MM logo red

Chromebook Plus

Daan15 NOVEMBER 2023
unknown description

Chromebook Plus is de nieuwe generatie Chromebooks. Deze slimme en snelle laptops werken dubbel zo snel, hebben dubbel zoveel geheugen en slaan 2 keer meer op dan andere Chromebooks. Met deze krachtige Chromebooks Plus krijg je meer gedaan en met de ingebouwde Google-apps met AI-functies tover jij de mooiste creaties uit je laptop. Lees meer over de gebruiksvriendelijke Chromebook Plus.

Chromebook Plus: met krachtige functies krijg je meer gedaan

Chromebook Plus: met krachtige functies krijg je meer gedaan

Chromebook ‘Plus’ mag je vrij letterlijk nemen. Ten opzichte van andere Chromebooks krijg je namelijk meer snelheid, meer werkgeheugen, meer opslagruimte, meer gameplezier, meer AI-functies en nog veel meer. Zo bewerk je video’s en foto’s eenvoudig dankzij het 8 GB werkgeheugen en de razendsnelle Intel Core- en AMD Ryzen-processors, terwijl je naar je favoriete serie kijkt. Bestanden van Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties zijn altijd en overal toegankelijk dankzij de dubbele opslagruimte. Videogesprekken worden met speciale AI-gestuurde tools automatisch geoptimaliseerd. Zo verbetert een Chromebook Plus de helderheid van je beeldscherm, filtert het onnodige ruis en vervaagt het achtergronden. Films, series en Cloud Games spatten op een levensechte manier van het 1080 pixel-tellende Full HD-beeldscherm.

Met deze apps produceer je magie via je Chromebook Plus

Met Chromebook Plus werk je met de krachtigste apps voor de mooiste resultaten. Met de slimme ingebouwde Google-apps (Documenten, Presentaties en Spreadsheets) schrijf je spannende verhalen, bouw je mooie presentaties en maak je waterdichte budgetten. Chromebook Plus ondersteunt net als iedere Chromebook ook de webapps van Microsoft 365.

Afbeeldingen bewerk je eenvoudig via de Google Foto’s-app, waarbij slimme AI-tools als Magic Eraser helpen om je vakantiefoto’s helder te krijgen en hinderlijke achtergronden te verwijderen. Met kunstmatige intelligentie maak je in een paar klikken ook video’s van topkwaliteit.

Via de Google Play Store heb je toegang tot al je favoriete apps en games. Zo installeer je handige apps als Zoom en Evernote en download je populaire spellen als Minecraft, Candy Crush en Stardew Valley.

Ook voor creatievelingen is Chromebook Plus een uitstekende keuze. Zo gebruik je de webapps van Adobe Photoshop en Express, waarmee je foto’s laat schitteren, posts op sociale media laat opvallen en handige flyers opstelt. Met de geïntegreerde AI-functies van Adobe Firefly creëer je nu via de juiste prompt de meest professionele content.

Werk je liever met LumaFusion? Bewerk video’s en foto’smet een eenvoudige, intuïtieve en gebruiksvriendelijke multi-touch schermervaring, allemaal op een Chromebook Plus. Profiteer van de professionele functies van LumaFusion. Zo laag je tot wel 6 video- en audiobestanden, heb je toegang tot verschillende mediabronnen en deel je creaties eenvoudig en gecontroleerd.

Chromebooks Plus: makkelijk om te gebruiken en van te houden

Chromebooks Plus: makkelijk om te gebruiken en van te houden

Net als alle Chromebooks is gebruiksvriendelijkheid het belangrijkst voor de Chromebook Plus. Niet voor niets zijn bestanden van Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties altijd toegankelijk, ook als je offline bent. Niet zomaar maken Chromebooks Plus gebruik van de Magic Eraser in Google Foto’s, waarmee je makkelijk foto’s bewerkt en filmpjes maakt. Logisch eigenlijk dat de laptops beschikken over ingebouwde videotools die automatisch de helderheid en belichting verbeteren, ruis verwijderen en achtergronden vervagen. Tot slot is het geen verrassing meer dat Chromebook Plus beschikt over een hoogwaardige gebruikersinterface die je makkelijk personaliseert. Kortom: het duurt niet lang voordat je van een Chromebook Plus gaat houden.