Mediamarkt Logo

Samsung soundbars

Samsung heeft dé soundbar voor jouw Samsung tv. De Cinematic Q-series-soundbars zijn een goede match voor je Samsung (Neo) QLED tv, de beste keuze voor de filmliefhebber. De All-in-One S-series & Ultra Slim soundbars passen perfect bij de Lifestyle tv’s met hun minimalistische design. De Essential B-series-soundbars zijn ideaal voor de Crystal UHD tv’s, ze zorgen ook voor een krachtige thuisbioscoopervaring en een dynamische gaming-ervaring.

Cinematic Q-series soundbars: zo klinkt de bioscoop thuis

Samsung soundbars - Cinematic Q-series

Met Cinematic Q-series soundbars zit je midden in de actie. Deze soundbars zijn een goede match voor je Samsung tv, niet alleen qua design, maar ook qua geluid. Dankzij Q-Symphony schakelt de soundbar niet alle luidsprekers van je Samsung tv uit, maar werken ze juist harmonieus samen. Zo vullen ze elke hoek van de kamer met rijke, zuivere en mooie klanken en zorgen voor een krachtige surround-beleving. Ervaar Samsung Dolby Atmos en DTS:X op alle Q-series soundbars en ontdek de magie van 3D-geluid.

Ook een muziekliefhebber? Met SpaceFit Sound heb je gegarandeert optimaal geluid op basis van jouw ruimte. Je kunt dus ook prima van je muziek genieten via AirPlay, Spotify Connect of Chromecast. Verbinden via Bluetooth is makkelijk en zo gebeurt, maar ook streamen via wifi is geen probleem.

Voor een extra sterke basweergave wordt er bij de Q-series standaard een subwoofer meegeleverd. Bij de HW-Q990B en de HW-Q930B is de subwoofer Acoustic Lens en zitten er ook achterspeakers bij.

Bekijk alle Samsung Cinematic Q-series soundbars
Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

All-in-one S-series soundbars: hoor jouw muziek en series in stijl

Samsung soundbars - S-series

Liever geen grote subwoofer in je kamer maar wel genieten van heldere dialogen en overdonderende, strakke bassen? Kies dan voor een stijlvolle All-in-one S-series soundbar met geïntegreerde subwoofer.

Dankzij Q-Symphony schakelt de soundbar niet alle luidsprekers van je Samsung tv uit, maar werken ze juist harmonieus samen. Zo vullen ze elke hoek van de kamer met rijke, zuivere en mooie klanken en zorgen voor een krachtige surround-beleving. Ervaar Samsung Dolby Atmos op alle S-series soundbars en ontdek de magie van 3D-geluid.

Deze soundbar is ook een goede keuze als je alleen van muziek wilt genieten. Met SpaceFit Sound heb je gegarandeerd optimaal geluid op basis van jouw ruimte. Je kunt dus ook prima van je muziek genieten via AirPlay, Spotify Connect of Chromecast. Verbinden via Bluetooth is makkelijk en zo gebeurt.

Dankzij het stijlvolle design en de matte afwerking, inclusief afwerking met kwalitatief hoogwaardig textiel passen deze soundbars moeiteloos in elk interieur. Toch op zoek naar nóg meer bas? Voor een driedimensionale ervaring kun je de achterspeakers SWA-9200S aanschaffen.

Alle All-in-one S-series soundbars bekijken

Essential B-series soundbars: geef je tv-avond een extra boost

Samsung soundbars - B-series

De Essential B-series soundbars hebben een compact design maar leveren toch een rijke, volle klank. Ook is deze speaker voorzien van een nieuwe metallic look. Samsung heeft ze minimaal 300 watt extra vermogen gegeven en dat merk je. Wil je de bas nog een extra zetje geven? Schakel dan de Bass Boost Mode in. De lage tonen worden nog eens extra aangezet en blazen jou achterover in de kussens. Perfect om je tv-avond eens een lekkere extra boost te geven. Dankzij Bluetooth koppel je deze soundbar draadloos met jouw tv en stream je net zo makkelijk draadloos jouw favoriete playlist van je smartphone. Alle Essential B-series soundbars zijn dankzij de Game Mode ook een goede keuze voor gamers. Door de geluidseffecten hoor je helder geluid uit precies de goede richting en wordt jouw game levensecht.

Alle Essential B-series soundbars bekijken

Ultra Slim Soundbars: Indrukwekkend dun design, meeslepend geluid

Samsung soundbars - Ultra slim soundbars

Als je je televisie aan de muur wilt ophangen en een soundbar zoekt die de tv niet voorbij steekt, dan is de Samsung HW-S800B/XN-soundbar de perfecte oplossing. Deze soundbar is amper 40mm diep en 38mm hoog en is strak tegen de muur te monteren. De soundbar is draadloos aan te sluiten op je tv en dankzij Q-Symphony 2.0 werkt hij perfect samen met de speakers van je Samsung-tv. Met SpaceFit Sound heb je gegarandeert optimaal geluid op basis van jouw ruimte. Je kunt dus ook prima van je muziek genieten via AirPlay, Chromecast of Spotify Connect. Er is ook een subwoofer inbegrepen voor een krachtige basweergave. Ook de Ultra Slim soundbars zijn voorzien van Dolby Atmos, zodat je kunt genieten van magisch 3D-geluid.

Bekijk de Samsung Ultra Slim soundbar

Samsung HW-Q990B krijgt verschillende awards

Samsung soundbars - Awards

CES 2022 innovation award
“De Q990B biedt een expansief, krachtig geluid. Maar de beste ervaring krijg je wanneer je het koppelt met een 2022 Samsung Neo QLED scherm”

AVforums Best in Class award
“Er is op dit moment geen andere Soundbar die een overtuigender, meeslepender en krachtiger Atmos geluid levert dan de Q990B”

T3 - Platinum Award
“De Q990B zet de dominantie van Samsung in de premium home cinema soundbar markt voort en levert een combinatie van kracht, detail, dynamiek en volledige surround sound samenwerking met film soundtracks waar op dit moment geen enkele concurrent aan kan evenaren”

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Een Samsung-account is vereist voor het gebruikmaken van apps.