Mediamarkt Logo

Laptops

Beste laptops van 2023-preview
Laptops

Beste laptops van 2024

Hoe vind je de laptop die past bij jouw wensen en manier van werken? Om de zoektocht naar de beste laptop wat makkelijker te maken, hebben we de beste laptops van 2024 voor je op een rij gezet. Dit zijn kwalitatieve laptops die voor bijna iedere behoefte geschikt zijn.

Lees meer over Beste laptops van 2024
  • Laptop kiezen bij MediaMarkt
Bekijk alle laptop artikelen (39)
Wat is een AI-laptop en wat kun je ermee?-preview
Laptops

Wat is een Intel AI-laptop en wat kun je ermee?

Steeds meer laptops en computers beschikken over krachtige AI-functies. Deze slimme kunstmatige intelligentie maakt alledaagse taken sneller en makkelijker. Denk aan het bewerken van foto’s en video’s of het schrijven van verslagen. Om optimaal gebruik te maken van de AI-functies, heeft een pc of laptop een krachtige processor nodig, zoals de Intel Core Ultra.

Lees meer over Wat is een Intel AI-laptop en wat kun je ermee?
De touchpad van je Windows-laptop werkt niet-preview
Laptops

De touchpad van je Windows-laptop werkt niet

De touchpad is het platte vlak onder je toetsenbord waarmee je de muis op je scherm beweegt. Het is een handig hulpmiddel van je laptop waardoor je niet per se een aparte muis meer nodig hebt. Het is wel heel onhandig als je touchpad het opeens niet meer doet. In dit artikel krijg je 4 mogelijke oplossingen om de touchpad op je Windows-laptop weer aan de praat te krijgen.

Lees meer over De touchpad van je Windows-laptop werkt niet
Microsoft - Valentijnsmatch
Laptops

Kies voor een Windows 11-laptop. Ontdek je match.

Zeg vaarwel tegen je oude laptop en omarm de verleidelijke mogelijkheden van een moderne Windows 11-laptop. Vind jij het ook tijd voor wat nieuws? Lees dan verder voor een liefdesboost voor jou en je digitale soulmate.

Lees meer over Kies voor een Windows 11-laptop. Ontdek je match.
Wat is ChromeOS-preview
Laptops

Wat is ChromeOS?

ChromeOS is het besturingssysteem van Google. Dit besturingssysteem zit standaard op Google Chromebooks en werkt anders dan de systemen die op laptops of iMacs zitten. ChromeOS werkt voornamelijk via internet. Zo heb je bijvoorbeeld geen zware programma’s nodig, omdat je vooral apps gebruikt die je downloadt via de Play Store. Lees alles over ChromeOS.

Lees meer over Wat is ChromeOS?
Welke Google Chromebook past bij jou-preview
Laptops

Welke Google Chromebook past bij jou?

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop die makkelijk is in gebruik, je eenvoudig overal mee naartoe neemt, waarop je goed kunt werken en studeren of waarmee je de tofste games kunt spelen? Er is altijd een Google Chromebook die voldoet aan je wensen. Benieuwd welke het beste bij jou past? Je ontdekt het hier.

Lees meer over Welke Google Chromebook past bij jou?