MM logo red

Google Gaming Chromebooks

Daan26 OKTOBER 2023
unknown description

Ben jij klaar voor een nieuwe gamestijl? Met een Google Chromebook stream je de bekendste grafische games volledig via het internet. Cloud Gaming, zoals deze nieuwste manier van gaming heet, rekent af met traditionele gamefrustraties. Denk aan de hoge instapkosten, de steeds groter wordende behoefte aan technologie of het jongleren met verschillende accounts. Leer meer over Gaming Chromebooks.

Wat is Cloud Gaming?

Wat is Cloud Gaming?

Cloud Gaming maakt gebruik van de kracht van het internet en externe servers, zoals bijvoorbeeld Netflix en Spotify dat ook doen. Met een sterke en stabiele wifiverbinding speel je zelfs de meest veeleisende games van hoge kwaliteit, zonder ze te hoeven downloaden of installeren. Naast de stabiele internetverbinding heb je een Google-account en een account van je favoriete gaming-platform nodig. Tot slot heb je alleen nog een geschikt toetsenbord, muis of controller nodig om optimaal te kunnen gamen via de cloud.

De voordelen van Cloud Gamen op een Chromebook:

 • Wacht minder lang op grote installaties en updates.
 • Bespaar tijd op onderhoud van het besturingssysteem en launchers.
 • Geen problemen met opslagruimte en beperkte speelmogelijkheden.
 • Je hoeft je technologie niet constant bij te werken.
 • De cloud-platforms slaan de technische complexiteiten over.
 • Geen onderhoud van drivers, updates en systemen.
 • Lagere kosten om toegang te krijgen tot de gamingwereld, zelfs als je gespecialiseerde hardware gebruikt.
 • Aanzienlijk minder initiële en doorlopende kosten voor je gaming-platform.

Stream je favoriete titels via de Google Play Store, Xbox Game Pass of NVIDIA GeForce NOW

Stream je favoriete titels via de Google Play Store, Xbox Game Pass of NVIDIA GeForce NOW

Via de Google Play Storegame je lokaal op je Chromebook. Download verschillende games, zoals Among Us, Asphalt of Minecraft vanuit de Play Store, rechtstreeks op je Chromebook. In totaal zijn er meer dan 400.000 games beschikbaar, dus jouw favoriet zit er gegarandeerd tussen. Hoe beter de lokale hardware op je Chromebook, hoe vlotter je game-ervaring.

Xbox-gebruikers gaan op een Chromebook rustig verder waar ze op hun favoriete gameconsole zijn gebleven. Met een Xbox Game Passbezoek je de roterende catalogus met daarin meer dan 100 kwaliteitsspellen. De catalogus wordt regelmatig geüpdatet, dus er komt nog veel meer moois aan.

NVIDIA GeForce NOWis een grote cloud-based streamingsservice waarmee je toegang hebt tot duizenden legendarische games. GeForce NOW staat in verbinding met de bekende digitale PC game-bibliotheken Steam, Epic Games en Ubisoft UPlay. Alle spellen die je via deze bibliotheken hebt gekocht, speel je in no-time op een Google Chromebook. Daarnaast heb je toegang tot grote free-to-play-titels, zoals Fortnite, Rocket League en Apex Legends. Kies uit een van de 3 GeForce NOW-lidmaatschappen: Free, Priority & Ultimate.

Chromebook gaming-laptops

Google Chromebooks leveren de eerste laptops speciaal ontworpen voor Cloud Gaming. Een Cloud Gaming Chromebook is dun, licht en prijstoegankelijk, wat ze tot een van de meest voordelige devices maken voor een high-end game-ervaring. Gaming Chromebooks hebben een toetsenbord die is geoptimaliseerd voor gaming en een kwaliteitsscherm waarop zelfs de meest grafische en snelle games haarscherp van het beeld spatten. Dankzij de aangepaste versie van ChromeOS game je fijner op het gebied van vindbaarheid, speelbaarheid en herspeelbaarheid:

 • Vindbaarheid: Dankzij de alles-knop vind je alle games heel eenvoudig, op welk platform je ook speelt.
 • Speelbaarheid: Met de geoptimaliseerde streamingsfunctionaliteit geniet je altijd van de beste gaming ervaring.
 • Herspeelbaarheid: Bewaar je games en apps makkelijk op je digitale plank voor razendsnelle toegang.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.