan andere Chromebooks. Je hebt ook toegang tot de webapps van Microsoft 365, Adobe Photoshop en Express, LumaFusion en vele andere apps via de Google Play Store. Chromebook Plus is makkelijk om te gebruiken. Het is de ideale laptop voor iedereen die meer wil doen met zijn Chromebook.