Laptops

Laptops ontworpen door Microsoft
Laptops

Laptops ontworpen door Microsoft

De nieuwste generatie Surface-laptops en 2-in-1's met Windows 11 zijn ontworpen om zich aan jou aan te passen thuis, op het werk, bij het spelen en alles daartussenin.

Lees meer over Laptops ontworpen door Microsoft

Onze populairste laptops

Bekijk alle laptop artikelen (29)
Acer & Predator-laptops
Laptops

Acer & Predator-laptops

Op zoek naar een Acer-laptop? Of je nu veel online werkt, foto's bewerkt of grote 3D-games speelt, er is altijd wel een geschikte Acer laptop. Zo heb je de Acer Aspire 5-laptops, waarmee je alledaagse taken uitvoert. Zoek je een krachtige én milieuvriendelijke laptop? Ga dan voor Acer Vero. Fanatieke gamers zijn gebaat bij Acer Nitro- of Predator-laptops. Lees meer over alle laptops van Acer!

Lees meer over Acer & Predator-laptops
Hoe Windows updaten op mijn laptop?
Laptops

Hoe Windows updaten op mijn laptop?

Het updaten van Windows is belangrijk om regelmatig te doen. Je laptop blijft up-to-date en is je pc beter beschermd tegen virussen. Door middel van een 3-stappenplan neemt MediaMarkt je mee hoe je Windows 10 updatet.

Lees meer over Hoe Windows updaten op mijn laptop?
Waarom start mijn laptop niet op?
Laptops

Waarom start mijn laptop niet op?

Je opent je laptop, drukt de aan-knop in, maar je laptop start niet op en je hebt een zwart scherm. Wat doe je nu? MediaMarkt probeert je middels een stappenplan te helpen om jouw probleem op te lossen en je laptop weer aan te zetten. We kijken ook gelijk even mee met de laptop zijn hard- en software, indien nodig is natuurlijk.

Lees meer over Waarom start mijn laptop niet op?
Hoeveel inch is mijn laptop?
Laptops

Formaat laptop meten

Als je op pad gaat en je wilt je laptop meenemen, dan heb je een tas nodig met genoeg ruimte voor jouw laptop. Er zijn verschillende tassen met verschillende laptopvakken. MediaMarkt legt uit hoe jij je laptop opmeet en de perfecte tas kiest.

Lees meer over Formaat laptop meten
Google Chromebook, de laptop met Google-besturingssysteem
Laptops

Google Chromebook, de laptop met Google-besturingssysteem

Is het tijd voor een nieuwe laptop? Dan is het logisch als je nog niet meteen weet waarvoor je gaat kiezen. Er is immers zo veel keus. Zijn snelheid, veiligheid en ongekend gemak kernwoorden in je zoektocht? Switch naar Chromebook.

Lees meer over Google Chromebook, de laptop met Google-besturingssysteem