Mediamarkt Logo

De Oranje airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

Alles over de nieuwste Samsung AI-televisies

Femke12 APRIL 2024
unknown description

Ervaar een nieuw tijdperk van Samsung AI-tv

Ervaar een nieuw tijdperk van Samsung AI-tv

De nieuwe televisies van Samsung beschikken over krachtige processors die een nieuw tijdperk van AI-tv inleiden. De nieuwste Neo QLED 4K, Neo QLED 8K en oled-innovaties zorgen voor een indrukwekkende kijkervaring, met diepe zwarttinten en kraakheldere beeldkwaliteit. Dankzij de slimme AI-processors past het beeld en het geluid van de nieuwste Samsung tv’s zich naadloos aan op jouw wensen en kijkbehoeften. Met deze nieuwe AI-techniek van upscaling geniet iedereen op een hoogwaardige manier van televisiekijken, ongeachte de originele content.

Ontvang nu tijdelijk tot €200 cashback op geselecteerde Samsung AI-Tv's en tot €200 cashback op geselecteerde Samsung soundbars. Zo profiteer je samen met bundelvoordeel in totaal van €700 voordeel*.

*85 inch alleen beschikbaar als QN85D

Waarom kiezen voor een Samsung-tv?

Waarom kiezen voor een Samsung-tv?

Samsung geldt al meer dan 18 jaar als een van de bestverkochte tv-merken ter wereld. Dankzij de slimme schermtechnologie geniet je ook op de nieuwste Samsung tv’s van hoogwaardige beeldkwaliteit en geluid. Met behulp van Samsung SmartThings wordt je televisie het centrum van alle slimme apparaten in huis. Zo zie je met 3D Map View precies waar elk apparaat zich bevindt en monitor je zeer nauwkeurig het energieverbruik van je slimme lampen, slimme thermostaat of andere smart-apparaten. Hiermee bespaar je ook energie. Dankzij Knox Security op je Samsungtv kun je veilig browsen, betalingen verrichten, apps installeren en wachtwoorden invoeren. Daarnaast profiteer je van gratis live televisie en entertainment met Samsung TV Plus.

AI-processor

AI-processor

De slimme Samsung NQ AI-processor is het belangrijkste onderdeel van de Neo QLED en oled tv's. Deze processor bestaat in 3 varianten, die allemaal het beeld, geluid en gebruiksgemak aanpassen op je omgeving en jouw kijkwensen. Zo past de tv bijvoorbeeld automatisch het beeld aan op basis van het (zon)licht in de kamer en geeft zo altijd het beste contrast en helderheid. Ook het volume past zich vanzelf aan op de omgeving en de akoestiek van de kamer waarin de tv staat. Tot slot helpt de slimme AI-processor om energie te besparen met AI Energy Mode, zonder dat je iets inlevert op de beeldkwaliteit.

Oled Glare Free

Oled Glare Free

Heb je de OLED S95D tv? De pixels in deze tv lichten dankzij oled afzonderlijk van elkaar op en doven ook weer los van de rest. Dit zorgt ervoor dat de kleur zwart op het beeldscherm ook echt gitzwart is. Dankzij deze techniek zijn contrasten in de beelden heel goed zichtbaar en lijkt de content op tv levensecht. Daarnaast beschikt deze televisie over een vernieuwde anti-reflectielaag - Glare Free genaamd - zodat je geen last hebt van weerspiegelingen op het beeld als bijvoorbeeld de zon of een lamp op het tv-scherm komt.

Next level gaming

Next level gaming

Met de nieuwe Samsung AI-tv’s breng je jouw gamebeleving naar een nieuw niveau. Zo beschikken de Neo QLED en oled tv’s over 4 HDMI 2.1-poorten, zodat je meerdere consoles kunt aansluiten. Via deze poorten game je in 4K en met 240 beelden per seconden. Zo heb je altijd haarscherp beeld, zelfs als de actie in hoog tempo langskomt. Naast de hoogwaardige beeldkwaliteit geniet je dankzij Object Tracking Sound+ ook van fantastisch geluid. En door de razendsnelle input lag van 5.8 milliseconde reageren de nieuwe Samsung tv’s direct op je controller. De televisie hebben alles voor de ultieme game-ervaring, zelfs als je geen console in huis hebt. Met diverse cloud gaming-apps speel je de tofste spellen gewoon via internet. Met de Xbox-app speel je meer dan 100 games rechtsreeks op je Samsung-televisie, zolang je een stabiele internetverbinding en een Xbox Game Pass hebt.

Q-Symphony

Q-Symphony

Voeg je een soundbar toe aan je nieuwe Samsung-tv? Alle Samsung-soundbars maken gebruik van Q-Symphony technologie. Normale soundbars schakelen de speakers van een tv uit. Dankzij Q-Symphony werken de speakers van je soundbar en tv juist in harmonie samen voor een indrukwekkende audio-ervaring. De slimme tv analyseert per scène welke speakers op dat moment zorgen voor het mooiste en meest realistische geluidseffect.

Koop nu een nieuwe Samsung televisie en profiteer van bundelvoordeel tot € 300,- directe korting als je ook een nieuwe soundbar aanschaft. Exclusief bij MediaMarkt.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Pagina's die ook interessant voor je kunnen zijn