Maak kennis met Windows 11

Windows 11 is het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Het besturingssysteem zal de nieuwe standaard worden voor moderne laptops en komt als een gratis upgrade voor Windows 10 devices. De upgrade wordt gefaseerd beschikbaar gesteld vanaf eind 2021 t/m begin 2022. Naast dat Windows 11 een geheel nieuwe look & feel heeft zijn er ook vele nieuwe functionaliteiten doorgevoerd die het werken efficiënter maken.

Windows 11 ziet er modern en rustig uit door half transparante schermen, een startmenu met gepersonaliseerde widgets en thema’s maar ook functionaliteiten zoals touch- en spraakbediening. Daarnaast is er een vernieuwde Microsoft Store, geoptimaliseerd voor gemakkelijk en veilig zoeken en nog veel meer.

Maak je Windows 11 compleet en vergeet Microsoft 365 niet aan te schaffen! Zo schrijf je in Word foutloze teksten. In Excel analyseer jij nog gemakkelijker jouw data en in PowerPoint krijgt jouw creativiteit een boost dankzij de honderden sjablonen. Sla al je bestanden veilig op in je 1 TB OneDrive Persoonlijke Kluis en werk - tegelijkertijd virtueel met andere - samen in je document.

Alle dingen die je doet. Alles in één oogopslag, één swipe hiervan verwijderd.

Je favoriete foto's. Het wereldnieuws. De takenlijst van vandaag en het weer van morgen. Widgets helpen je inhoud te vinden die belangrijk voor je is.

Het leven is samen beter

Bel, chat en realiseer plannen met Teams op Windows 11. [1]

Breng je bureaublad in balans

Organiseer vensters, optimaliseer de schermruimte en maximaliseer productiviteit in een handomdraai. [2]

Kies de browser die jouw op de eerste plaats zet.

Werken, spelen, winkelen, streamen, verbinden - wat je ook wilt doen, Microsoft Edge op Windows 11 helpt je om het snel en veilig te doen.

Jezelf moeiteloos uitdrukken

Werk, speel en creëer op de voor jou meest natuurlijke manier met Windows 11.

Een nieuw perspectief

Minder ruis, rommel en chaos. We hebben de manier waarop een pc voor je en met je zou moeten werken opnieuw uitgedacht. Windows 11 geeft productiviteit nieuwe betekenis.

Het leven is samen beter

Windows 11 brengt je onmiddellijk in verbinding met de mensen om wie je geeft. Met Chat van Microsoft Teams kun je met iedereen (gratis) contact leggen, hoe je maar wil (bellen, chatten, berichten, video), rechtstreeks vanaf je bureaublad. [1, 2]

Wat je nodig hebt, waar en wanneer je het nodig hebt

Krijg sneller eenvoudig toegang tot je favoriete nieuws, informatie en entertainment. Windows 11 heeft Widgets en de verbeterde browser Microsoft Edge: een perfecte combinatie voor prestaties en personalisatie.

Speeltijd. Altijd.

Speel de laatste games met niet van echt te onderscheiden graphics. Speel met spelers op de console. Speel met je favoriete accessoires. Als je op jouw manier wilt spelen, staat Windows 11 voor je klaar.

Innovatie voor ons allemaal.

Met de grootste keuze uit apparaten, qua stijlen, functies en modellen, kunnen wij en ons netwerk aan partners ervoor zorgen dat je iets vindt dat perfect bij je past met Windows 11.

De manier om dingen gedaan te krijgen.

Met een Microsoft 365-abonnement krijg je beveiliging, opslag en premium apps, allemaal voor één lage prijs.

Bekijk alle Microsoft 365-pakketten

Deze Windows-laptops zijn geschikt voor Windows 11. Upgraden is geheel gratis.

Upgrades naar de nieuwe Windows worden vanaf eind 2021 uitgerold en gaan door in 2022. De datum verschilt per apparaat. Voor sommige functionaliteiten zijn specifieke hardware-vereisten nodig, zie https://www.microsoft.com/nl-nl/windows/windows-11-specifications. Gratis upgrade naar Windows 11 is mogelijk, zodra deze beschikbaar is.

[1] Voor bepaalde functies is specifieke hardware vereist, zie https://www.microsoft.com/be-nl/windows/windows-11-specifications. Chatten via sms is beschikbaar in bepaalde landen en wordt geleidelijk beschikbaar gemaakt voor andere regio's. Raadpleeg https://support.microsoft.com/nl-nl/office/meer-informatie-over-chatten-via-sms-812d9e88-4891-4fd2-aee1-1ad3f4e23cff voor meer details. Internettoegang is vereist, er kunnen kosten van de internetprovider in rekening worden gebracht.

[2] Je kunt met wie dan ook een 1:1-gesprek voeren en maximaal 24 uur gratis met elkaar praten. Voor een groepsgesprek (meer dan twee mensen) kun je met maximaal 100 deelnemers bijeenkomen en maximaal 60 minuten gratis bellen. Vanwege COVID-19 zien we tot nader bericht af van deze limieten, zodat je met maximaal 300 deelnemers kunt bijeenkomen en maximaal 24 uur gratis kunt praten.