Mediamarkt Logo

Samsung soundbars

Femke17 JUNI 2024
unknown description

Samsung heeft dé soundbar voor jouw Samsung tv. De Cinematic Q-series-soundbars zijn een goede match voor je Samsung (Neo) QLED tv, de beste keuze voor de filmliefhebber. De All-in-One S-series & Ultra Slim soundbars passen perfect bij de Lifestyle tv’s met hun minimalistische design. De Essential B-series-soundbars zijn ideaal voor de Crystal UHD tv’s, ze zorgen ook voor een krachtige thuisbioscoopervaring en een dynamische gaming-ervaring.

Cinematic Q-series soundbars: zo klinkt de bioscoop thuis

Samsung soundbars - Cinematic Q-series

Met Cinematic Q-series soundbars zit je midden in de actie. Deze soundbars zijn een goede match voor je Samsung tv, niet alleen qua design, maar ook qua geluid. Dankzij Q-Symphony schakelt de soundbar niet alle luidsprekers van je Samsung tv uit, maar werken ze juist harmonieus samen. Zo vullen ze elke hoek van de kamer met rijke, zuivere en mooie klanken en zorgen voor een krachtige surround-beleving. Ervaar Samsung Dolby Atmos en DTS:X op alle Q-series soundbars en ontdek de magie van 3D-geluid.

Ook een muziekliefhebber? Met SpaceFit Sound heb je gegarandeert optimaal geluid op basis van jouw ruimte. Je kunt dus ook prima van je muziek genieten via AirPlay, Spotify Connect of Chromecast. Verbinden via Bluetooth is makkelijk en zo gebeurt, maar ook streamen via wifi is geen probleem.

Voor een extra sterke basweergave wordt er bij de Q-series standaard een subwoofer meegeleverd. Bij de HW-Q990D en de HW-Q930D is de subwoofer Acoustic Lens en zitten er ook achterspeakers bij.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

All-in-one S-series soundbars: hoor jouw muziek en series in stijl

Samsung soundbars - S-series

Liever geen grote subwoofer in je kamer maar wel genieten van heldere dialogen en overdonderende, strakke bassen? Kies dan voor een stijlvolle All-in-one S-series soundbar met geïntegreerde subwoofer.

Dankzij Q-Symphony schakelt de soundbar niet alle luidsprekers van je Samsung tv uit, maar werken ze juist harmonieus samen. Zo vullen ze elke hoek van de kamer met rijke, zuivere en mooie klanken en zorgen voor een krachtige surround-beleving. Ervaar Samsung Dolby Atmos op alle S-series soundbars en ontdek de magie van 3D-geluid.

Deze soundbar is ook een goede keuze als je alleen van muziek wilt genieten. Met SpaceFit Sound heb je gegarandeerd optimaal geluid op basis van jouw ruimte. Je kunt dus ook prima van je muziek genieten via AirPlay, Spotify Connect of Chromecast. Verbinden via Bluetooth is makkelijk en zo gebeurt.

Dankzij het stijlvolle design en de matte afwerking, inclusief afwerking met kwalitatief hoogwaardig textiel passen deze soundbars moeiteloos in elk interieur. Toch op zoek naar nóg meer bas? Voor een driedimensionale ervaring kun je extra achterspeakers aanschaffen.

Essential B-series soundbars: geef je tv-avond een extra boost

Samsung soundbars - B-series

De Essential B-series soundbars hebben een compact design maar leveren toch een rijke, volle klank. Ook is deze speaker voorzien van een nieuwe metallic look. Samsung heeft ze minimaal 300 watt extra vermogen gegeven en dat merk je. Wil je de bas nog een extra zetje geven? Schakel dan de Bass Boost Mode in. De lage tonen worden nog eens extra aangezet en blazen jou achterover in de kussens. Perfect om je tv-avond eens een lekkere extra boost te geven. Dankzij Bluetooth koppel je deze soundbar draadloos met jouw tv en stream je net zo makkelijk draadloos jouw favoriete playlist van je smartphone. Alle Essential B-series soundbars zijn dankzij de Game Mode ook een goede keuze voor gamers. Door de geluidseffecten hoor je helder geluid uit precies de goede richting en wordt jouw game levensecht.

Ultra Slim Soundbars: Indrukwekkend dun design, meeslepend geluid

Samsung soundbars - Ultra slim soundbars

Als je je televisie aan de muur wilt ophangen en een stijlvolle soundbar daarbij zoekt, dan is de Samsung HW-S800D soundbar de perfecte oplossing. Deze compacte soundbar is amper 40mm diep en 38mm hoog en is strak tegen de muur te monteren. De soundbar is draadloos aan te sluiten op je tv en dankzij Q-Symphony 2.0 werkt hij perfect samen met alle speakers van je Samsung-tv. Met SpaceFit Sound heb je gegarandeerd optimaal geluid op basis van jouw ruimte. Je kunt dus ook prima van je muziek genieten via AirPlay, Chromecast of Spotify Connect. Er is ook een subwoofer inbegrepen voor een krachtige basweergave. Ook de Ultra Slim soundbars zijn voorzien van Dolby Atmos, zodat je kunt genieten van magisch 3D-geluid.

Samsung Music Frame

Samsung Music Frame

Samsungs Music Frame is een draadloze speaker die eruitziet als een stijlvol kunstwerk. In de Music Frame zit een krachtige 3-way speaker die je (woon)kamer vult met kraakhelder geluid. Het paneel kun je personaliseren met foto’s of kunst, zodat het altijd precies past bij jouw interieur. Koppel Samsungs Music Frame aan je Samsung-tv of -soundbar en laat hem het geluid uit de televisie versterken. Zo wordt het apparaat veel meer dan een draadloze speaker. Het is een slimme, stijlvolle en ideale manier om het geluid uit je tv door heel de kamer te laten klinken.

Samsung HW-Q990D krijgt verschillende awards

Samsung soundbars - Awards

AVforums Best in Class award
"Ik prees de Q990C vanwege zijn toonaangevende impact en kracht maar de Q990D tilt het opnieuw naar een hoger niveau"

AVS Forum - Top choice - Maart 2024
"Een van de beste is zojuist beter geworden"

Expert Reviews - Best Buy - April 2024
"Het geluid van filmsoundtrack is fantastisch, produceert een groots, krachtig en samenhangend geluid, terwijl de muziekprestatie even indrukwekkend is"

Tech Aeris - Top Pick - Maart 2024
"Zodra alles geïnstalleerd is hoef je je nergens meer zorgen om te maken behalve het vinden van de juiste film om de volledige Soundbar te ervaren"

Newsweek - Editors Choice - Maart 2024
"De Samsung Q990D is de beste Dolby Atmos Soundbar die je kunt kopen in 2024"

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Een Samsung-account is vereist voor het gebruikmaken van apps.